• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Η ομάδα της Ντόρτνμουντ χρήζει ιδιαίτερης μελέτης....2 φορές κόντεψε να χρεοκοπήσει ....μάλιστα η Μπάγερν της έδωσε άτοκο δάνειο για να πληρώσει παίχτες προπονητή κλ...Σε κάποια φάση εμπιστεύτηκε τον Κλόπ και έχτισε μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ ....τώρα ειναι στα 34 εκατ.
Σε δαιμονισμένη φόρμα οι Γερμανοί και κάποιοι σκέφτονται σκευάσματα και πρακτικές Ανατ.Γερμανίας ....τεσπα ίσως φταίει η κουρα του Δεκέμβρη αλλά ούτως η άλλως αυτό το κάναν πάντα ....
Απο την άλλη όπως εύστοχα είπε κάποιος οι Ισπανικές ομάδες φαίνονταν σαν να τελειώναν οι μπαταρίες τους....

jimp εσύ η ή Φένια φταίτε;;; αλλά όχι η ομάδα;;;έμειναν 6 αγώνες και θέλετε οπωσδήποτε 4-5 νίκες αλλιώς του χρόνου πάλι...σχετικά έχετε εύκολο πρόγραμμα..

Για τους ενδιαφερόμενους έχει EL στις 22:05

Fenerbahçe -Benfica

Basel-Chelsea

Αλλά είναι και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ με Μπαρτσελόνα στο παιχίδι δίχως αύριο....

jimp

Member
jimp εσύ η ή Φένια φταίτε;;; αλλά όχι η ομάδα;;;έμειναν 6 αγώνες και θέλετε οπωσδήποτε 4-5 νίκες αλλιώς του χρόνου πάλι...σχετικά έχετε εύκολο πρόγραμμα..
Οχι βρε, εγω ειμαι ο γκαντεμης που πηγαν να το παιξω εξυπνος πριν το παιχνιδι και γενικα το εχω γκαντεμια αλλα ο βλακας το εκανα.

Ευκολο προγραμμα εχουμε, επιθετικο δεν εχουμε να βαλει το γκολ...

chrisbd

Member
Οχι βρε, εγω ειμαι ο γκαντεμης που πηγαν να το παιξω εξυπνος πριν το παιχνιδι και γενικα το εχω γκαντεμια αλλα ο βλακας το εκανα.

Ευκολο προγραμμα εχουμε, επιθετικο δεν εχουμε να βαλει το γκολ...
Μάλλον δεν είσαι εσύ ο γκαντέμης.....και η ΑΕΛ αποχαιρετά σιγά σιγά την ελπίδα..

Η ΡΕΑΛ πάει για την υπέρβαση....λες;; το έχει κάνει απ' ότι λέει η ιστορία της κάποιες φορές ....για να δούμε...

chrisbd

Member
Το πάλεψε αλλά πάπαλα...

Αυτός ο Ρονάλντο σήμερα ήταν πολύ μικρός...κρίμα γι αυτούς...

Πάμε φούλ για γερμανικό τελικό.....

Αλλά Νο Μπάρτσα η ΡΕΑΛ στο τελικό Νο πάρτυ..:D

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Αλλά Νο Μπάρτσα η ΡΕΑΛ στο τελικό Νο πάρτυ..:D

Απο το να δω την Μπαρτσελονα τελικο,να κουτσοπαιζει μπαλα και να μην δω μπαλα,χιλιες φορες Γερμανικος τελικος κι ας ειμαι Μπαρτσελονα.

Δεν τους εχω ξεγραμμενους αυριο,η 4αρα στη Μιλαν ειναι προσφατη.Τον προπονητη της φοβαμαι περισσοτερο απ'ολους που στο πρωτο ματς τα εκανε μανταρα.

chrisbd

Member
«Αντίο Μουρίνιο, η αποτυχία ολοκληρώθηκε!»

Οι εφημερίδες της Μαδρίτης πίστεψαν στην ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που στη Βαρκελώνη καγχάζουν για την αποτυχία των Μερένγκες.

------------------

Αν δούμε σήμερα ανατροπή θα τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο....E όχι δεν πιστεύουμε σε θαύματα.....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ελα τι εγινε το ανετρεψε η Μπαρτσα; :D

chrisbd

Member
το αστείο θα ήτανε να πάρει τον "όσραμ" προπονητή η Μπάρτσα και με δεδομένο ότι ο Γκουαρντιόλα πάει στη Μπάγερν να βρεθούν του χρόνου πάλι αντιμέτωποι....

------------------------

Έλα Def να σε φτιάξω λίγο....παρόλο που πέφτετε σε FL η FL2 ερασιτεχνική εν τούτοις μπορεί να αναγεννηθείτε από τις στάχτες κάτι σαν τον φοίνικα ....με Μελισσανίδη αρχηγό και κύριο μέτοχο του ΟΠΑΠ πλέον....

Με οδηγό την «Αγιά Σοφιά»

chrisbd

Member
Είπε «αντίο» ο σερ Άλεξ!

Μετά από 27 ολόκληρα χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποσύρεται από την προπονητική!

Οι φήμες περί συνταξιοδότησής του είχαν οργιάσει τις προηγούμενες ώρες στον αγγλικό Τύπο, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσε να ανακοινώσει την μετακόμισή του σε διοικητικό πόστο και ρόλο πρεσβευτή!

Πλέον όλοι στρέφονται στον διάδοχο του Σκωτσέζου τεχνικού που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας από το 1986.

http://www.novasports.gr/news.aspx?...14961&Competition=129&Round=287201&Country=68

Αντίο σερ Άλεξ....

Last edited by a moderator:

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Ακομα μια χρονια ο Θρυλος στον τελικο,Αντε φερτο και αυτο να τελειωνουμε

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Νικη ντροπη για τους αληθινους Ολυμπιακούς που απλα περιμενουμε την αυριανη ημέρα μπας και οι πραγματικά γαυροι μας κανουν υπερηφανους

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou