• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member
Όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τα πολιτικά και το ποδόσφαιρο ας ανοίξουν
καινούριο τόπικ που να έχει θέμα η πολιτική και το ποδόσφαιρο.
Εδώ ας μείνουμε στην μπαλίτσα.Ο τίτλος του τόπικ είναι περί ποδοσφαίρου και όχι
η πολιτική και το ποδόσφαιρο.Pls

chrisbd

Member
Τα κατάφερε όμως η ΡΕΑΛ δεν ισοπεδώθηκε τελείως ....έβαλε και ένα γκολ όσο νάναι..:D

"ΓΕΡΜΑΝΙΑ"- "ΙΣΠΑΝΙΑ" 8-1 ...πουφ Γερμανικό τελικό θα δούμε;;;

πολύ θα ήθελα να μάθω τι γράφουν και τι θα γράψουν οι εφημερίδες στην ΙΣΠΑΝΙΑ αυτές τις μέρες.....

panpan

Member
Δεν είδα το παιχνίδι γιατί είχα δουλειά.
Κανένα σχόλιο;Ήταν καλό ματσάκι;

chrisbd

Member
Δεν είδα το παιχνίδι γιατί είχα δουλειά.
Κανένα σχόλιο;Ήταν καλό ματσάκι;
πάρα πολύ καλό με τους Γερμανούς να παίζουν δαιμονισμένη μπάλα....ο Λεβαντόφσκι έβαλε και τα 4 γκολ και ο Ρονάλντο για τους Μαδριλένους....

Traveller

Member
Όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τα πολιτικά και το ποδόσφαιρο ας ανοίξουν
καινούριο τόπικ που να έχει θέμα η πολιτική και το ποδόσφαιρο.
Εδώ ας μείνουμε στην μπαλίτσα.Ο τίτλος του τόπικ είναι περί ποδοσφαίρου και όχι
η πολιτική και το ποδόσφαιρο.Pls
Και όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τα πολιτικά, το ποδόσφαιρο και τις γελοιογραφίες, ας ανοίξουν ένα καινούργιο τόπικ που να έχει σαν θέμα την πολιτική, την μπαλίτσα και τις πειραγμένες φωτογραφίες...

Το τόπικ σωστά λες, είναι για το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο πάρα πολλές φορές είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πολιτική... όπως εγώ λοιπόν δεν σχολιάζω τις υποτίθεται εμπνευσμένες φωτό που ανεβάζεις κατά καιρούς, έτσι κι εσύ προσπάθησε να ανεχθείς τα δικά μου καλά ή κακά ποστ... καλώς ή κακώς είναι on topic ακόμη κι αν σε ενοχλούν...

Α, για ποδοσφαιρο μιλας; Δεν το αντεληφθην...
Ε αυτό λέμε, ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου...

ΥΓ Οσο για τα αλλα αγαπητε αφου σε ενοχλουν μην τα διαβαζεις. Δεν παρεξηγω...
Μα ποιος είπε ότι με ενοχλούν... με διασκεδάζουν... είπαμε έμπαινε και γοήτευε...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Με τίποτα,για μένα ήταν ένα παιχνίδι που χάσαμε,τίποτα άλλο.

Το ξέρω...αφού είσαι ψυχάρα....:)

Εξάλλου δε νομίζω οτι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που φανατίζεται με το ποδόσφαιρο, δεν είναι τίποτα άλλο από μια ευκαιρία να πιούμε ένα καφάσι μπύρες με δικαιολογία και να αράξουμε με τους φίλους μας.

Και το χτεσινό παιχνίδι εκπληκτικό...μνημόνιο σκληρό και στο CL...:bleh:
Βλέποντας βασικά τέτοια παιχνίδια χαίρομαι που έχω σταματήσει συνειδητά να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα (αν και οι γιόμες της Ρεάλ χτες να βρουν τον κλαψιάρη γόη κάτι μου θύμιζαν).

Πάντως αυτοί οι ημιτελικοί ικανοποιήσαν όλους τους ορκισμένους αντιφαν... Μπάρτσα,Ρονάλντο, Μουρίνιο με τον τελευταίο να δηλώνει σε ερώτηση:

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο, έριξε και την… ειρωνεία του λέγοντας: «Τους είπα πως το σκορ δεν ήταν καλό για εμάς και θα ήθελα να χάσουμε με τέσσερα γκολ».

Οκ ο τύπος για μένα είναι hate to love...:D

Chris22

Member
Νομίζω ότι η φουρνιά των γερμανών πιτσιρικάδων,οπως ροις,γκετσε,Μίλερ κτλ,είναι εξαιρετική και για τα επόμενα χρόνια οι γερμανοί θα πρωταγωνιστησουν σε επίπεδο εθνικών ομάδων!

jimp

Member
Jimp τι έγινε εδώ;
Ο Ηρακλής κέρδισε 1-0 τη Λάρισα στο Καυτανζόγλειο και έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου στη Super League

Διαβάστε περισσότερα: Φουλ για άνοδο ο Ηρακλής, 1-0 την ΑΕΛ - www.sport.gr
Λοιπον αφειλω να παραδεχθω οτι χασαμε απο τους ποντιους κατερινης χωρις να εχουν κανει ευκαιρια στο παιχνιδι,χωρις να εχουν περασει τη σεντρα για 70 λεπτα...
Ειμαστε η μοναδικη ομαδα η οποια μπορει να χασει 3 γκολ μεσα απο τη μικρη περιοχη ή να εισαι μονος με τον τερματοφυλακα και να πιανεις αερα στο σουτ σου...

Εχω τετοια πικρα απο χθες, δεν μπορω να σου την περιγραψω. Αλλα εβαλαν ενα γκολ οι ποντιοι κατερινης και τιποτα αλλο. Και φυσικα αυτο εφτανε.

Αλλα εγω ο γκαντεμης φταιω που πηγα να πειραξω την Fenia42 πριν το παιχνιδι, που ποτε δεν κανω τετοια πραγματα:mad:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou