panpan
Member
Y.Γ panpan μη μου θυμώσεις...
για εσένα τα αισθήματα μου είναι εντελώς αντίθετα...
Με τίποτα,για μένα ήταν ένα παιχνίδι που χάσαμε,τίποτα άλλο.
Y.Γ panpan μη μου θυμώσεις...
για εσένα τα αισθήματα μου είναι εντελώς αντίθετα...
πάρα πολύ καλό με τους Γερμανούς να παίζουν δαιμονισμένη μπάλα....ο Λεβαντόφσκι έβαλε και τα 4 γκολ και ο Ρονάλντο για τους Μαδριλένους....Δεν είδα το παιχνίδι γιατί είχα δουλειά.
Κανένα σχόλιο;Ήταν καλό ματσάκι;
Και όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τα πολιτικά, το ποδόσφαιρο και τις γελοιογραφίες, ας ανοίξουν ένα καινούργιο τόπικ που να έχει σαν θέμα την πολιτική, την μπαλίτσα και τις πειραγμένες φωτογραφίες...Όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τα πολιτικά και το ποδόσφαιρο ας ανοίξουν
καινούριο τόπικ που να έχει θέμα η πολιτική και το ποδόσφαιρο.
Εδώ ας μείνουμε στην μπαλίτσα.Ο τίτλος του τόπικ είναι περί ποδοσφαίρου και όχι
η πολιτική και το ποδόσφαιρο.Pls
Ε αυτό λέμε, ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου...Α, για ποδοσφαιρο μιλας; Δεν το αντεληφθην...
Μα ποιος είπε ότι με ενοχλούν... με διασκεδάζουν... είπαμε έμπαινε και γοήτευε...ΥΓ Οσο για τα αλλα αγαπητε αφου σε ενοχλουν μην τα διαβαζεις. Δεν παρεξηγω...
Με τίποτα,για μένα ήταν ένα παιχνίδι που χάσαμε,τίποτα άλλο.
Λοιπον αφειλω να παραδεχθω οτι χασαμε απο τους ποντιους κατερινης χωρις να εχουν κανει ευκαιρια στο παιχνιδι,χωρις να εχουν περασει τη σεντρα για 70 λεπτα...Jimp τι έγινε εδώ;
Ο Ηρακλής κέρδισε 1-0 τη Λάρισα στο Καυτανζόγλειο και έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου στη Super League
Διαβάστε περισσότερα: Φουλ για άνοδο ο Ηρακλής, 1-0 την ΑΕΛ - www.sport.gr