panpan
Member
Γιατί πίστευες ότι δεν είμαστε άμπαλοι;
Συμφωνω με την τελευταια σου παραγραφο.Δεν ξέρω την ακριβή έννοια του όρου ...τόβαλα για να διαβάσει κάποιος, αν θέλει , το άρθρο που έχει χιούμορ...
Εγω απλά πιστεύω ότι οι Έλληνες δεν αγαπάμε πραγματικά το ποδόσφαιρο..
Τό άμπαλος τι σημαίνει;;..αν ξέρεις να παίζεις καλή μπάλλα;; αν καταλαβαίνεις απο την μπάλλα που βλέπεις που πονάνε οι ομάδες και να κάνεις τις σωστές αλλαγές;; προπονητής δηλαδή...
Το καλό ποδόσφαιρο νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν και δεν είμαστε ούτε περισότερο ούτε λιγότερο άμπαλοι απο τους άλλους λαούς...
O συντακτης του αρθρου ειναι γνωστος Παναθηναικος και στο άρθρο του τα βλέπει λιγο μονομερως.
Έβαλα το άρθρο κυρίως για το χιούμορ του, δεν συμφωνώ με τον τίτλο του άρθρου....Αν ήταν τόσο εύκολο και προβλέψιμο το ποδόσφαιρο θα ήταν και τελείως βαρετό...O συντακτης του αρθρου ειναι γνωστος Παναθηναικος και στο άρθρο του τα βλέπει λιγο μονομερως.
Νομιζω οτι σε ολο τον ποδοσφιρικο πλσνητη γινεται υπερτιμηση η υποτιμηση αντιπάλων.
Οποιος θελει ας διαβάσει και αυτό, την απάντηση του Μιχάλη Τσώχου στο οχι και τοσο πετυχημένο άρθρο του Παπαθεοδώρου
Είναι η Μάλαγα ομαδάρα; | gazzetta.gr
Της φυλακής τα σίδερα ειναι για τους λεβέντεςjimp said:Εμπρος της ΑΕΚ παλικαρια!!!