• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Δεν ξέρω την ακριβή έννοια του όρου ...τόβαλα για να διαβάσει κάποιος, αν θέλει , το άρθρο που έχει χιούμορ...
Εγω απλά πιστεύω ότι οι Έλληνες δεν αγαπάμε πραγματικά το ποδόσφαιρο..

Τό άμπαλος τι σημαίνει;;..αν ξέρεις να παίζεις καλή μπάλλα;; αν καταλαβαίνεις απο την μπάλλα που βλέπεις που πονάνε οι ομάδες και να κάνεις τις σωστές αλλαγές;; προπονητής δηλαδή...

Το καλό ποδόσφαιρο νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν και δεν είμαστε ούτε περισότερο ούτε λιγότερο άμπαλοι απο τους άλλους λαούς...

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Δεν ξέρω την ακριβή έννοια του όρου ...τόβαλα για να διαβάσει κάποιος, αν θέλει , το άρθρο που έχει χιούμορ...
Εγω απλά πιστεύω ότι οι Έλληνες δεν αγαπάμε πραγματικά το ποδόσφαιρο..

Τό άμπαλος τι σημαίνει;;..αν ξέρεις να παίζεις καλή μπάλλα;; αν καταλαβαίνεις απο την μπάλλα που βλέπεις που πονάνε οι ομάδες και να κάνεις τις σωστές αλλαγές;; προπονητής δηλαδή...

Το καλό ποδόσφαιρο νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν και δεν είμαστε ούτε περισότερο ούτε λιγότερο άμπαλοι απο τους άλλους λαούς...
Συμφωνω με την τελευταια σου παραγραφο.
Απλα,το κακο ειναι πως ξερουμε απο μπαλα,στο τεχνικο κομματι.Οι Ισπανοι,οι Αγγλοι,οι Γερμανοι,οι Ιταλοι εχουν πολυ διαφορετικη κουλτουρα απο εμας (δεν λεω πως κι εκει δεν υπαρχουν "αμπαλοι").Πιστευω πως αν ειχα γεννηθει και μεγαλωσει στο Μιλανο,π.χ.,το ποδοσφαιρο στο μυαλο μου θα το ειχα αλλιως.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
O συντακτης του αρθρου ειναι γνωστος Παναθηναικος και στο άρθρο του τα βλέπει λιγο μονομερως.
Νομιζω οτι σε ολο τον ποδοσφιρικο πλσνητη γινεται υπερτιμηση η υποτιμηση αντιπάλων.

Οποιος θελει ας διαβάσει και αυτό, την απάντηση του Μιχάλη Τσώχου στο οχι και τοσο πετυχημένο άρθρο του Παπαθεοδώρου

Είναι η Μάλαγα ομαδάρα; | gazzetta.gr

chrisbd

Member
O συντακτης του αρθρου ειναι γνωστος Παναθηναικος και στο άρθρο του τα βλέπει λιγο μονομερως.
Νομιζω οτι σε ολο τον ποδοσφιρικο πλσνητη γινεται υπερτιμηση η υποτιμηση αντιπάλων.

Οποιος θελει ας διαβάσει και αυτό, την απάντηση του Μιχάλη Τσώχου στο οχι και τοσο πετυχημένο άρθρο του Παπαθεοδώρου

Είναι η Μάλαγα ομαδάρα; | gazzetta.gr
Έβαλα το άρθρο κυρίως για το χιούμορ του, δεν συμφωνώ με τον τίτλο του άρθρου....Αν ήταν τόσο εύκολο και προβλέψιμο το ποδόσφαιρο θα ήταν και τελείως βαρετό...

chrisbd

Member
Στους 34.000 βαθμούς βρίσκεται η χώρα μας, τη στιγμή που συνεχίζει χωρίς εκπρόσωπο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε αντίθεση με τους διώκτες της. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει πάντως η Ελλάδα, αφορά τη σεζόν 2015-16, αφού μέχρι τότε έχει εξασφαλισμένη την παρουσία του πρωταθλητή απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην περίπτωση πάντως που μέχρι το τέλος της επόμενη σεζόν υποχωρήσει κάτω από τη 12η θέση, τότε χάνεται η απευθείας θέση.

Αναλυτικά η βαθμολογία (σε παρένθεση οι ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη):

1.ΙΣΠΑΝΙΑ 86.739 (3/7)
2.ΑΓΓΛΙΑ 81.106 (3/7)
3.ΓΕΡΜΑΝΙΑ 76.900 (2/7)
4.ΙΤΑΛΙΑ 63.981 (2/6)
5.ΓΑΛΛΙΑ 58.666 (1/6)
6. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 58.001 (1/6)
7.ΟΥΚΡΑΝΙΑ 49.758 (0/6)
8.ΡΩΣΙΑ 45.998 (1/6)
9.ΟΛΛΑΝΔΙΑ 44.729 (0/7)
10.ΒΕΛΓΙΟ 34.400 (0/5)
11.ΕΛΛΑΔΑ 34.000 (0/5)
12.ΤΟΥΡΚΙΑ 32.900 (2/5)
13. ΕΛΒΕΤΙΑ 28.175 (1/4)
14. ΚΥΠΡΟΣ 26.833 (0/4)
15. ΔΑΝΙΑ 25.700 (0/5)
16. ΑΥΣΤΡΙΑ 25.375 (0/4)
17. ΤΣΕΧΙΑ 23.725 (1/4)
18.ΡΟΥΜΑΝΙΑ 23.024 (0/5)
19.ΙΣΡΑΗΛ 22.875 (0/4)
20. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 20.875 (0/4)

Τούρκοι κι Ελβετοί... είναι η απειλή! | gazzetta.gr

Επίσης τα ζευγάρια CL

Μάλαγα-Μπορούσια Ντόρτμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατασαράι
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου-Γιουβέντους

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 2/3 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 9/10 του ίδιου μήνα.

και Europa League

Τσέλσι-Ρούμπιν Καζάν
Τότεναμ-Βασιλεία
Φενέρμπαχτσε-Λάτσιο
Μπενφίκα-Νιούκασλ

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 4 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 11 ..

chrisbd

Member

chrisbd

Member
Βραζιλία Ιταλία 2-2 χθες στο φιλικό που έγινε στην Ελβετία....
Πρέπει να έγινε ωραίος αγώνας απ΄ότι φαίνεται και απο τις φάσεις..

Άντε Ελλαδάρα πάμε για 2πλό σήμερα...:clap::clap:

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη