Photini1986
Member
Πριν 10 χρονια ισως και να με ενοιαζαν τα ελληνικα δεδομενα,τωρα οχι.Και πιστευω επισης πως την ποιοτητα μιας ομαδας,δεν την κρινουν απαραιτητα οι τιτλοι (βλ. Ολυμπιακο).
Δεν αξιζει να την κανουμε αυτη τη συζητηση,την κανουμε στα σπιτια μας,στις καφετεριες...νισαφι πια!Οποιος καταλαβε καταλαβε!Καποιοι αρκουνται με τα λιγα,εγω εχω πολλες απαιτησεις.Θελω να ανοιγω την τηλεοραση μου και να βλεπω ποδοσφαιρο,οχι να βλεπω τον Κακο και να ξερω απο πριν το αποτελεσμα.Φυσικά συμφωνώ αλλά άλλο η ποιότητα και άλλο οι τίτλοι και ο κόσμος.
Η κουβέντα για την ποιότητα είναι πολύ μεγάλη και εκτός από την ομάδα σαν διοίκηση αφορά και τους οπαδούς και τα μμε και ειλικρινά βαριέμαι να την κάνω:-D
Tι,θα φαμε μπαν απο παντου για καμια εικοσαετια;Μονο ετσι σωζομαστε.Η πιο ευχαριστη ειδηση για το ελληνικο ποδοσφαιρο μπορει να ερθει σε λιγες μερες.
Φυσικά και το ξερουμε γιατί κατά αυτό τον τρόπο του παραχρονου πιθανοτατα ο πρωταθλητης ολυμπιακος θα παιξει προκριματικά.Στηριζω βασιλεια και φενερ για τελικο ουεφα. Το γιατι δεν θα σας το πω.
εν μερει εχεις δικιο και εννοειται οτι θα επρεπε να τιμωρηθουν, αλλά αυτό ειναι μεγάλη συζήτηση και θα μπορούσα να σου αντιλέξω οτι τα ίδια έκανε ο Βαρδινογιάννης με Σπανέες κλπ, αλλά απλά τοτε δεν υπήρχε τεχνολογία και κασσετες.Όχι, εσύ τα ισοπεδώνεις όλα φίλε dik-7...σωστά ξεκινάς και τα λες αρχικά, παντού υπάρχει σαπίλα, κλέφτες κτλ. Η διαφορά μας όμως με τον προηγμένο κόσμο (εμείς είμαστε μεταξύ αυτού και του 3ου), όχι μόνο όσον αφορά ο ποδόσφαιρο αλλά στα πάντα, είναι θεμελιώδης: εκεί, όταν πιάνεται ο κλέφτης, έχει συνέπειες. Μπαίνουν μέσα στη ψειρού, αποκλείονται, τρώνει ποινές, στιγματίζονται. Εδώ? Χαχαχα....εδώ βγήκαν κασέτες, αποδείξεις, μύρια όσα για τη Παράγκα ("ποια παράγκα Γιώργο? Δε ξέρω για τι μου μιλάς" όπως είχε πει ο Θωμάς στο Γεωργίου στην αλήστου μνήμης συνέντευξη) και δεν άνοιξε μύτη...αντιθέτως...κορδώνεστε κι από πάνω για αίσχη και όργια που σας χάρισαν πρωταθλήματα της φακής (το 1ο χαρακτηριστικότερο όλων που το κλέψατε από την ΑΕΚ), αφού ο σκοπός ήταν πρωτάθλημα με κάθε κόστος. Αυτή είναι η Ελλάδα....αλλά αυτό το "παντού γίνονται", κρατήστε το για πάρτη σας....κι επειδή είμαι 36 χρονών στα 37, ποτέ πριν ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο μισητός όσο έγινε επί Κρόκους. Τον σιχάθηκε όλη η Ελλάδα....
Για τη 2η παράγραφο, συμφωνώ, αλλά αφήνεις πάλι απ'έξω το αναξιόπιστο, τις παράγκες, τις ΚΕΔ με τους Σπάθες και τους Γκαγκάτσηδες κτλ...
Άλλα άσε, έχω ξεκολλήσει χρόνια από αυτή την αρρώστεια και έχω βρει την υγειά μου με υγιή αθλητισμό που κάνω ο ίδιος, δε πέφτω ξανά στη λούμπα του λούμπεν ελληνικού ποδοσφαίρου....ανεπιστρεπτί....
Φωτεινή γι΄αυτό χάνουμε πολλές φορές τις προβλέψεις μας....επειδή είναι και ευχές..Παμε για αυριανες προβλεψεις...
Μπαρτσελονα-Μιλαν 4-1 λεω,κι ευχομαι.