• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member
Γαύρος και από τις μικρές ομάδες Barca. :) και M.U.
Καμιά φορά βλέπω και τον άγιο Αντρέα που είναι δίπλα μου
αλλά είναι 4 εθνική.

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Γαύρος και από τις μικρές ομάδες Barca. :) και M.U.
Καμιά φορά βλέπω και τον άγιο Αντρέα που είναι δίπλα μου
αλλά είναι 4 εθνική.
Θα συμφωνησω για τις μικρες και θα προσθεσω και την Μπαγιερν.
Απο τις μεγαλες ειμαι ΑΕΚ,κι εχω να δω αγωνα της κανα 3χρονο με εξαιρεση το ματς με τον Ολυμπιακο οπου και αποφασισα πως αν ξαναδω ελληνικο πρωταθλημα,θα ριξω οξυ στα ματια μου.

panpan

Member
που και που μπαίνει και γράφει και ο Stolt αλλά μην δίνεις σημασία
είναι βάζελος και κολλημένος με τον Βαγγέλα,τον Κόκκαλη, την παράγκα κλπ
Λες και αυτοί είναι το παρθεναγωγείο του αγίου Αλαφούζ (βοήθεια μας)

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Σαπιλα το ελληνικο ποδοσφαιρο,βρωμαει απο παντου.Απορω πως τα καταφερνουμε σαν εθνικη.Θα μου πεις,οι μισοι παιζουν εξω...

panpan

Member
Πιο σάπιο δεν γίνετε,ελα όμως που γουστάρουμε μπαλίτσα
κι αναγκαζόμαστε να τους βλέπουμε που και που.
Ευτυχώς πάω γήπεδο που και που και βλέπω την Μπάρτσα
και στρώνω λίγο αλλιώς θα πήγαινα μόνο σε τουρνουά
μπάντμιντον.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Δεν χρεαιζεται να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε η "τιμή" για να το παρακολουθούμε εινα τσιμπημένη, με τα συνδρομητικά δίκτυα. Πολυ καλύτερα να πληρωνεις 25-30€ το μήνα ώστε να παρακολουθείς Πριμερα και Μπουντεσλιγκα

chrisbd

Member
Σε ποιο τομέα διαπρέπουμε η για ποιο πράγμα είμαστε υπερήφανοι...
Κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και το ποδόσφαιρο και μάλιστα απο τα μεγαλύτερα αποτελεί καθρέφτη της και φυσικά σάπιο όπως και τα υπόλοιπα..

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Σε ποιο τομέα διαπρέπουμε η για ποιο πράγμα είμαστε υπερήφανοι...
Κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και το ποδόσφαιρο και μάλιστα απο τα μεγαλύτερα αποτελεί καθρέφτη της και φυσικά σάπιο όπως και τα υπόλοιπα..
Αηδια...
Ειναι κατι σαν τις θρησκειες που σερνουν τους πιστους,παρωπιδισμος.Πιστευε,και μη ερευνα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ρε παιδιά μην τα ισοπεδωμουμε ολα, δεν είναι μονο το ελληνικο πρωταθλημα σαπιο, αλλά παντου υπάρχουν στημενοι αγωνες και σαπιλα, εστω και σε μικρότερο βαθμό. Στην Ιταλια εχουν βγει ηδη δυο σκάνδαλα, στην Αγγλια γινεται τεράστια κουβεντα για την ευνοια της Μαντσεστερ, στην Ισπανία για την ευνοια της Μπάρτσα και παλαιότερα της Ρεαλ.

Η διαφορά του ελληνικου ποδοσφαίρου που κάνει το πρωτάθλημα μας απαίσιο και αποκρουστικό είναι το τρισαθλιο θεαμα που προσφέρουν οι ομάδες μας, τα απαράδεκτα γηπεδα και η γηπεδικη βια που δεν επιτρέπει τους υγιεις φιλάθλους και τις οικογένειες τους.

chrisbd

Member
Ρε παιδιά μην τα ισοπεδωμουμε ολα, δεν είναι μονο το ελληνικο πρωταθλημα σαπιο, αλλά παντου υπάρχουν στημενοι αγωνες και σαπιλα, εστω και σε μικρότερο βαθμό. Στην Ιταλια εχουν βγει ηδη δυο σκάνδαλα, στην Αγγλια γινεται τεράστια κουβεντα για την ευνοια της Μαντσεστερ, στην Ισπανία για την ευνοια της Μπάρτσα και παλαιότερα της Ρεαλ.

Η διαφορά του ελληνικου ποδοσφαίρου που κάνει το πρωτάθλημα μας απαίσιο και αποκρουστικό είναι το τρισαθλιο θεαμα που προσφέρουν οι ομάδες μας, τα απαράδεκτα γηπεδα και η γηπεδικη βια που δεν επιτρέπει τους υγιεις φιλάθλους και τις οικογένειες τους.

Αυτό ακριβώς ...δηλαδή πέρα απο σκάνδαλα και τους στημένους αγώνες, (που προσωπικά πιστεύω πολύ λίγα έρχονται στο φως) που μπορεί να συμβαίνουν παντού είναι και το άθλιο θέαμα, το ποιόν πολλών παραγόντων του ποδοσφαίρου, η γηπεδική βία, το βρίσιμο και πάντως δεν είναι γενικά να πηγαίνεις στο γήπεδο με παιδιά να το ευχαριστηθείς .....

D

Delmem9770

Guest
Στηριζω βασιλεια και φενερ για τελικο ουεφα. Το γιατι δεν θα σας το πω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills