Voyager1
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ρουμανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος της Γης
Κερδισαμε..κ μετα ξυπνησαμε ουφ ουφ ουφ!Έλα τι έγινε κερδίσαμε;
Κερδισαμε..κ μετα ξυπνησαμε ουφ ουφ ουφ!Έλα τι έγινε κερδίσαμε;
Τωρα θα μας παρουν κ τα σωβρακα...Τωρα που χασαμε θα μας δωσουν κι αλλο ενα δανειο;Χαμηλοτοκο ισως;
Οχι ρε... και τα χουμε μετρημενα!Τωρα θα μας παρουν κ τα σωβρακα...
χεχε. μη σου πω κ το αλλο, θα κανουμε το *** μας παξιμαδι! (με την καλη εννοια παντα)Οχι ρε... και τα χουμε μετρημενα!
Τι εσείς ακόμη έχετε σώβρακα; Μπουρζουάδες!!!Οχι ρε... και τα χουμε μετρημενα!
α) Αν δεν ήταν ο Σηφάκης , φοβάμαι οτι τα γκολ των Γερμανών , θα άγγιζαν διψήφιο νούμερο...Δεν μπορούμε να τον καταδικάζουμε για μια άστοχη έξοδο, όταν ο Χαλκιάς π.χ. κάνει μόνο άστοχες εξόδους. ( Το ξέρω οτι κι εσύ δεν πας τον Χαλκιά, το γράφω συγκρίνοντας το υπάρχον υλικό της Εθνικής)α) Τραγικός ο Σηφάκης και μαζί του και ο ξάδερφός του ο σπίκερ.
β) Κορυφαίος στο τουρνουά ο Παπαδόπουλος και με μικρή διαφορά ο για άλλη μια φορά υπερφιλότιμος Σαλπιγγίδης. MVP της ελληνικής παρουσίας εκείνη η ξανθιά μπροστά στην εξέδρα (δεν ξέρω καν αν είναι Ελληνίδα), τι παιδί ήταν αυτό...
α) Αν δεν ήταν ο Σηφάκης , φοβάμαι οτι τα γκολ των Γερμανών , θα άγγιζαν διψήφιο νούμερο...Δεν μπορούμε να τον καταδικάζουμε για μια άστοχη έξοδο, όταν ο Χαλκιάς π.χ. κάνει μόνο άστοχες εξόδους. ( Το ξέρω οτι κι εσύ δεν πας τον Χαλκιά, το γράφω συγκρίνοντας το υπάρχον υλικό της Εθνικής)
Η ελληνική ομάδα μαζί μ' εκείνη της Ιρλανδίας ήταν το αίσχος της διοργάνωσης και δυστυχώς η γύμνια της φάνηκε κατάδηλα παίζοντας με την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα που συνδυάζει δύναμη, ταχύτητα, ταλέντο και πάθος. Εδώ κάναμε λίγα φάουλ, όχι από ευγένεια , αλλά επειδή απλά οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να τους προλάβουν. Οι Γερμανοί περνούσαν τους Έλληνες πιο εύκολα από τους κώνους στην προπόνηση...
β) Συμφωνώ σε όλα. Η ξανθιά Ελληνοπολωνέζα, κάτοικος Καλαμπάκας.