Δεν θελω να γκρινιαζω για τον Σαντος, αλλά νομιζω ότι ηταν ντεφορμε τοσο στην προοεπιλογή όσο και στο τουρνουα. Η αμυντική λειτουργια της εθνικής σε ολα τα παιχνιδια ήταν από μετρια ως κακη.
Τουλάχιστον σκοράραμε σε ολα τα ματς
Σημερα παλι κατεβασε λάθος ενδεκάδα, ενω ειλικρινα δεν καταλαβω πως δεν δοκιμασε εστω και 10 λεπτα εστω τον Φετφατζιδη, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος με τον Μαλεζα είναι οι μόνοι παίκτες που δεν έπαιξαν.
Κακο ψοφο να χουν! Καρδιακο παω να παθω σε καθε γκολ! Τον συγχωριανο μου τον Φετφατζιδη γιατι δεν τον εβαλε εστω κ λιγο;;
Oσο για τα κωλοζωα, αν κ δεν κατεχω απο μπαλα, εχουν τρομερο ρυθμο!
(Ελπιζω να μην γινει ριπορτ για το μνμ μου, της ταραχης ενεκα!) Να χαθουν να χανονται! Τζαμπα τοσα σταυροκοπηματα!
ο σπικερ ανεκδιηγητος .. Α ρε Σαλπι κανε εσυ to πεναλτυ με την Πολωνια να παιζαμε με τον λιγδα τον Ροναλντο ..
Γενικη αποτιμηση: Βαση εμφανισης της ομαδας νομιζω οτι μακραν οι καλυτεροι παικτες του τουρνουα για την Ελλαδα ηταν ο Κυριακος Παπαδοπουλος και ο Σαλπι,μετα Μανιατης και Τορο ..
Λαθος η μη κληση του Χιωτη,ηταν αυτος που ειχε την πιο γεματη χρονια απ'ολους .
Αντε και στο καρναβαλι του Ριο τωρα
Που πας βρε ΣΑΝΤΟΣ με τον Νίνη?
Με το σαν Μαρίνο παίζουμε?
Τραγικός για μια ακόμη φορά στο τουρνουά.
Πας και μου αλλάζεις την ενδεκάδα του αγώνα με τη Ρωσία?
Σήμερα πληρώσαμε ακόμη μια λάθος επιλογή του προπονητή στη θέση του τερματοφύλακα.
Οπότε έκαναν σουτ λες και είχε βάλει.μαρμελάδα στα χέρια του και του εφευγε η μπάλα.
Από τύχη δεν χάναμε στο πρώτο 10λεπτο.
Εκείνος όμως που με απογοήτευσε πολύ ήταν ο μανιάτης.
Σίγουρα όλοι έχουν δικαίωμα στην κακή μέρα αλλά ρε φίλε δεν ήσουν πουθενα σήμερα.
Και κολλάς και ένα κακό συνήθειο να μιλάς σε όλους μέσα στο παιχνίδι,σαν τον Κατσουράνη.
2 γκολ από ατομικά του λάθη και ένα από τον σηφακη και στανιαραμε.
Ο καλύτερος του τουρνουά για εμάς,με διάφορα,ο Σαλπιγγίδης.
Αλήθεια για αυτόν τον Τοροσίδη ενδιαφέρονται ομάδες?
Η μεγαλύτερη απογοήτευση του τουρνουά για εμάς.μιας και είναι από τους παίκτες που περιμένεις να πάρουν κάποια πρωτοβουλία.
Δεν σκύβουμε το κεφάλι όμως.επιτυχία ήταν και που φτάσαμε στους 16.επιτυχία ήταν και που είμασταν στο γιουρο.