• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member
Ενδεικτικό αυτού αποτελεί το γεγονός ότι ο πρώην προπονητής της Σάντερλαντ στη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισαννίδη
http://www.zougla.gr/sports/podosfero/aek/article/8eli-na-kani-ntempouto-sti-leoforo-o-poget
Καλά εγώ ήξερα ότι η ΑΕΚ θέλει προπονητή,ο Μελ.τον προσέλαβε στην κατασκευαστική;Γιατί απ'ότι ε'ιπε δεν έχει σχέση με τα διοικητικά της ομάδας.
Ο αδέκαστος δημοσιογράφος τι λέει για το θέμα;
Γαργάρα,δεν βλέπει καμία παρανομία.Επιλεκτική όραση έχει.

Last edited:

chrisbd

Member
Μα το ζητούμενο δεν είναι να κλονίσουν τον ολυμπιακό.Ο Αλαφ.θέλει να μπει Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη,αλλά αν δεν κάνεις ομάδα δεν έχει προκοπή.
Για να γίνεις χαλίφης πρέπει να κλονίσεις τον προηγούμενο χαλίφη και να τον ρίξεις...αλλά τεσπα..

Δηλαδή επειδή ο Βαρυσήμαντος Μπέος είπε μια λαλακία θα πρέπει εγώ να την κρίνω;Οι κατηγορίες πρέπει να αποδεικνύονται.
Να αποδεικνύονται που;; στα Δικαστήρια;; που μέχρι τώρα απο κατηγορίες ένα σωρό και απο καταδίκες τίποτα;; άρα όλα καλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (τι παράγκες και ξεπαράγκες τώρα ...φαντασιοπληξίες) αρα το πιο καθαρό ποδόσφαιρο...
Το κλισέ τώρα......."έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη" ...πετάει ο γάϊδαρος ;;; Φυσικά, με το σαμάρι μαζί....

ΥΓ ... η συμπαθέστατη κατά τα άλλα Βέροια δεν έπρεπε να τιμωρηθεί όταν παίκτες της παραδέχονται ότι τους είπαν να χάσουν με 3-0 ;;; λέμε τώρα, σε μια χώρα που κάποιοι την αποκαλούν μπανανία...

Last edited:

chrisbd

Member
http://www.zougla.gr/sports/podosfero/aek/article/8eli-na-kani-ntempouto-sti-leoforo-o-poget
Καλά εγώ ήξερα ότι η ΑΕΚ θέλει προπονητή,ο Μελ.τον προσέλαβε στην κατασκευαστική;Γιατί απ'ότι ε'ιπε δεν έχει σχέση με τα διοικητικά της ομάδας.
Ο αδέκαστος δημοσιογράφος τι λέει για το θέμα;
Γαργάρα,δεν βλέπει καμία παρανομία.Επιλεκτική όραση έχει.
Μην πας μακρυά ..ποιος είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού ;;; είμαι αλλά δεν είμαι ...τι είμαι;;

panpan

Member
που μέχρι τώρα απο κατηγορίες ένα σωρό και απο καταδίκες τίποτα;
Δηλαδή κατά την άποψη σου,όποιος κατηγορείτε για κάτι είναι και ένοχος!!!
Τεκμήριο αθωότητας δεν υπάρχει.!!!!Νέο είδος δικαιοσύνης.
Όποιος σας ενοχλεί,κατηγορείστε τον και τέλος,δεν χρειάζονται δικαστήρια.
Μάστα.
η συμπαθέστατη κατά τα άλλα Βέροια δεν έπρεπε να τιμωρηθεί όταν παίκτες της παραδέχονται ότι τους είπαν να χάσουν με 3-0 ;
Σαφέστατα αν αποδειχτεί ότι είναι ένοχη να τιμωρηθεί.
Λίγο θα έπρεπε να σε προβληματίζει πως το θυμήθηκαν μετά από τρία χρόνια
και όχι αμέσως.
Μήπως κάποιος είναι υπάλληλος τώρα που έχει την μνήμη του στην αντίπαλη
ομάδα του ΟΣΦΠ;
Ξαναλέω αν η Βέροια φταίει,τιμωρία.Βέβαια έχουμε και τον λίρα εκατό Μπέο
που λέει την γνώμη του.Αλλά οι καταγγέλοντες κατηγορούν την πρώην εργοδοσία
τους.Πονηρέψου μόνος σου γιατί μπορεί να γίνετε αυτό.

panpan

Member
Μην πας μακρυά ..ποιος είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού ;;; είμαι αλλά δεν είμαι ...τι είμαι;;
Πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο Μαρινάκης.Σύμφωνα με τον εισαγγελέα έχει
το δικαίωμα να είναι πρόεδρος του.
Εσύ μπορείς να μου πεις ποιός είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ χωρίς να το γκουγκλάρεις;
Το είπε δημόσια μετά τον ανακριτή,δεν είπε είμαι εργολάβος.
http://www.naftemporiki.gr/story/967729/marinakis-parameno-proedros-tou-olumpiakou

chrisbd

Member
Εσύ έχεις πονηρευτεί ότι μπορεί να χρηματίζεται η ελληνική δικαιοσύνη η σου φαίνεται απίθανο;; θα μου πεις κατηγορίες τώρα, έχεις αποδείξεις;; .... σου απαντώ όχι και πιθανόν να μην το μάθουμε σ΄αυτή τη ζωή ... να σου θυμίσω μόνο κάτι Μπουρμπούλιες, τον «δικαστή με την μεζούρα», παραδικαστικό κύκλωμα... εε σου λέει τίποτα...

πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη έχεις πάντως στην ελληνική δικαιοσύνη .... μακάρι να έχεις δίκιο ... θα είναι το μόνο πράγμα που δουλεύει σωστά στη χώρα...

panpan

Member
Ωραία,τα ισοπεδώνουμε όλα και κρατάμε την άποψη του Μπέου,του σαγώνια
του Αλαφ.και όλα τα καλά και τίμια παληκάρια που θα ξεκαθαρίσουν το ποδόσφαιρο.
Υγ.
Ακόμα και ο Ρωσοπόντιος τους πήρε χαμπάρι και πάει να φτιάξει πρώτα την ομάδα του και μετά να μιλάει.
υγ.2 ποιος είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν μου είπες ή πρέπει να το γκουγκλάρεις;
Εγώ σου είπα ποιος είναι του ΟΣΦΠ και δεν υπάρχει απαγορευτικό από τον εισαγγελέα.Αλλιώς θα ήταν παράβαση των περιοριστικών όρων.
Εκτός αν χρηματίστηκε και η δικαιοσύνη όπως αφήνεις να εννοηθεί με την
αναφορά σου σε Μπουρμπούλια,μεζούρες κλπ.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μάθε πρώτα πόσες καταδικαστικές αποφάσεις έχει ο εν λόγω κύριος που υπερασπίζεσαι και μετά μίλα για αυτόν.
Δεν μπορεί ο εν λόγω δημοσιογράφος να παρουσιάζεται ως εξυγιαντής.

Και το επαναλαμβάνω από ΔΗΘΕΝ αντικειμενικούς προτιμώ να διαβάζω οπαδικά κίτρινα κόκκινα και πράσινα site

chrisbd

Member
Ρε τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι τυπικά πρόεδρος στην ΑΕΚ ....όσο για τον Μελισανίδη δεν θέλω να πω την άποψή μου (μην ανοίγω και άλλα μέτωπα) ... αλλά και τον Αλαφούζο.... για τον Σαββίδη δεν ξέρω .... είπα μακρυά απο προέδρους και παράγοντες ... οι μόνοι που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο και τις ομάδες τους ανιδιοτελώς είναι οι αγνοί φίλαθλοι (όσοι υπάρχουν) άντε και κάποιοι ποδοσφαιριστές ίσως, κανείς άλλος ....

chrisbd

Member
Μάθε πρώτα πόσες καταδικαστικές αποφάσεις έχει ο εν λόγω κύριος που υπερασπίζεσαι και μετά μίλα για αυτόν.
Δεν μπορεί ο εν λόγω δημοσιογράφος να παρουσιάζεται ως εξυγιαντής.

Και το επαναλαμβάνω από ΔΗΘΕΝ αντικειμενικούς προτιμώ να διαβάζω οπαδικά κίτρινα κόκκινα και πράσινα site
Ποιον εννοείς ;; τον Αλαφούζο .... με την καμμία ...

panpan

Member
Ρε τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι τυπικά πρόεδρος στην ΑΕΚ .
Το ότι είναι παράνομο δεν σε απασχολεί;
είπα μακρυά απο προέδρους και παράγοντες ...
φάσκεις και αντιφάσκεις.Εκτός αν εννοείς μακριά από τους άλλους προέδρους είναι αγνοί και εξυγιαντές και για όλα τα κακά του ποδοσφαίρου φταίει ο Βαγγέλας και μόνο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios