• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jimp

Member
Η παρακάμερα από το χθεσινό παιχνίδι όπου μεταξύ άλλων θα δείτε και τον διάσημο τραυματιοφορέα!
ΑΕΛΑΡΑ κάργα!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Οχι ρε παιδιά χάσαμε τον Αναστασίου!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και τώρα ανακύπτει το ερώτημα. Ο Μέντες θα παραμείνει βοηθός του νέου προπονητή.;
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη θέση του πρώτου προπονητή αυτόπροταθηκε ο Εσιεν.

panpan

Member
Οχι ρε παιδιά χάσαμε τον Αναστασίου!
Στο πλαίσιο λοιπόν του γεύματος ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε στον Αναστασίου ότι πιστεύει πως κάποια στιγμή θα γυρίσει στο «τριφύλλι». Από την πλευρά του ο Αρτινός τεχνικός απάντησε ότι το πιστεύει κι αυτός.
Υπάρχει ελπίς. :eek::eek::eek:
http://www.onsports.gr/Podosfairo/S...-ataka-tis-hronias-apo-Alafoyzo-se-Anastasioy

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Καλή η καζούρα κι εγώ κάτω από άλλες συνθήκες μαζί σας.
Μπορεί φέτος ο Ολυμπιακός να έχει αναμφιβήτητα την πιο ολοκληρωμένη ομάδα στη superleague αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα στο να κλείνουμε τα μάτια στη μπόχα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δε μιλάμε για παράγκες τύπου Κόκκαλη και Βαρδινογιάννη, μιλάμε για έναν άνθρωπο που ελέγχει χυδαία όλο το μαγαζάκι, μιλάμε για βόμβες, απειλές, για βαπόρια από την Περσία και πτώματα μαρτύρων!

Κανείς δεν πάει με το σταυρό στο χέρι αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με πράγματα που ξεφεύγουν από τη συνήθη αδιαφάνεια του ποδοσφαίρου, αυτό που με θλίβει όμως περισσότερο και δε μιλάω για κανέναν σας προσωπικά αλλά επειδή ζω στον πειραιά το βιώνω είναι το ηθικό ''ξέπλυμα'' των οπαδών του Ολυμπιακού με αντάλλαγμα ένα πρωτάθλημα και μια καλή πορεία.

Προσωπικά σταμάτησα να πηγαίνω μπάσκετ που το γουστάρω από τότε που άρχισε ο Τράκης τα καραγκιοζιλίκια και μου κάνει εντύπωση που άνωθεν διαβάζω για Μελισσανίδηδες και γραφικούς τύπου Αλαφούζου που μπροστά σε κάτι άλλους τους λες και ουρσουλίνες και για την ταμπακιέρα τίποτα!

Δε θέλω να μπω σε καμία αντιπαράθεση και να πω και καλή επιτυχία απόψε στον Ολυμπιακό, προσωπικά θα δω το Μπαγερν-'Αρσεναλ γιατί και την προηγούμενη φορά το παιχνίδι Ολυμπιακού-Διναμό ήταν μακριά από παιχνίδι επιπέδου CL τα παιχνίδια αυτά είναι για Πέμπτες...και για να σας προλάβω ναι τα βλέπω από τον καναπέ μου κι αυτά γιατί έχασα από μια Καβάλα-Καμπάλα...:D

panpan

Member
και μου κάνει εντύπωση που άνωθεν διαβάζω για Μελισσανίδηδες και γραφικούς τύπου Αλαφούζου που μπροστά σε κάτι άλλους τους λες και ουρσουλίνες και για την ταμπακιέρα τίποτα!
Και γω μαζί σου,αλλά τους από πάνω κυρίους μόνο γραφικούς δεν τους λες.
άσχετο.
29/11 έρχομαι Αθήνα,θα κανονίσουμε τίποτα;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Και γω μαζί σου,αλλά τους από πάνω κυρίους μόνο γραφικούς δεν τους λες.
άσχετο.
Το γραφικός πήγαινε στον τουίτη όχι οτι είναι αθώα περιστερά κι αυτός αλλά καταλαβαίνεις το point μου όταν πρέπει να τους δω συγκριτικά...δυστυχώς!;)

29/11 έρχομαι Αθήνα,θα κανονίσουμε τίποτα;
Ο,τι θες αρκεί μη με πας στο Καραϊσκάκη!!!:haha:

panpan

Member
Εκεί που κάποιοι χαρήκαν στην αρχή με το γκολ της Ντυναμό,
στο τέλος απογοητεύτηκαν.
2-1 και τρίτη νίκη.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com