• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member
δεν θυμάμαι κανένα δημοσιογράφο να ασχολείται σοβαρά με τη βρωμιά του ποδοσφαίρου εκτός απο τον Θωμαΐδη απο τότε που ήταν στην ΕΡΤ3...
Εδώ μιλάμε για καθαρή απάτη.Πήρε δυο διαφορετικές φάσεις και τις έκανε μια.
Δεν ασχολείται με την βρωμιά,είναι ο ίδιος βρωμιάρης.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Eίναι αστείο να λέμε οτι ο Θωμαίδης ενημερώνει τον κόσμο και συμβάλει στο ξεβρωμισμα του ποδοσφαίρου.

Καλύτερα να διαβάζω Γκοντζο, Νικολογιάννη , Καραπαπά κλπ

chrisbd

Member
Εντάξει παίδες , υπάρχουν και πιο αντικειμενικά site, εκπομπές και δημοσιογράφοι πχ Νικολακόπουλος, αμπελαλέ και ολυμπιακός.gr

panpan

Member
Εντάξει παίδες , υπάρχουν και πιο αντικειμενικά site, εκπομπές και δημοσιογράφοι πχ Νικολακόπουλος, αμπελαλέ και ολυμπιακός.gr
Μπερδεύεις τα οπαδικά σάιτ και εκπομπές με τους και καλά 'δημοσιογράφους΄
που θέλουν να φέρουν την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

chrisbd

Member
Τώρα με βάζεις να υπερασπίζομαι τον Θωμαΐδη και δεν το θέλω, αλλά αυτό που αναφέρεις δεν είναι επιχείρημα ότι δηλαδή έκανε μοντάζ για να αποδείξει ότι μερολήπτησε ο επόπτης υπέρ του Ολυμπιακού... δόξα τω θεώ υπάρχουν αρκετές φάσεις που κάνουν λάθος οι διαιτητές και για όλες τις ομάδες .... ηταν ανάγκη να το κάνει αυτό;; μετά ενδέχεται να έγινε και κάποιο λάθος ..... επι της ουσίας, αυτών που κατα καιρούς αναφέρει για τις παράγκες έχεις να πεις τίποτα συνομιλίες που καταγράφηκαν απο κοριούς καταγγελίες διαφόρων παραγόντων κλ Κάποιοι προσκεκλημένοι στην εκπομπή του κατηγορούν κάποιους άλλους όχι ό ίδιος όπως πχ εδώ όπου εισβάλουν Παοκτσήδες στην ΕΤ3 σε εκπομπή του γιατί ο Γεωργίου αποκάλεσε τον Ζαγοράκη απατεώνα το 1997...
Άλλο .... Ο Μπέος τις προάλλες στην εκπομπή του είπε για το στήσιμο του αγώνα Ολυμπιακός- Βέροια 3-0 ότι δεν μπορεί να γίνει στήσιμο απο την πλευρά του ηττημένου για το ακριβές σκορ με καμμία κυβέρνηση... δηλαδή δεν θα στήσω τον αγώνα να φάω 3 γκολ και να βάλω 1.000.000 αν δεν συνεννοηθώ και με αυτόν που θα τα βάζει... δεν το είπε ο Θωμαΐδης αλλά ο καλεσμένος του και μη μου πεις ότι τον έβαλε...
πάντως απο τη λίγη μπάλλα που ξέρω τον Μπέο πιστεύω γιατί το ξέρει καλά το "θέμα"...

panpan

Member
δόξα τω θεώ υπάρχουν αρκετές φάσεις που κάνουν λάθος οι διαιτητές και για όλες τις ομάδες ..
Πολύ σωστά,όλοι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη,όταν ευνοούν τους
άλλους είναι καλά,όταν ευνοείται ο Ολυμπιακός,τότε έχουμε σαπίλα και βρωμιά.
Πολύ ωραία.
μετά ενδέχεται να έγινε και κάποιο λάθος .....
Ας υποθέσουμε ότι έγινε λάθος όπως λες,είδες πουθενά να λένε σόρυ λάθος μας;
Ε,πες μου.Μπα,το κάνουν γαργάρα.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ το καταλαβαίνεις;
Άθελα σου υπερασπίζεσαι απατεώνα.
αλλά αυτό που αναφέρεις δεν είναι επιχείρημα ότι δηλαδή έκανε μοντάζ
όχι είναι ανδραγάθημα,να μοντάρεις και να κατηγορείς.Το μαθαίνεις στις σχολές δημοσιογραφίας.Θα το ξαναπω.Είναι απάτη.
Είναι κατάντια να μου αναφέρεις τον Μπέο για αξιόπιστο και ειδικό μάρτυρα.
Τώρα θα μου πεις κάποιοι τον βγάλαν και δήμαρχο.Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Παραδίνομαι.

chrisbd

Member
Ωραία ...είναι Απάτη και αυτός απατεώνας... και τελικά τι κέρδισε απο αυτό;; τόσες και τόσες φάσεις γίνονται και παρουσιάζονται κάθε Κυριακή απο τα κανάλια αλλάζει τίποτα;;; κουνιέται συνθέμελα ο Ολυμπιακός απο τις ευνοημένες τάχα φάσεις γι΄αυτόν; όχι....τότε ποιο το κέρδος του;; δεν μπορώ να καταλάβω....

Δεν παρουσιάζω τον Μπέο ως αξιόπιστο και ειδικό μάρτυρα...αυτό κατάλαβες ;;; λάθος...απλά λέω ότι ένας προσκεκλημένος σε μια εκπομπή λέει αυτά που λέει ...δεν μπορώ να κατηγορήσω τον δημοσιογράφο γι αυτό....

Τώρα αν θέλεις κρίνε και αυτά που λέει ο Μπέος και τις κατηγορίες του για τον Ολυμπιακό αν δηλαδή σου ακούγονται λογικά και όχι την αξιοπιστία του...

Ο αγώνας ήταν στημένος 1000% για το 3-0....βγάλε απο την εξίσωση και τις 2 ομάδες και πες ότι είναι Μίλαν- Πεσκάρα 3-0 ....τώρα εσύ πιστεύεις ότι η Πεσκάρα το έστησε μόνη της.....that's the question...

ΥΓ καμιά φορά και οι απατεώνες μπορεί να σου πουν αλήθειες η και να κάνουν σωστές σκέψεις ...και βασικά δεν το λέει μόνο αυτός, αλλά έτσι έτυχε ...

iopa22

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
Παντου τα ιδια γινονται. Ειδα χθες Man.Un._Mιντελσμπρο. Σε άλλο αγωνα θα δινοταν φαουλ και κιτρινη ΥΠΕΡ του φιλοξενουμενου ενώ εδώ παιζετε-παιζετε. Και είμαι Man.Un .παιδιόθεν .

panpan

Member
Ωραία ...είναι Απάτη και αυτός απατεώνας..
Ωραία,αυτό το κατάλαβες.
και τελικά τι κέρδισε απο αυτό;;
Μεροκάματο.
κουνιέται συνθέμελα ο Ολυμπιακός απο τις ευνοημένες τάχα φάσεις γι΄αυτόν; όχι....τότε ποιο το κέρδος του;; δεν μπορώ να καταλάβω....
Μα το ζητούμενο δεν είναι να κλονίσουν τον ολυμπιακό.Ο Αλαφ.θέλει να μπει Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη,αλλά αν δεν κάνεις ομάδα δεν έχει προκοπή.
Υποσχέθηκε να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του πράγμα που δεν το κατάφερε
και ουρλιάζει δεξιά και αριστερά ότι του φταίνε οι άλλοι και όχι αυτός.
Υποβιβάζει το προιόν και όλα καλά.
Είδες την σημερινή επίθεση εναντίον του Ολυμπιακού για την διαιτησία;
Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν είχε βγάλει καμία ανακοίνωση για την διαιτησία.
Ή είναι ψυχασθενής η κάπου αποσκοπεί.
Ας τον κρίνουν οι φίλαθλοι του Παο
Τώρα αν θέλεις κρίνε και αυτά που λέει ο Μπέος και τις κατηγορίες του για τον Ολυμπιακό αν δηλαδή σου ακούγονται λογικά και όχι την αξιοπιστία του...
Δηλαδή επειδή ο Βαρυσήμαντος Μπέος είπε μια λαλακία θα πρέπει εγώ να την κρίνω;Οι κατηγορίες πρέπει να αποδεικνύονται.
Ακομα μιλατε με ολυμπιακους για διαιτησια; Χαρα στο κουραγιο σας!
¨οτι πεις.Βρήκατε τραυματιοφορείς χωρίς λουμπάγκο;

Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378