dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Μην γράφεις τετοια North 66 αστους να χαρουν.
Οι Αυστραλοί είχαν ανοίξει όλους τους κινηματογράφους από τις 5 το πρωί για να δείξουν το ματς, μαζεύτηκε ο κόσμος και έδειξαν σκηνικό μετά τη λήξη του ματς από μια τυχαία αίθουσα η οποία έγινε μπάχαλο στην ισοφάρισηΘα το ζησουμε και αυτο.
Δεν μας βλεπω παντως ψυχραιμους.
Defk τι λέει ο Αυστραλός;
Αυτό, τίποτα άλλο. Μπράβο στην Κοσταρίκα, ήταν πραγματικά ηρωική πρόκριση γι'αυτούς, σχεδόν μια ώρα με παίχτη λιγότερο, κρατήσανε με νύχια και με δόντια το ματς. Συμφωνώ ότι ο Μήτρογλου πέρσι αυτό το γκολ δε το έχανε, το πλασέ του ήταν πάρα πολύ κακό.Η αγωνιστική διάφορα μας τελικά ήταν ότι δεν είχαμε έναν μεγάλο τερματοφύλακα και χωρίς τέτοιο δεν πας πουθενά,
Εμένα κάτι σε Φαμπιάτο μου φέρνει. Ή τον Ραμπεσαντραντανά στα νιάτα του.Υ.γ όσο περνάνε οι αγώνες τόσο περισσότερο αυτός ο απίθανους ο Φρέντ μου θυμίζει τον Τατση... Πάω να φάω soba για πρωινό να μου φτιάξει το στομάχι...
Αν προκροθεί η Εθνική, κυρίως θα μπουν λεφτά στα ταμεία της (κρατικοδίαιτης) ΕΠΟ και μάλιστα πολλά, οπότε μάλλον κερδισμένο είναι το ελληνικό κράτος. Το πριμ των ποδοσφαιριστών είναι ένα μικρό μέρος του γενικότερους κέρδους. Δεν είμαστε στις εποχές π[ου ο τιτάνας Γκαγκάτσης έταζε πριμ πολλαπλάσιο των εσόδων (!!) και μετά αρνιόταν να το πληρώσει και παρακαλούσαμε το κράτος και τους χορηγούς να πληρώσουν τις αρλούμπες του (1εκ σε κάθε παίκτη είχε τάξει το άτομο... μήπως αυτός θα τα πλήρωνε; ).Εγώ δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα με έφαγε η αγωνία αν θα δω δημόσιο χρήμα να πηγαίνει στις τσέπες ποδοσφαιριστών ως πριμ πρόκρισης.