Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Γεια σου ρε North αντιεξουσιαστή! Κοίτα να δεις που παραλίγο θα συμφωνούσαμε... εγώ είμαι του κάτω οι Admins ρε γμτ... @liopyr τρέμε οργανώνεται αντάρτικο...Κι εγώ είμαι εναντίον του συστήματος... κάτω οι mods κι η εξουσία.
Ανάλογα τα κέφια και τα γούστα της στιγμής έχω ευρεία γκάμα επιλογών...φαντασία στην εξουσία κι έτσι...Εσύ τι συνηθίζεις να βλέπεις για να σε τονώνει σε προσωπικό επίπεδο;
Γιατί μου δίνει το αφεντικό ποσοστά να πετάω το δόλωμα σε κάποιους που αγνοούν την ύπαρξη του θρεντ όλο το χρόνο και με αφορμή κάτι τέτοια να μαζεύουμε κόσμο και από οτι βλέπουμε όλοι πιάνει...Και αφού δε σε ενδιαφέρει και σνομπάρεις την Εθνική γιατί γράφεις εδώ;
Και για να πω και κάτι στα σοβαρά έτσι γιατί έχει ημίχρονο τώρα (παίζουν κι άλλες χώρες μη σοκάρεστε κάποιοι) και βαριέμαι όταν λέω κάποιοι το βλέπουν τα παιχνίδια εννοώ ως ευκαιρία ανόρθωσης μιας ανύπαρκτης και ανούσιας περηφάνειας( μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά -λόλα να ένα μήλο που λέμε-), οι νίκες δηλαδή της εθνικής δίνουν αφορμή κάποιοι να αρχίσουν τα γνωστά τους παραμυθάκια, αυτά τα ωραία μωρέ με μαρμαρωμένους βασιλιάδες κτλ κτλ.
Την Εθνική δεν τη σνομπάρω απλά εκφέρω άποψη για το παιχνίδι που παίζει επειδή μπορώ και δε θα δώσω κι εξηγήσεις. Τώρα τους άμπαλους και δε μιλάω για κανέναν προσωπικά που θίγονται γιατί θεωρούν οτι τους προσβάλλεις τα ιερά και τα όσια αν θίξεις την ''επίσημη αγαπημένη'' ΝΑΙ τους σνομπάρω ίσως και να θλίβομαι για λογαριασμό τους.
υ.γ Στην ουσία τώρα η Αργεντινή και η Νιγηρία απαλλαγμένες από άγχος και με το Χ να τις βολεύει το εκμεταλλεύονται στο έπακρο και στο 48 έχουμε δει ήδη 4 γκολ και πάμε και για άλλα!
Edit: δεν έλεγα τίποτα άλλο 3-2 η Αργεντινή