• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Στο πρώτο ματς ημασταν αθλιοι αλλα η Κολομβία κέρδισε τους πάντες στον όμιλο.
Τί να σου πω...εγώ που δεν είδα τον αγώνα κατάλαβα οτι παίξαμε τέλεια και εκεί. Γιατί λες το αντίθετο;

-Μετά το πέμπτο λεπτό και το γκολ που δεχθήκαμε, η Κολομβία δεν υπήρχε στο γήπεδο
-Στο ημίχρονο πιστέψαμε πως θα κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι αλλά μετά το 2-0 κάτσαμε, ειδικά και μετά το δοκάρι του Φάνη
-το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν αυτό που έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες
-Πιστεύω σήμερα ότι τα είχαμε όλα. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, είχαμε 5-6 ευκαιρίες, όμως δε βάλαμε γκολ

@babaduma
Άλλο η μπίζνα, άλλο το θέαμα

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Ναι, ήταν άδικο το αποτέλεσμα! Το δίκαιο θα ήταν να μπουν μέσα τα δύο δοκαράκια! Μου έφτανε το 3-1. Το πέναλτυ δεν με νοιάζει, τους το χαρίζω...

JohnyE

Member
Υπάρχουν πολλά ξένα site που γράφουν πως ήταν πέναλτυ.

http://www.sport24.gr/football/mundial/mountial_2014/h_fash_toy_penalti.2864623.html

Βλέποντάς το εδώ τον εμποδίζει να σουτάρει ... Αυστηρό πέναλτυ αλλά δίνεται νομίζω..Οπως και να έχει , μπράβο στην εθνική γιατί έπαιξε καλή μπάλα. Και 1-1 να ερχόταν ευχαριστημένος θα ήμουν. Μπράβο στον Λάζαρο που ( δεν τον πάω μία εντωμεταξύ αλλά... ) έκανε το ματς της ζωής του. Καλοί και όλοι οι υπόλοιποι. Το ΣΚ αρχίζει το ενδιαφέρον κομμάτι του Μουντιάλ !

thessaris

Member
Να πω την αλήθεια από το euro 2004 και μετά είχα μια μεγάλη αντιπάθεια για την εθνική σε σημείο να χαίρομαι με τις ήττες της. Αυτό άλλαξε κάπως από το προηγούμενο Euro και τώρα τη βλέπω με μια σχετική συμπάθεια.

Επί του συγκεκριμένου τουρνουά. Η Ελλάδα ομολογουμένως έχει κάνει την καλύτερή της εμφάνιση σε Μουντιάλ. Μακράν καλύτερη από την τραγωδία των ΗΠΑ και τη μιζέρια της Νότιας Αφρικής. Η πρόκρισή της είναι απολύτως δίκαιη. Ήταν καλύτερη από την Ακτή και την κέρδισε δίκαια (το πέναλτι από άλλες οπτικές γωνίες φαίνεται μούφα, από άλλες καθαρό, η ουσία είναι ότι δόθηκε αμέσως και ότι κανένας αντίπαλος δεν διαμαρτυρήθηκε), ήταν άκρως ανταγωνιστική με την Ιαπωνία και ήταν μέτρια με την Κολομβία, όχι όμως και για 3άρα. Εκτός των άλλων χθες η Ελλάδα έπαιξε καλή μπάλα και έδειξε ότι έχει και παίκτες με ποιότητα (ειδικά Χριστοδουλόπουλος και Σάμαρης) που μπορούν να δημιουργήσουν και όχι να καταστρέφουν.

Η Κόστα Ρίκα είναι μια καλή ομάδα μεν, σίγουρα όμως δεν έχει σχέση με άλλα μεγαθήρια που θα μπορούσαν να είναι αντίπαλοι της Ελλάδας. Στα νοκ αουτ μετράνε και άλλα πράγματα εκτός από το ταλέντο, πράγματα που η ελληνική ομάδα τα διαθέτει (μυαλό, αυτοσυγκέντρωση, καλό προπονητή κλπ)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Mονο στην Ελλάδα συζηταμε τοσο πολυ την φαση του πεναλτι. Ουτε στην Ακτη τετοια αναλυση.
Ναι ειμασταν τυχεροι στο τουρνουα είχαμε 4 δοκάρια, 3 αναγκαστικες αλλαγες λογω τραυματισμων στο πρωτο ημιχρονο, σε ενα παιχνιδι παιξαμε με 10 παίκτες επι 60 λπεπτα.

Και για οσους δεν το είδατε η Ακτή και η Ιαπωνία έπαιξαν μπαλάρα.
Αυτες επρεπε να περάσουν και όχι οι άμπαλοι Κολομβιανοί και οι τυχεροι οι Ελληνες

Last edited:

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
...Υπάρχουν πολλά ξένα site που γράφουν πως ήταν πέναλτυ....
Oi ιταλικές Corriere della sera και Gazzetta dello sport, πράγματι μιλάνε για πέναλτυ

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Προσωπικά δε γκρινιάζω γιατί πολύ απλά δεν περιμένω τις εμφανίσεις της Εθνικής στο Μουντιάλ για να δω μπάλα, υπάρχουν τόσες ομάδες, διοργανώσεις και πρωταθλήματα όλο το χρόνο και έτσι σώζονται τα ματάκια μου.
Επίσης ούτε η πρόκριση της ομάδας της χώρας μου θα αποτελέσει συνιστώσα της περηφάνειας μου. Το ποδόσφαιρο είναι για να καθόμαστε με φίλους, να αδειάζουμε τελάρα και να τρώμε κοψίδια στα κάρβουνα, για ανάταση ''εθνικής περηφάνειας'' (αλήθεια τώρα???) έχω τη φέτα να παινεύομαι...:D

Από εκεί και πέρα όμως δε μπορώ να μην εκνευριστώ με όλα τα παρελκόμενα ειδικά στη χώρα μας που έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και η κωλοτούμπα είναι άθλημα για Ολυμπιακούς!
Αντικειμενικά είναι επιτυχία εδώ που έφτασε η Εθνική σε σχέση με τις δυνατότητες της , αλλά μιλάμε οτι η ομάδα αυτή επειδή πήρε ένα ευρωπαϊκό το 2004 (τότε που κοιμήθηκε ο θεός) την έχουμε στο απυρόβλητο και πρέπει να φωνάζουμε ΕΛΛΑΣ στη χωρά του Πελέ...ε όχι σόρυ εγώ αυτό δεν το κάνω.

GTS

Member
Τη φάση του πέναλτι δεν την είδα χθες καλά, διότι γινόταν ένας πανικός από αγκαλιές, φωνές κτλ :D
Μόλις την ξανάδα, είναι κανονικότατο πέναλτι...
Βέβαια, επιμένω ότι ο διαιτητής μας έσπρωχνε με τα μπούνια, ασχέτως πέναλτι, το έλεγα στη παρέα πολύ πριν, κατά τη διάρκεια του ματς.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Μόλις την ξανάδα, είναι κανονικότατο πέναλτι...
Ε τι να σου πω κι εσένα τώρα??? Σου δίνω το ελαφρυντικό οτι θα ήπιες καμιά μπύρα παραπάνω (από αυτές τις βαριές ξέρεις εσύ...) και δεν έχεις ξεμεθύσει ακόμα...:bleh::bleh::bleh:

GTS

Member
Δηλώνω νηφάλιος και επιμένω ότι ήταν πέναλτι, εκτός αν θεωρήσουμε ότι ο Σαμαράς, που δε βλέπει τι γίνεται πίσω του, απλώνει το πόδι του, πάνω στο πόδι του αμυντικού επίτηδες (!!). Για να μη το κουράζουμε, η ταπεινή μου άποψη είναι ότι πήγε να σουτάρει, ο αμυντικός άπλωσε το πόδι, ο Σαμαράς στη προσπάθεια για σουτ τον βρήκε (ο άλλος άπλωνε το πόδι όμως, δεν ήταν στατικός), είναι πέναλτι. Γνώμη μου, γιατί έχουμε παίξει και τόπι κυρία μου :D
Όσο για τις βαριές μπύρες που λες, συνοδεύτηκαν με ένα εξαίρετο Montechristo, μετά με μία ακόμα πιο εξαιρετική grappa και φυσικά χλευάστηκα όσο μου άξιζε :bleh:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ε εντάξει εκτίθεσαι μόνος σου τι συζήτηση να κάνω περαιτέρω, με ξεπερνά πραγματικά!
Γκράπα, πούρα, κάτουρα με γεύση λεμόνι...ντροπή και αίσχος! Επιστρέψτε αγαπητέ στο τένις που σας αρμόζει κι αφήστε το ποδόσφαιρο στο πόπολο...:D

Τρολάρισμα για Κατσουράνη...:haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος