• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τα καθαρισε τα γατακια τα αγγλακια ο Λουις.

Last edited:

chrisbd

Member
Η εντεκάδα της Εθνικής: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Κατσουράνης, Κονέ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.

Βάλε και τον Τζαβέλλα να έχει λίγο σασπένς...:)

Κάτι μου λέει ότι θα κερδίσουμε.....:)

Αχ βρε Αγγλάκια μια ζωή κομπάρσοι .... μια καλή Αγγλία επι Λίνεκερ υπήρξε το 1990..

Πολύ καλή η Κολομβία στο β ημίχρονο...

Last edited:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καραγκουνης σαλπιγγιδης δεν παίζουν ;
Κριμα!
Αντε μωρη ελλαδαρα και θα τους στειλουμε για χαρακίρι.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τους εχουμε παιδιά!!!
Τα υπόλοιπα στο ημίχρονο.

jimp

Member
Αυτοι οι αγγλοι σήμερα κατάφεραν και έχασαν από 3 παίκτες. Τους ακουμπάω ξεχνώντας τι άσχετο προπονητή έχουν...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Παιχνίδι υπνου.
Για μια ακόμη φορα αποδεικνυουμε ότι ειμαστε η χειρότερη ομαδα στην κυκλοφορία της μπαλας.
Τουλάχιστον ειμαστε πιο συγκεντρωμενοι στην αμυνα.
ΥΓ1. Συγχαρητήρια στον ρεφερι που απαλλαξε το τουρνουά απο τον πιο αργο παικτη κεντρου στο μουντιαλ.
ΥΓ2. Τρομερα ατυχος ο Μητρογλου.
ΥΓ3. Φοβερά ανεβασμενος σε σχεση με τον Ολυμπιακό ο Τορο.
ΥΓ4. Τους εχουμε στο β με σεντρα καρα και κεφαλιά Μανωλα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
.
ΥΓ1. Συγχαρητήρια στον ρεφερι που απαλλαξε το τουρνουά απο τον πιο αργο παικτη κεντρου στο μουντιαλ.
Αυτό. Αύριο βέβαια θα βγουν τα σάιτς και οι φυλλάδες και θα μιλάνε για "σφαγή".

Chris22

Member
Μετα την αποβολη,η ομαδα ανεβηκε αισθητα!Βγαλε εναν ακομα ρε κορακι,μπας και το παρουμε!τοροσιδης φοβερα παθιασμενος!προβλεπω νικη μας με κορνερ η' φαουλ..

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αντικειμενικα όπως εξελιχθηκε το παιχνιδι πηραμε το καλυτερο δυνατον αποτέλεσμα.
Από εμφάνιση μην τα συζηταμε.
Γιουρουσια και αγιος ο θεός. Απλά επανεμφανσισαμε το καλο μας αμυντικο προσωπο.
Πολυ καλοι ο Σωκράτης και Μανωλας αλλα ο καλύτερος ολων ηταν ο Μανιατης.
Περιμενω πρωτοσελιδα για ηρωες και αλλα τετοια ωραια.
Αντε και οπως ειπα απο το απογευμα νικη τωρα με τους αλλοπροσαλλους αφρικανους και φύγαμε για τους 16.
Τους εχουμε!!! Ιδιως τωρα που δεν παιζει ο κατσουρανης. Αν αφησει έξω και τον Σαμαρά.

Traveller

Member
Tελικά ούτε 4 φάγαμε, ούτε ξεφτυλιστήκαμε, ούτε τίποτε... εσείς μπορεί να μιλάτε για εθνικές ντροπές, για αντιποδόσφαιρο, για ύπνους για για για, αλλά εγώ ξέρω ότι η εθνική είναι ακόμη στο κόλπο... έχει μακράν ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα του τουρνουά και παίζει επιτέλους με συνέπεια αυτό που ξέρει, ταμπούρι και αντεπιθέσεις... ok είναι αντιτουριστική, ανιαρή, καταστροφή του ποδοσφαίρου, αλλά τόσα χρόνια αυτό παίζει και σε αυτό διακρίνεται... δεν μπορώ να σας καταλάβω... τώρα ανακαλύψατε το πως παίζει η εθνική και ποιές είναι οι δυνατότητές της? Το ματσάκι με τους Αφρικανούς είναι πολύ δύσκολο αλλά δεν είναι και απίθανο να γίνει η στραβή και να κερδίσουμε, μια που οι μαυρούλιδες δεν είναι και ποδοσφαιρικές ευφυίες... και να μην κερδίσουμε πάλι και να αποκλειστούμε εγώ δεν θα έχω κανένα πρόβλημα γιατί ξέρω ποια είναι η εθνική και ποιο είναι το ταβάνι της... εσείς που περιμένατε να την δείτε να πετάει και να παίζει ποδόσφαιρο ποιότητος αλλάξτε πλευρό και σκεπαστείτε...

Υ.Γ. Τελικά αυτή Αγγλία είναι ομάδα καταραμένη... την στιγμή που ισοφαρίζει και η Ουρουγουάη καταρρέει μένοντας από δυνάμεις, πάλι την κάνει την παπαριά της και χύνει την καρδάρα με το γάλα... ανωριμότητα, αφέλεια, γκαντεμιά βάλτε όλα στη σούμα και πολλαπλασιάστε επί δύο... αν δεν το έχετε καταλάβει με χ σήμερα η Κόστα Ρίκα γίνεται φαβορί να περάσει και να αφήσει έξω την Ουρουγουάη η οποία εξακολουθεί να μην με πείθει παρά την μεγαλειώδη χθεσινή νίκη...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ποιος περιμένει να δει την εθνκή να πετάει δε ξέρω, εγώ αυτά που περίμενα, αυτά βλέπω. Αντιποδόσφαιρο και κακοποίηση του αθλήματος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και καραγκιοζιλίκια έξω από αυτόν.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic