ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο]Η άφιξη στο ξενοδοχείο έγινε πάνω κάτω σαν και αυτή στους [media=youtube]ZydofetCM4A"[/media], χαμός ποιος θα πάρει το δωμάτιο με [URL="http://yfrog.com/1qn5718697053635991921j"]θέα [/URL]τη θάλασσα. Μετά από τσακωμούς μας έδωσαν το κλειδί και τρέξιμο για το ποιος θα μπει πρώτος στο δωμάτιο. Το δωμάτιο τίποτα το ιδιαίτερο ένα δίκλινο με διπλό κρεβάτι το έκαναν τρίκλινο παρέα με ένα ράντσο (άσχετα που δε κοιμήθηκα ποτέ στο δωμάτιο μου). Μερικοί συμμαθητές μου ξεκίνησαν τις τρέλες από νωρίς, με μερικούς να ανάβουν [URL="http://yfrog.com/1an57186970536214228j"]καπνογόνα[/URL
- Κεφάλαιο 3ο]Την Τρίτη μέρα, πάλι όλοι μας με Hangover μας πήραν εκδρομούλα στην κοιλάδα με τις πεταλούδες. Πεταλούδα δε είδαμε ούτε μια ζωντανή (μόνο κάτι κολλημένες σε κάτι κάδρα που έγραφαν από κάτω το Ρόδος σε κάμποσες γλώσσες). Ε εκεί μας βγήκε ο ταρζάν από μέσα μας. Αρχίσαμε να τρέχουμε στα βουνά και στα λαγκάδια, σκαρφαλώναμε [URL="http://img29.imageshack.us/img29/4204/n5718697053636012673.jpg"]δέντρα [/URL
- Κεφάλαιο 4ο
(και όλα αυτά από 17 -18χρώνους μαντράχαλους). Μετά το τρέξιμο, τα βρώμικα ρούχα και τα σκισμένα μας ξαναπήγανε στην Πόλη της Ρόδου για το μεσημεριανό μας, και πάλι ήταν το σπαστικό που όλοι οι μαγαζάτορες μας καλούσαν στα μαγαζιά τους για να φάμε με ‘έκπτωση’ το πιτοσουβλάκο των 2,5 ευρώ.
Επιστροφή στην βάση μας για ξεκούραση και προετοιμασία για την βραδινή έξοδος στο Mercedes.
Κλασικά το πρωινό πάλι μας ήταν κόλαση, πώς να σηκωθείς με τέτοια μούτρα, για να πας βόλτα με το λεωφορείο στην Ρόδο και μετά περιήγηση στην Πόλη της Ρόδου. Το λεωφορείο ξεκίνησε για την βόλτα μας, με πρώτο σταθμό τα αρχαία ερείπια της πόλης της Κάμιρου, το ναό του Απόλλωνα και άλλα που δε θυμάμαι καλά (τι να σας κάνω έχουν περάσει και 2 χρόνια από τότε). Στην πόλη της Ρόδου μας περίμενε μια ξεναγός για να μας πει την ιστορία της Ρόδου και να μας δείξει 5-6 πραγματάκια. Αυτά που θυμάμαι (και τα έχω σε φωτογραφίες) είναι το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου (που δυστυχώς ήταν κλειστό λόγο εργασιών), το Μονοπάτι των Ιπποτών και το Οχυρό που περίκλειε όλη την παλιά πολλή. Μεγάλη εντύπωση μου έκαναν και η πληθώρα τζαμιών που υπήρχαν στην Ρόδο. Δε θυμάμαι πουθενά στην Ελλάδα να είδα τόσο ( πριν ξενίσετε το κράξιμο, να ξέρετε ότι δε έχω ακόμα ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Ελλάδος). Που πήγαμε μετά, ε? Κλασικά πάλι για μεσημεριανό στην πόλη της Ρόδου. Μιας και τελευταία μέρα, πήγαμε και αγοράσαμε σουβενίρ για δώρα και επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούμε να βγούμε για μπουζούκια. Στα μπουζούκια καλύτερα περάσανε αυτοί που δε γούσταραν να πάνε (πχ εγώ) από αυτούς που θερμοπαρακάλαγαν να πάμε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κατέβασα πάνω από μισό μπουκάλι Γιάννη Περπατητή, και στο ξενοδοχείο να είμαι ολίγον ‘ζάντα’
Ακολουθεί το ταξίδι της επιστροφής!
Επιστροφή στην βάση μας για ξεκούραση και προετοιμασία για την βραδινή έξοδος στο Mercedes.
Κλασικά το πρωινό πάλι μας ήταν κόλαση, πώς να σηκωθείς με τέτοια μούτρα, για να πας βόλτα με το λεωφορείο στην Ρόδο και μετά περιήγηση στην Πόλη της Ρόδου. Το λεωφορείο ξεκίνησε για την βόλτα μας, με πρώτο σταθμό τα αρχαία ερείπια της πόλης της Κάμιρου, το ναό του Απόλλωνα και άλλα που δε θυμάμαι καλά (τι να σας κάνω έχουν περάσει και 2 χρόνια από τότε). Στην πόλη της Ρόδου μας περίμενε μια ξεναγός για να μας πει την ιστορία της Ρόδου και να μας δείξει 5-6 πραγματάκια. Αυτά που θυμάμαι (και τα έχω σε φωτογραφίες) είναι το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου (που δυστυχώς ήταν κλειστό λόγο εργασιών), το Μονοπάτι των Ιπποτών και το Οχυρό που περίκλειε όλη την παλιά πολλή. Μεγάλη εντύπωση μου έκαναν και η πληθώρα τζαμιών που υπήρχαν στην Ρόδο. Δε θυμάμαι πουθενά στην Ελλάδα να είδα τόσο ( πριν ξενίσετε το κράξιμο, να ξέρετε ότι δε έχω ακόμα ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Ελλάδος). Που πήγαμε μετά, ε? Κλασικά πάλι για μεσημεριανό στην πόλη της Ρόδου. Μιας και τελευταία μέρα, πήγαμε και αγοράσαμε σουβενίρ για δώρα και επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούμε να βγούμε για μπουζούκια. Στα μπουζούκια καλύτερα περάσανε αυτοί που δε γούσταραν να πάνε (πχ εγώ) από αυτούς που θερμοπαρακάλαγαν να πάμε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κατέβασα πάνω από μισό μπουκάλι Γιάννη Περπατητή, και στο ξενοδοχείο να είμαι ολίγον ‘ζάντα’
Ακολουθεί το ταξίδι της επιστροφής!
Attachments
-
49,6 KB Προβολές: 110
Last edited by a moderator: