Εύβοια vs Κρήτη

Εύβοια ή Κρήτη

• Total voters
    52

STKF

Member
Οι εντυπώσεις σας με έκαναν να θέλω να επισκεφτώ αυτό το μέρος! Πιστεύετε ότι υπάρχουν καλά μέρη για πεζοπορία στην Εύβοια;
Το πιστεύω και το λέω αυτό επειδή έχω κάνει μερικές πολύ ωραίες πεζοπορίες στην Εύβοια. :)

STKF

Member
Νομιζω η Κρητη κερδιζει κατα κρατος...
Να το δεις απο πλευρα αναπτυξης?
Απο παραλιες?
Απο ανθρωπους?
Απο επιλογες για διασκεδαση κτλ?
Θεωρώ και εγώ ότι η Κρήτη υπερέχει. Η Εύβοια όμως έχει ακόμη κάτι που δεν το έχει η Κρήτη. Το στοιχείο της (ευχάριστης) έκπληξης για έναν ταξιδιώτη. Στην Κρήτη περιμένεις ότι θα δεις πολύ ωραία πράγματα. Στην Εύβοια δεν το περιμένεις απαραίτητα.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Θεωρώ και εγώ ότι η Κρήτη υπερέχει. Η Εύβοια όμως έχει ακόμη κάτι που δεν το έχει η Κρήτη. Το στοιχείο της (ευχάριστης) έκπληξης για έναν ταξιδιώτη. Στην Κρήτη περιμένεις ότι θα δεις πολύ ωραία πράγματα. Στην Εύβοια δεν το περιμένεις απαραίτητα.
Iσχυει αυτο που λες...και πιστευω οτι σιγουρα εχει πολλες κρυμμενες ομορφιες η Ευβοια...

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Οι εντυπώσεις σας με έκαναν να θέλω να επισκεφτώ αυτό το μέρος! Πιστεύετε ότι υπάρχουν καλά μέρη για πεζοπορία στην Εύβοια;
Το πιστεύω και το λέω αυτό επειδή έχω κάνει μερικές πολύ ωραίες πεζοπορίες στην Εύβοια. :)
Θα συμφωνήσω με @STKF ! Έχω κάνει κι εγώ αρκετές ωραίες πεζοπορίες στην Εύβοια (και όχι ιδιαίτερα απαιτητικές).
Δίρφυς, φαράγγια, ποταμοδιασχίσεις, υπάρχει ποικιλία! 🙂
Η Εύβοια είναι άλλωστε ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των πεζοπορικών ομάδων της Αττικής (και φαντάζομαι όχι μόνο).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.900
Μέλη
39.601
Νεότερο μέλος
pgarcia25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom