Πελοπόννησος: καλύτερες πόλεις - περιοχές

annoula

Member
Ποιές πόλεις - περιοχές (αφήνοντας εκτός την Αργολίδα) θεωρείτε καλύτερες από άποψη ποιότητας ζωής για να μένει κανείς στην Πελοπόννησο?

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Ποιές πόλεις - περιοχές (αφήνοντας εκτός την Αργολίδα) θεωρείτε καλύτερες από άποψη ποιότητας ζωής για να μένει κανείς στην Πελοπόννησο?
Καλαμάτα, ειδικά για οικογένεια

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

annoula

Member
+συνδεση με Ιταλια
Πράγματι αλλά είμαι πολύ του αεροπλάνου.

Mε μεγάλο + ότι έχει αεροδρόμιο, ίδια απόσταση από Αθήνα, δεν είναι χάλι, καλύτερο περιβάλλον για οικογένεια.
Πράγματι είναι ψιλοίδια απόσταση από Αθήνα. Το αεροδρόμιο ομως εχω την εντυπωση εχει πολύ περιορισμένες πτήσεις. Από ποιά άποψη θεωρείς ότι είναι καλύτερη για οικογένεια απ την Πάτρα?

Καλαμάτα, ειδικά για οικογένεια
Αν θες, πες μου μερικές παραπάνω πληροφορίες ειδικά για αυρό που λες ότι είναι καλύτερα για οικογένεια. Με ενδιαφέρει πολύ.

varioAthens

Member
Θες να μετακομισεις? Το ρωταω αυτο γιατι τοτε πρεπει να λαβεις υποψιν σου και αλλα πραγματα οπως νοσοκομεια, Πανεπιστημια κ.λ.π.

paefstra

Member
Αν θες, πες μου μερικές παραπάνω πληροφορίες ειδικά για αυρό που λες ότι είναι καλύτερα για οικογένεια. Με ενδιαφέρει πολύ.
Πολη που εχει μια σταλια δειγμα Πανεπιστημιου συγκριτικα με το μεγαλο της Πατρας, αρα αργοτερα 1000ρικο τον μηνα ×40 μηνες για σπουδες εκτος Καλαματας, δεν ειναι για οικογενεια. Τα παιδια δεν μενουν παντα μικρα. Η @varioAthens ξερει τι εννοω, οπως και ολοι οσοι εχουμε παιδια.

annoula

Member
Πολη που εχει μια σταλια δειγμα Πανεπιστημιου συγκριτικα με το μεγαλο της Πατρας, αρα αργοτερα 1000ρικο τον μηνα ×40 μηνες για σπουδες εκτος Καλαματας, δεν ειναι για οικογενεια. Τα παιδια δεν μενουν παντα μικρα. Η @varioAthens ξερει τι εννοω, οπως και ολοι οσοι εχουμε παιδια.
Παιδιά, να διευκρινίσω ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα Πανεπιστήμια γιατί αν και όταν φτάσει να με απασχολεί, θέλω να πιστεύω ότι το κριτήριο θα είναι η σχολή και όχι η πόλη. Επίσης να πω ότι αν κάποιος έχει εικόνα και για άλλες πόλεις πιο μικρές, ας γράψει. Εγώ στις πιο πολλές δεν έχω πάει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.904
Μέλη
39.601
Νεότερο μέλος
pgarcia25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom