North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Ένα ακόμα κριτήριο για την ψηφοφορία: Στην Κρήτη πυροβολούν στον αέρα...
Ένα ακόμα κριτήριο για την ψηφοφορία: Στην Κρήτη πυροβολούν στον αέρα...
Όλη η Ελλάδα σχεδόν είναι έτσι, απόσταση βουνού-θάλασσας μηδενική, εκτός αν είσαι στα Τρίκαλα ξέρω γω. Στη Μεσσηνιακή Μάνη είσαι στα έλατα του Ταϋγετου παρέα με αγριογούρουνα και σε 30λ κατεβαίνεις για μπάνιο στη Καρδαμύλη.Βλέπεις, αλλά δεν την κολυμπάς. Στην Κρήτη αυτό είναι το φοβερό, η αυξομείωση υψομέτρου, η ποικιλία φύσης, το ότι την ίδια μέρα ανεβαίνεις βουνό, κατεβαίνεις παραλία, διασχίζεις ποτάμια, βλέπεις φοινικοδεντρα, διασχίζεις δάσος από βελανιδιές και περνάς φαράγγια.
Ή στα μονοπάτια που εσύ ανέφερες στο Μαίναλο ότι έχουν περισσότερη ποικιλία από αυτά της Κρήτης...Όλη η Ελλάδα σχεδόν είναι έτσι, απόσταση βουνού-θάλασσας μηδενική, εκτός αν είσαι στα Τρίκαλα ξέρω γω.
Ρε συ τώρα είδα ότι ψήφισες Πελοπόννησο. Αν ήταν επιχείρημα υπέρ της Πελοποννήσου σε συγχαίρω για την επαναστατική σου σκέψη.Ένα ακόμα κριτήριο για την ψηφοφορία: Στην Κρήτη πυροβολούν στον αέρα ,ενώ στην Πελοπόννησο στο ψαχνό.
Σε αυτό δεν μπορεί η Πελοπόννησος να συναγωνιστεί την Κρήτη.Ένα ακόμα κριτήριο για την ψηφοφορία: Στην Κρήτη πυροβολούν στον αέρα ,ενώ στην Πελοπόννησο στο ψαχνό.
Στην Κρήτη νομίζω ότι έχεις περισσότερες επιλογές και βγαίνεις σε ωραιότερες παραλίες. Αλλά και η Πελοπόννησος έχει. Δες αυτό.Βλέπεις, αλλά δεν την κολυμπάς. Στην Κρήτη αυτό είναι το φοβερό, η αυξομείωση υψομέτρου, η ποικιλία φύσης, το ότι την ίδια μέρα ανεβαίνεις βουνό, κατεβαίνεις παραλία, διασχίζεις ποτάμια, βλέπεις φοινικοδεντρα, διασχίζεις δάσος από βελανιδιές και περνάς φαράγγια.
Ποια φύση? Γονιδιακό είναι ξεκάθαρα.Καταρράκτης Νέδα. Γιατί η φύση ζωγραφίζει στη Πελοπόννησο! View attachment 351318
Και το γυμναστήριο που είναι; Στη Πελοπόννησο!!!Στη συγκεκριμένη περίπτωση το γυμναστήριο ζωγραφιζει
Με πιστοποιημένο μονοπάτι 75 χλμ τι να το κάνεις το γυμναστήριο?Και το γυμναστήριο που είναι; Στη Πελοπόννησο!!!
Όχι ,απάντησα και προηγουμένως .Συνηθιζαν οι παλιοί να το λένε εδώ στην Πελοπόννησσο και δη στη Μάνη. Το είχα γράψει και στο Αθήνα vs Επαρχία ,είναι αλλιώς να ζεις έναν τόπο και αλλιώς να τον βλέπεις από την οπτική των διακοπών.Ρε συ τώρα είδα ότι ψήφισες Πελοπόννησο. Αν ήταν επιχείρημα υπέρ της Πελοποννήσου σε συγχαίρω για την επαναστατική σου σκέψη.