dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Μπράβο καλό μου γουρούνι. Οι φωτογραφίες σου είναι καταπληκτικές!
και το κείμενο όπως πάντα άψογο.
και το κείμενο όπως πάντα άψογο.
Ευχαριστώ. Τα πόδια μου πονάγανε 2-3 μέρες κι ακόμα όταν ξαπλώνω σηκώνομαι σαν τελικό σίγμα. Πάντως η μηχανούλα μου δεν ανεστήθει...Μπράβο καλό μου γουρούνι. Οι φωτογραφίες σου είναι καταπληκτικές! και το κείμενο όπως πάντα άψογο.
Ήταν κάτι πικάντικα μπισκοτάκια. Δεν μου άρεσαν καθόλου και δεν τα τίμησα.Ωραίες φωτογραφίες, ωραία περιγραφή κτλ. Συμφωνώ με του προλαλήσαντες. .... . Ο μεζές δίπλα στο ρακόμελο, τι είναι;
Νομίζω ότι η ιστορίες λίγο ως πολύ είναι μια αναφορά των οδοιπορικών με σχετικές λεπτομέρειες για τις διαδρομές. Μαζί με ένα καλό χάρτη (Ανάβασις ή ΣΚΑΙ) είσαι μια χαρά. Επίσης και σαν ενθύμιο και σαν αναφορά καλός είναι και ο οδηγός που αναφέρω στο κεφάλαιοχαιρομαι που οι πεζοποροι στο φορουμ αυξανονται......
ωραιες και οι σημερινες φωτο (και των 2 σας)
Η αμοργος ειναι ενα απωθημενο , θα την ενταξω στο προγραμμα του επομενου καλοκαιριου...(αν και φανταζομαι ισως να ειναι ακομα πιο ομορφη αυτη την εποχη..). Ελπιζω να κρατησατε καλες σημειωσεις των διαδρομων τις οποιες με χαρα θα διαθεσετε σε καθε συμφορουμιτη σας που θα θελησει να παει προς τα εκει
Θα ομολογήσω ότι αισθάνθηκα λίγο...κάπως έχοντας τόσο χαλίκι από τη μια μεριά και το χαος από την άλληΠολλα ευχαριστω και στους τρεις !
Για την αφηγηση, την φωτογραφικη ανταποκριση και κυριως για τη φωτο της σαρας που μου θυμησε για ποιο λογο παραμενω στις παραλιες
Η μεγαλύτερη ομορφιά αυτού του φόρουμ κατ'εμέΚι ετσι εμαθα και την...σαρα!Και φυσικα ειμαι πολυ χαρουμενη που συνεχιζεις την περιηγηση στη μοναδικοτητα της φυσης της Αμοργου παρεα με καλους φιλους.Φιλους που ευχαριστω,καθως οι φωτογραφιες σας μου εδωσαν την αισθηση πως καπου εκει ηταν και η αρχη ενος ομορφου κοσμου.....
Aπέφυγε το διάστημα 15 Ιουλίου με 20+ Αυγούστου που μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι και στις παραλίες γίνεται πατείς με πατών σε. Για την πεζοπορία θα είσαι πάντα σχεδόν μόνη. Αν θέλεις να απολαύσεις το νησί χωρίς πολύ κόσμο το διάστημα πριν ή μετά τη περίοδο που αναφέρω είναι το καλύτερο. Ειδικά τέλη Αυγούστου είχε σχεδόν ερημώσει. Μετά τις 10 Σεπτεμβρη όμως έχε κατά νου ότι τα βαρκάκια που κάνουν διαδρομές προς τις παραλίες της Νικουριάς, της Γραμβούσας ή του Μαλτεζίου αραιώνουν πολύ ή και παύουν τα δρομολόγια.χαιρομαι που οι πεζοποροι στο φορουμ αυξανονται......
Η αμοργος ειναι ενα απωθημενο , θα την ενταξω στο προγραμμα του επομενου καλοκαιριου...(αν και φανταζομαι ισως να ειναι ακομα πιο ομορφη αυτη την εποχη..).