Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Η ιστορία μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες κεντρικής και νότιας Αμερικής
Την επόμενη φορά θα κάνω 1-2 σελίδες για την συμμετοχή και μόνο@St.Adamantidou το καλό κατευόδιο απο το δικό σου στόμα είναι ανεκτίμητο! Όταν θα φτάσει η χάρη μου και στη Παταγονία, πάλι μαζί μου θα σ' έχω
Αγαπητέ @fotast δεν έχει σημασία πόσες σελίδες δακτυλογραφήσαμε, αλλά οτι είχαμε συμμετοχή στην δακτυλογράφηση Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβαλα στο να δημοσιευθεί μία τόσο όμορφη και επιμορφωτική ταξιδιωτική ιστορία!!!
@Defkalion και εγώ σε ευχαριστώ για την υπομονή σου
Καλή ιδέα. Κάποια που πληκτρολόγησε πολλά και γρήγορα ούτε "ευχαριστώ" δεν άκουσε...Την επόμενη φορά θα κάνω 1-2 σελίδες για την συμμετοχή και μόνο
Χίλια συγνώμη για την παράλειψη !! Έχω πάρει τόσα μέιλ για τις ιστορίες αυτές που έχω χάσει τη μπάλα, δε το έκανα επιτηδεςΚαλή ιδέα. Κάποια που πληκτρολόγησε πολλά και γρήγορα ούτε "ευχαριστώ" δεν άκουσε...
Μμμ, ωραία υπόσχεση το να μη διαβάσουμε Ινδονησία! Και ντρέπεστε κιόλας... Μα τι διαβάζω!;Ποτέ δεν περίμενα να τελειώσει το κιτάπι της Παταγονίας. Ήταν μακροσκελές και μού φαινόταν αδύνατον να δακτυλογραφηθεί και, μάλιστα τόσο γρήγορα. Οφείλω χάριτας λοιπον, σε δυό εθελοντες, την sassenah και fotast που πάντα βάζουν το χεράκι τους....
΄Ετσι ήταν και στην Αλάσκα. Εκεί υπήρχε όμως κι ένα τρίτο "χεράκι", της Ντίνας, κι ένα τέταρτο της Ιωάννας......Στην Ιωάννα οφείλω και την Σικελία, ένα ταξίδι που πολύ αγάπησα....
Λοιπόν:
Σ' όλους και όλες , όσοι βοήθησαν, τώρα αλλά και πρίν, στην δακτυλογράφηση , πράγματι οφείλω πολλές ευχαριστίες.
Στον κ. Καλογρίδη μήνυσα ότι, μη θέλοντας να κάνω περαιτέρω κατάχρηση της προθυμίας σας, σας υπόσχομαι η Παταγονία να είναι το τελευταίο ταξίδι που σας ταλαιπώρησε.
Σε μένα τώρα, μένει μονάχα να ευχηθώ, σε σας που κουραστήκατε, κι σε όσους διαβάζουν αυτά τα κείμενα, να ταξιδεύετε όσο γίνεται πιο μακρυά, όσο γίνεται πιο συχνά, και για όσο βαστούν τα κουράγια!!!Ξερω τι σας λέω.....
Με την αγάπη μου,
Στ. Αδαμαντίδου
P.S.
Αγαπητέ μου κ. Καλογρίδη,
Το παραπάνω αφορά κι εσάς.
Ξεχάστε το ταξίδι Σουμάτρα-Ιαβα-Βόρνεο (Κυνηγοί Κεφαλών) Κελεύη, διότι δεν θέλω να καταχραστώ περαιτέρω της καλωσύνης των εθελοντών. Ντρέπομαι! Τους ταλαιπωρήσαμε αρκετά. Θα μας.....ανασκολοπίσουν......ομάδι.....
Ευχαριστώ κι εσάς για την ανοχή σας. Εκτιμώ απεριόριστα τις καλές προθέσεις σας , στις οποιες οφείλονται τα όσα επετεύχθησαν ως τώρα.Σάς τα χρωστώ...΄Ηταν πολλά.
Τις πολλές ευχαριστίες μ ου και σε σας. Διότι, αν εσείς δεν με παρακινούσατε εγώ δεν θα τολμούσα.....
Με την αγάπη μου,
Στ.Αδ.