• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πασχαλινός εγχώριος προορισμός? ??

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
εγώ ρε παιδιά που φοράω swatch εχω καμμιά τύχη? ή είμαι πολύ μπανάλ? :)

marcrafin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Αχ...βρε ...φίλε traveller! Πότε θα το ξεπεράσεις πια αυτό το πράγμα...να νιώθεις κατώτερος αλλά να προσπαθείς συνέχεια να το αντιστρέψεις και να βγάλεις προς τα έξω την εικόνα του υπεράνω, του....αυτού που είναι Χάι κλασαρία και δε συμμαζεύεται; Ως πότε θα αποστηθίζεις τις ονομασίες ακριβών ρολογιών από τα περιοδικά για να τις πετάς στις αντίστοιχες περιπτώσεις; Πάντως...σε θαυμάζω γι' αυτό, διότι εγώ όσο και να τα διαβάσω, δύσκολα συγκρατώ όλα αυτά τα ονόματα! :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
cakeNet με αυτά που γράφεις υπάρχει ο κίνδυνος να αποτρέψεις στο μέλλον τον traveller να γράφει με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο και έτσι όλοι εμείς να χάσουμε την ευκαιρία να γελάμε με την καρδιά μας σ' αυτό το φόρουμ. Traveller go on!!:clap: περιμένουμε τη συνέχεια στο έργο "Πατρίκιος και Πληβίοι Ταξιδευτές" με σένα σε ρόλο του Πατρίκιου πρωταγωνιστή και με δευτευρεύοντες ρόλους Πληβίων όλους τους άλλους (εγώ πάντως γελάω με τους Πατρίκιους αλλά είμαι με το μέρος των Πληβίων).:haha::haha::haha:

Traveller

Member
Αχ...βρε ...φίλε traveller! Πότε θα το ξεπεράσεις πια αυτό το πράγμα...να νιώθεις κατώτερος αλλά να προσπαθείς συνέχεια να το αντιστρέψεις και να βγάλεις προς τα έξω την εικόνα του υπεράνω, του....αυτού που είναι Χάι κλασαρία και δε συμμαζεύεται; Ως πότε θα αποστηθίζεις τις ονομασίες ακριβών ρολογιών από τα περιοδικά για να τις πετάς στις αντίστοιχες περιπτώσεις; Πάντως...σε θαυμάζω γι' αυτό, διότι εγώ όσο και να τα διαβάσω, δύσκολα συγκρατώ όλα αυτά τα ονόματα! :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
Κι εσύ rolex φοράς και παρεξηγήθηκες? Μα όλοι λαικοί είστε εδώ μέσα? τι μοναξιά νιώθω Θεέ μου!! Πέταξε το απο το μπαλκόνι και πάρε έστω κι ένα Vacheron Constantin... θα αισθανθείς καλύτερα...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
το πάσχα είναι υπέροχο στο ζάντε! (on topic)
μήνυμα προς cakenet αν το αποφασίσεις στείλε ένα πμ να έρθω κάτω από το μπαλκόνι σου!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Eμ η άλλη η sapienza? Άκου εκεί να προτείνει Λειβαδιά και κοψίδια!! Τι να σου πω κι εσένα κυρά μου!! Φάε τα αρνιά και τα γλυκάδια και άσε εμας τους σνομπ στον κόσμο μας...
Κι όμως καλέ μου αυτές είναι οι παραδόσεις μας....
Το Πάσχα όλοι τιμούν τα χωριά τους είτε είναι Λειβαδιά είτε το ιστορικό Λιανοκλάδι!!!
Έχε χάρη που πρέπει να φύγω για να προλάβω την πτήση μου,άλλα ένα σου λέω..Σάββατο βράδυ θα τρώω κουσκούς στο Μοmo κοίτα μην σε πάρει το μάτι μου σε κανένα fast food και έχουμε άλλα....:bleh:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
εννοειται ειμαστε λαικοι........συμφωνα με τα στανταρ που βαζεις....
εγω θαλεγα οτι ειμαστε απλα ανθρωποι της διπλανης πορτας...
οπως νομιζω εισαι και εσυ απλα θελεις να δειξεις κατι αλλο για σενα...
ταμπελες δε θα σου βαλω γιατι δε μαρεσει να θιγω...οχι οτι δε μπορω...
παντως η νοητικη εκτροπη απο τα κοινωνικα στανταρ...ενιοτε χαρακτηριζεται και ως σχιζοφρενεια....

Traveller

Member
Το ήξερα ότι πρόκειτε για συνομοσία της rolex αλλά ο εχθρός δεν θα περάσει...

Τσιμπίσατε όλοι έ? Λαϊκουρίες ε λαϊκουρίες... από την πρώτη στιγμή σε είχα καταλάβει mio gps... είμαι σίγουρος ότι πίνεις και κοκκινέλι!!

Εμ εσένα mary a νομίζεις οτι θα περνούσες απαρατήρητη? Swatch ε? Και δεν ντρέπεσαι που το λες ε?

όλους σας ξεμπρόστιασα!!! και τον lefteris b που κάνει την πάπια για το Βίβλια Χώρα του 2002 και την sapienza για τα παίδια και τον xristos71 που κάπου θα κρύβεται... έχω και γιαυτόν ράματα για την γούνα του... στο Tike σαββατόβραδο... σαν τις Φιλλιπινέζες!!

Ρε παιδιά τον samion τον είδε κανένας??

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan

Τσιμπίσατε όλοι έ? Λαϊκουρίες ε λαϊκουρίες... από την πρώτη στιγμή σε είχα καταλάβει mio gps... είμαι σίγουρος ότι πίνεις και κοκκινέλι!!

Εμ εσένα mary a νομίζεις οτι θα περνούσες απαρατήρητη? Swatch ε? Και δεν ντρέπεσαι που το λες ε?

όλους σας ξεμπρόστιασα!!! και τον lefteris b που κάνει την πάπια για το Βίβλια Χώρα του 2002 και την sapienza για τα παίδια και τον xristos71 που κάπου θα κρύβεται... έχω και γιαυτόν ράματα για την γούνα του... στο Tike σαββατόβραδο... σαν τις Φιλλιπινέζες!!

οι καλύτερες εσοδείες είναι 1999-2000-2002 και περιμένουμε και τα περσινά 2008 να είναι υπέροχα και όχι ξυνά σα κι εσένα.. κοκκινέλι δεν έχω δοκιμάσει μα η μαλαματίνα είναι υπέροχη με γεύση που σε απογειώνει.. mio gps turbo γίνεσαι:D

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το Πάσχα μας δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο της πρωτευούσης Κερκύρας, αλλά είναι ωραίο, συμμαζωμένο, οικογενειακό και πιο οικονομικό. Έχουμε και ωραίο μεταμεσονύχτιο επιτάφιο στην πόλη!
Θα συμφωνησω κι εγω με την προταση σου για το Ζακυνθινο Πασχα , επισης συμφωνω οτι δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο οσο της Κερκυρας - αν δεν παινεψω την πατριδα μου!:lol: - αλλα εχει ομορφα εθιμα και την εποχη αυτη ειναι ολα καταπρασινα. Επισης δεν εχω παει στον μεταμεσονυχτιο επιταφιο αν και εχω κανει αρκετα Πασχα στο νησι , κυριως στο μοναστηρι της Αναφωνητριας :).

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη

εισαι απιστευτοςςςςςςςς:haha::haha::haha::haha::haha:
εχω δακρυσει απο τα γελιααα
ακου λαικουρες εμεις και η ευη:bleh:
αραγε ξερεις σε ποια αναφερομαι????????

...που το καταλαβες οτι πινω κοκινελι?????? μουτοχει συστησει ενας γιατρος για τη καρδια..
traveller h mercedes einai κιτς???? να τη πουλησω αν ειναι προκειμενου να βγαλω τη ρετσινια της λαικουρας:bleh::bleh:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Με αφορμή τις τελευταίες συζητήσεις, και κατ' απαίτηση πλείστων συμφορουμιτών, τα μυστικά φωτογραφικά αρχεία που φυλάσσει σε διπλοκλείδωτη θυρίδα ασφαλείας ο capo di tutti i capi, επιτέλους ανοίγουν!

Στην κάτωθι φωτογραφία εικονίζεται αγαπητός σε όλους, μελίρρυτος τραβελστορίτης, στο τελευταίο ταξίδι του στο εξωτικό Μαρακές! Ο ευζωιστής συνταξιδιώτης μας απαθανατίζεται στην ταράτσα γνωστού ryad της Jemaa el Fna, ενώ ρεμβάζει με ύφος στοχαστικό, αναθυμούμενος παλιές, καλύτερες εποχές στις αποικίες της Γηραιάς Αλβιώνος. Το γνωστό και χαρακτηριστικό Girrard-Perregaux ρολόι του (και μόνιμος σύντροφός του στα ταξίδια) απουσιάζει από τον ευλύγιστο καρπό του, κι αυτό επειδή ο αγαπητός φίλος έχει μόλις βγει από το θεσπέσιο spa του isis...

lord2.jpg

Traveller

Member
Mercedes??? Αν είναι δυνατόν!! Κυριέ μου εγώ σε αυτοκίνητο που έχει ο περιπτεράς της γειτονιάς μου δεν μπαίνω...

Εγώ έχω μια παλαιά αλλά αξιοπρεπή Rolls Royce. Ο πιστός μου ο Άρμανδρος , ο σωφέρ, με πηγαίνει με ασφάλεια όπου θέλω!! Πούλησε να πάει στο διάολο...
Αν είναι δυνατόν να οδηγείς εσύ το αυτοκινητό σου!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα