Θα πω κι εγώ ότι για τις 2 μέρες αξίζει να πάρεις είσοδο και στα 2 πάρκα. Το Σεπτέμβριο του 2009 που είχα πάει κόστιζε 112 ευρώ το άτομο.Το εισιτήριο είναι για την είσοδο, όπως σε όλα τα θεματικά πάρκα που έχω επισκεφθεί στο εξωτερικό. Δεν είναι τύπου "Αλλού" που μπαίνεις και παίζουν τα παιδιά και εσύ τα περιμένεις π.χ. Είναι ένας μαγικός κόσμος με 4 διαφορετικές ζώνες, κατάλληλα διαμορφωμένες ανάλογα με τη θεματική τους ενότητα που και να τη γυρίσεις πρέπει να πληρώσεις γιατί όλο αυτό είναι μέρος του θεάματος. Δεν πρόκειται για "θες δε θες πρέπει να παίξεις", αλλά μπαίνοντας μέσα θα δεις παρελάσεις, θεάματα, δε γίνεται να μην πληρώσεις. Προτείνω για να μη χάνετε χρόνο να μην μπαίνετε σε κάθε μαγαζάκι, αλλά για τα ψώνια σας να βγείτε στα αντίστοιχα μαγαζιά εκτός πάρκου. Τέλος επδ για να μπουν τα παιδιά στα τρενάκια υπάρχει όριο ελαχίστου ύψους, καλό είναι να συμβουλευτείς έναν οδηγό να δεις τι απαιτήσεις έχουν -δεν ξέρω και τις ηλικίες των παιδιών σου.
Μη χάσετε την ευκαιρία... Επίσης, αν σκοπεύετε να γυρίσετε και το Παρίσι και θέλετε απλά να πάτε και 1-2 μέρες Eurodisney θα πρότεινα διαμονή εκτός Πάρκου και μετακίνηση με τρένο, γιατί η διαμονή μέσα αν έχει κάποιος χαμηλό budget είναι απαγορευτική.
Μη χάσετε την ευκαιρία... Επίσης, αν σκοπεύετε να γυρίσετε και το Παρίσι και θέλετε απλά να πάτε και 1-2 μέρες Eurodisney θα πρότεινα διαμονή εκτός Πάρκου και μετακίνηση με τρένο, γιατί η διαμονή μέσα αν έχει κάποιος χαμηλό budget είναι απαγορευτική.