• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Παραστάσεις στη Βιέννη

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Μέσα Φεβρουαρίου θα πάω Βιέννη. Ψάχνω να βρω παραστάσεις με κλασική μουσική. Βρίσκω κάποιες (wien residence orchestra, salonorchestra, mozartorchestra) τα οποία διαβάζω ότι είναι κυρίως για τουρίστες. Στην όπερα., στην musicverein, στην volksoper έχει παραστάσεις κυρίως όπερες (Σταχτοπούτα, my fair lady, traviata). Εγώ θέλω κάτι σε Μότσαρτ και Στράους που έχω κάποια ακούσματα... Και να δω και κάνα βαλς... Και η όπερα δεν μου αρέσει και πολύ. Έχει πάει κανένας; Τι μου προτείνεται;

Sent from my ST18i using Tapatalk

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Και η όπερα δεν μου αρέσει και πολύ. Έχει πάει κανένας; Τι μου προτείνεται;

Sent from my ST18i using Tapatalk[/quote]

Κι εγώ δεν ήμουν fun της όπερας. Μέχρι που είδα πέρυσι (2010) στην όπερα της Βιέννης Don Giovanni. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμπειρία. Φέτος (2011) πήγα στην όπερα στης Πράγα (Nabuco). Πολύ ωραία παράσταση...αλλά της Βιέννης ήταν μοναδική. Κλέισε παράσταση και θα με θυμηθείς.

podilatis23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Γειά σας και από εμένα και εμένα δεν μου αρέσει η όπερα για αυτο και πέρυσι που ήμουν Βιέννη πήγα μπαλέτο... Μπορώ να πω ότι μου άρεσε και θα ξαναπήγαινα εύκολα... Εγώ σου προτείνω μπαλέτο...

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Γεια δώσε μου παραπάνω πληροφορίες για μπαλέτο. Βαλς εννοείς; Ευχαριστώ!

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Και απο πού κλείνουμε ρε παιδιά?

Αυτό είναι το σάιτ? Staatsoper - Startseite Content

Υπάρχει και άλλος χώρος που γίνονται οι παραστάσεις?
Για δώστε λίγο τα φώτα σας γιατί μπλέχτηκα λίγο... :xmas_confused:

podilatis23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Εμείς από το site είχαμε κλείσει για χριστούγεννα... Αλλά όταν φτάσαμε βιέννη είχε παντού ανθρώπους που σου πρόσφεραν εισητήρια... Οπότε φαντάζομαι μπορείς να κλείσεις και έτσι.. Βέβαια εγώ προτείνω μέσω του site για να είσαι σίγουρος...

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Έκλεισα στην traviata του Βέρντι και τώρα ψάχνω για το μπαλέτο, αν κλείσω στα ψηλά πάνω μπαλκόνια θα βλέπω; Δεν με παίρνει το μπάτζετ για πιο πάνω..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Μέσα Φεβρουαρίου θα πάω Βιέννη. Ψάχνω να βρω παραστάσεις με κλασική μουσική. Βρίσκω κάποιες (wien residence orchestra, salonorchestra, mozartorchestra) τα οποία διαβάζω ότι είναι κυρίως για τουρίστες. Στην όπερα., στην musicverein, στην volksoper έχει παραστάσεις κυρίως όπερες (Σταχτοπούτα, my fair lady, traviata). Εγώ θέλω κάτι σε Μότσαρτ και Στράους που έχω κάποια ακούσματα... Και να δω και κάνα βαλς... Και η όπερα δεν μου αρέσει και πολύ. Έχει πάει κανένας; Τι μου προτείνεται;

Παραστάσεις για μουσική (όχι όπερα) θα βρείς:
- Στο Musikverein (http://www.musikverein.at/dermusikverein/dermusikverein.asp). Βλέπω στο πρόγραμμα ΚΑΙ διάφορες παραστάσεις σαν αυτές που σε ενδιαφέρουν. Μάλλον δεν ψάχνεις σωστά.

- Αν καταφέρεις να είσαι εκεί στις 7 Ιουνίου φέτος, γίνεται η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στο Schoenbrunn: Sommernachtskonzert Schnbrunn der Wiener Philharmoniker. Ήμουν εκεί (=στην πόλη, δεν είχα καταφέρει να πάω στην παράσταση) το 2010, είναι πραγματικά το γεγονός της χρονιάς για την πόλη, μαζί με την πρωτοχρονιάτικη συναυλία.

- Σε αναρίθμητες εκκλησίες στο κέντρο της πόλης, συχνά τα απογεύματα έχει κονσέρτα. Την έρευνα όμως πρέπει να την κάνεις επιτόπου.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Έκλεισα στην traviata του Βέρντι και τώρα ψάχνω για το μπαλέτο, αν κλείσω στα ψηλά πάνω μπαλκόνια θα βλέπω; Δεν με παίρνει το μπάτζετ για πιο πάνω..

Αν έκλεισες στις θέσεις "ορθίων" στη Staatsoper θα βλέπεις. Έχει κάποιες κολώνες ενδιάμεσα και σίγουρα δε θα έχεις την τέλεια ορατότητα που θα είχες χαμηλότερα, αλλά η διαφορά τιμής το αξίζει - εφόσον έχεις ήδη κλείσει μια παράσταση σε ακριβότερες θέσεις.

TAX78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Tην τελευταία φορά που επισκευφτηκα την Βιέννη παρακολούθησα όπερα στην staatsoper και κονσέρτο στη musikverain. Oι συγκεκριμένες αίθουσες είναι οι ομορφότερες της πόλης. Απ΄ότι βλέπω μέσα φλεβάρη έχει στη musikverain αρκετες παραστάσεις η συμφωνική ορχήστρα της Βιέννης. Το να καταφέρει κάποιος να δει τη συγκεκριμένη ορχήστρα στη συγκεκριμένη αίθουσα είναι εμπειρία ζωής. Για ψάξτο λίγο.

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Καλημέρα παιδιά! Εκλεισα και στην Staatsoper ενα μπαλέτο που έχει εκείνες τις μέρες... Ειναι και πρεμιέρα, θα γίνεται χαμός... Απο 12-16 Φλεβάρη που θα είμαι εκεί δεν έχει κατι αλλο.. Οπότε κρατησα Musikverein και Staatsoper... Κατι αλλες παραστάσεις με μικρές ορχήστρες ζητάνε απο 40 ευρώ και πάνω...σε μικρες αιθουσες, οποτε θα δω και τις αίθουσες! Taver θα ήθελα να είναι στις 7 Ιουνίου εκεί, όπως και σε μια πρωτοχρονιάτικη συναυλια... Εχουμε καιρό ακόμα!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΜΕ ΧΟΡΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΚΑΙ ΟΠΕΡΑ ΜΑΖΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
Χα χα χα χα χα χα!!!!!:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom