• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παραμυθένια σπίτια της βρετανικής επαρχίας!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Άσε και το παίζει και σε ώρα φαγητού! Δεν το παρακολουθώ στο ζαπινγκ το πετυχαίνω!

ον τόπικ, τα σπιτάκια μου θυμίζουν και κάτι από το σοκολατένιο σπιτάκι μιας κακιάς μάγισσας που το έφαγαν από τη λαχτάρα τους για λιχουδιές κάτι παιδάκια, σ΄ενα παραμύθι!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Άσε και το παίζει και σε ώρα φαγητού! Δεν το παρακολουθώ στο ζαπινγκ το πετυχαίνω!

ον τόπικ, τα σπιτάκια μου θυμίζουν και κάτι από το σοκολατένιο σπιτάκι μιας κακιάς μάγισσας που το έφαγαν από τη λαχτάρα τους για λιχουδιές κάτι παιδάκια, σ΄ενα παραμύθι!
Τα παιδάκια ήταν οι: Hansel & Gretel

Hansel and Gretel - Wikipedia, the free encyclopedia

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη

ακομη ενα .....Anne Hathaway's cottage στο Stratford-upon-Avon.
Στο Warwickshire και στην ευρυτερη περιοχη των Cotswolds μπορει κανεις να δει υπεροχα αγροτοσπιτα!!!!!!

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Πολύ όμορφα τα Cotswolds αλλά μετά από 4-5 μέρες κόντεψα να κόψω φλέβες...

Η παρακάτω εικόνα που τράβηξα παραδίπλα σε μία απο τις παλαιότερες pubs της Αγγλίας τα λέει όλα...

Attachments

sophia_det

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
Πολύ όμορφα τα Cotswolds αλλά μετά από 4-5 μέρες κόντεψα να κόψω φλέβες...

Η παρακάτω εικόνα που τράβηξα παραδίπλα σε μία απο τις παλαιότερες pubs της Αγγλίας τα λέει όλα...
Εγώ έκατσα μία εβδομάδα. Το συνδύασα με Οξφόρδη, Στόουνχετζ κλπ και πέρασε όμορφα ο χρόνος. :D

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
εψαχνα κατα διαστηματα να βρω που εχει ωραια μερη στην επαρχια της αγγλιας αλλα δεν ειχε τυχει να βρω κατι και εφαγα σκαλωμα με τις φωτο που ειδα. του χρονου τον αυγουστο εκει θα ειμαι (πρωτα ο θεος). ειναι καλη εποχη ο αυγουστος? αν πας για 8 μερες δηλαδη ειναι πολυ? λεω να παω 8 μερες εκει και 5 μερες γερμανια στη λειψια λογω που μενει η mother εκει....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα