• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παραμυθένια σπίτια της βρετανικής επαρχίας!

_antonis_

Member
Α πα πα.
Αν μου χάριζαν κανένα, μια χαρά θα ήταν. Κατα τ'άλλα δεν μπορώ να φανταστώ σπίτι -ακόμη περισσότερο εξοχικό- που να μην βλέπει θάλασσα... Πείτε ότι θέλετε, αλλά έτσι έχω μάθει!!! :bleh::bleh::haha::haha:

manelaki

Member
Α πα πα.
Αν μου χάριζαν κανένα, μια χαρά θα ήταν. Κατα τ'άλλα δεν μπορώ να φανταστώ σπίτι -ακόμη περισσότερο εξοχικό- που να μην βλέπει θάλασσα... Πείτε ότι θέλετε, αλλά έτσι έχω μάθει!!! :bleh::bleh::haha::haha:
E δεν ειπαμε να εγκατασταθουμε κιολας! Μουσαφιραιοι θα παμε ;)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αυτά τα σπίτια είναι τόσο παραμυθένια που φαντάζεσαι πως μένουν ξεχωριστά πλάσματα μέσα. Δηλαδή αν πηγαίναμε ως μουσαφιραίοι φαντάζομαι πως ο οικοδεσπότης θα ήταν ένα εξωτικό, ένα χόμπιτ, ένα αερικό κτλ

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
για φαντάσου ομως να πας και μέσα να μην είναι τόσο ειδυλιακά. Να έχει υγρασία απο τα φυτά, να μην τα βλέπει ο ηλιος, τρωκτικά να σουλατσάρουν στην στέγη και διάφορα άλλα εκνευριστικά:D
εντάξει, σταματάω δεν θέλω να χαλάσω την παραμυθένια ατμόσφαιρα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
για φαντάσου ομως να πας και μέσα να μην είναι τόσο ειδυλιακά. Να έχει υγρασία απο τα φυτά, να μην τα βλέπει ο ηλιος, τρωκτικά να σουλατσάρουν στην στέγη και διάφορα άλλα εκνευριστικά:D
Καλημέρα και σε σένα Harilander :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ονειρεμενα ειναι.......!!!!
καπως ετσι ηταν τα σπιτακια των χομπιτς στον Αρχοντα.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τα είχα κάπως αυτά τα σπιτάκια στο μυαλό μου και τώρα με αυτό που λες με τσάκισες!:(

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Και εκεί που με φανταζόμουν να φτάνω σε ένα τέτοιο σπιτάκι και να με περιμένει ο Μπίλμπο για τσάι, μετά την παρέμβαση του harilander, με βλέπω να φτάνω και να με περιμένει η Κρουέλα με ξεσκονόπανα, σφουγγαρίστρες και ταβανόβουρτσες αμάν πια

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
και να΄ναι η κρουέλα πάλι καλά! Μην είναι εκείνες οι δύο οι κυρίες που ξεβρωμίζουν σπίτια φοβάμαι!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αλλο παλι και αυτο...το εχω πετυχει 1-2 φορες........ποσο πια γκαου μπορει να ειναι καποιοι που να μην μπορουν να ξεβρωμιστουν μονοι τους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα