varioAthens
Member
Σου απονεμω το χρυσο μεταλλιο ιστοριας κακομαθημενων ταξιδευτων.
Σου απονεμω το χρυσο μεταλλιο ιστοριας κακομαθημενων ταξιδευτων.
Πόσιμπολ, λαίδη είναι αυτήΕπισης φήμες λένε ότι η λαίδη Άντζελα έχει πει σε αεροσυνοδό «εσυ θα στέκεσαι όρθια και θα κρατάς το φόρεμα μη τσαλακωθεί».
Καλα ,εδω ειχε ζητησει απο φιλη που ηταν στις κρατησεις της ΟΑ ,εισιτηριο για ΤρικαλαΠόσιμπολ, λαίδη είναι αυτή
καλά εσύ πρέπει να γράψεις βιβλίο....Ιστορίες στον αέρα :
Μια φορά με είχε φωνάξει ένας επιβάτης της οικονομικης να μαλώσω έναν Ινδό κύριο που καθόταν στη business και είχε το θράσος να βγάλει την παντόφλα του. Μάλιστα είχε πάρει ένα αηδιασμένο βλέμμα και μου έδειχνε προς την business. Του είπα ένα «δε σας καταλαβαίνω» κι έφυγα.
Επισης έχει τύχει γυναίκα να μη δέχεται να καθίσει δίπλα σε τυφλό άτομο επειδή την ενοχλούσε το τοσοδούλι παν- γλυκό σκυλάκι υπηρεσίας.
Εχει τύχει σε πτήση από Ισραήλ να πετάει η Γλυκερία και οι Ισραηλινοί να σηκώνονται να τη βγαζουν φωτογραφία, ακόμα και σελφι μαζί της ενώ η δόλια κοιμόταν.
Σε πτήση από Θεσσαλονίκη Αθήνα επιβάτιδα λαγοκοιμόνταν και την προσπεράσαμε. Όταν το αντιλήφθηκε με φώναξε και μου είπε «κοπελιά κάνε ένα Φρεντο εσπρέσο μέτριο και γρηγορα» . Ακόμα γελάω.
Επισης φήμες λένε ότι η λαίδη Άντζελα έχει πει σε αεροσυνοδό «εσυ θα στέκεσαι όρθια και θα κρατάς το φόρεμα μη τσαλακωθεί».
Σε αυτην την περιπτωση που η καθυστερηση οφειλεται σε περιστατικο ελλειψης συμμορφωσης του επιβατη κ 40 ολοκληρα λεπτα μπορει να σημαινει αλυσιδα προβληματων κ για τους αλλους επιβατες και για τα αεροδρομια κ για την αεροπορικη, δεν διωκεται ποινικα;Το χειρότερο που μου έχει τύχει σε πτήση ήταν Βραζιλιάνα να προκαλεί καθυστέρηση 40 λεπτών στη μεταμεσονύχτια πτήση Λισαβόνα-Αθήνα, καθώς, ενώ η επιβίβαση είχε ολοκληρωθεί, εκείνη ωρυόταν πως έπρεπε να της φέρουν τη βαλίτσα που είχε ήδη παραδώσει γιατί ξέχασε μέσα το φαγητό του μωρού της. Βρε τι το πλήρωμα είχε πέσει πάνω της, τι μέλη του handling της εξηγούσαν γιατί είναι παντελώς αδύνατο αυτό που ζητάει, αυτή εκεί. Ε τελικά την απείλησαν πως θα έρθει αστυνομία να τη μαζέψει και φύγαμε, αλλά το όλο σκηνικό ήταν ακραία σουρεάλ.
To έχω ακόμα απορία και η μόνη εξήγηση που δίνω ήταν ότι ήταν σε νεκρή ώρα η πτήση και δε δημιούργησε την αναστάτωση που θα γινόταν σε περίπτωση ώρας αιχμής. Πραγματικά δεν ξέρω πώς της επέτρεψαν τελικά να πετάξει, έχουν πετάξει κόσμο έξω για λιγότερα.Σε αυτην την περιπτωση που η καθυστερηση οφειλεται σε περιστατικο ελλειψης συμμορφωσης του επιβατη κ 40 ολοκληρα λεπτα μπορει να σημαινει αλυσιδα προβληματων κ για τους αλλους επιβατες και για τα αεροδρομια κ για την αεροπορικη, δεν διωκεται ποινικα;
Μια κ το ανέφερες το μακρινό 198??? γκούχου γκούχου η λέιντι κατοικοέδρευε σε σουίτα του Μακεδονία Παλάς όπου εγώ έκανα πρακτική άσκηση από τη σχολή μου . Παρήγγειλε μακαρονάδα ρουμ σέρβις.Επισης φήμες λένε ότι η λαίδη Άντζελα έχει πει σε αεροσυνοδό «εσυ θα στέκεσαι όρθια και θα κρατάς το φόρεμα μη τσαλακωθεί».
Αυτο ξαναπές το.Οι χειρότεροι είναι Έλληνες γονείς που έχουν αποφασίσει ότι η ανοχή σε κάθε ελεεινή συμπεριφορά του βλασταριού τους είναι μία κοινή και αυτονόητη υποχρέωση όλης της κοινωνίας.