rea
Member
Ωραία και βοηθητική αφήγηση της εκδρομής.Ουφ!!! Την τελείωσα επιτέλους την Ιστορία μου. Παύει πλέον να είναι "σε εξέλιξη".
Ευχαριστώ όλους όσοι την διάβασαν και βρήκαν κάτι χρήσιμο σ' αυτήν.
Ευχαριστούμε
Ωραία και βοηθητική αφήγηση της εκδρομής.Ουφ!!! Την τελείωσα επιτέλους την Ιστορία μου. Παύει πλέον να είναι "σε εξέλιξη".
Ευχαριστώ όλους όσοι την διάβασαν και βρήκαν κάτι χρήσιμο σ' αυτήν.
Εγώ την 1η φορά που πήγα χωρίς παιδιά, ενώ είχα, πέρασα υπέροχα στην Disneyland! Ήμουν 37 ετών παιδάκι παντρεμένο και μητέρα 2 παιδιών.Στην Disneyland αν δεν έχεις παιδιά πιστεύεις αξίζει να πας?
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το νυχτερινό σόου τι ώρα αρχίζει?Εγώ την 1η φορά που πήγα χωρίς παιδιά, ενώ είχα, πέρασα υπέροχα στην Disneyland! Ήμουν 37 ετών παιδάκι παντρεμένο και μητέρα 2 παιδιών.
Την 2η φορά με τα παιδιά μου ήταν απλά πιο έντονη η εμπειρία και πιο συγκινητική για πολλούς λόγους.
Σε κάθε περίπτωση και μόνο για την όλη εμπειρία και το σόου στο τέλος αξίζει να πάει κάποιος.
Το νυχτερινό σόου με τα βεγγαλικά και τις προβολές με λέιζερ ξεκιναει αργά το βράδυ και ανάλογα με την εποχή και τον μήνα.Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το νυχτερινό σόου τι ώρα αρχίζει?