psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Πολύ ωραία, χρήσιμη και συνοπτική ιστορία, ευχαριστούμε.
Εύχομαι και στα επόμενα.
Εύχομαι και στα επόμενα.
Δεν γίνεται να βγάλω ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής;;;1. Η κάρτα navigo σε καλύπτει για το RER από και προς CDG. Αρκεί να βρεις ανοιχτό το σχετικό γραφείο για να την βγάλεις. Αν δεν βρεις το γραφείο βγάλε από ένα μηχάνημα ένα απλό εισιτήριο.
2. Κοίτα πια από τα αξιοθέατα κλείνουν αργά: Πχ. Ο Πύργος του Άιφελ κλείνει αργά, όπως και η θέα του από το Trocadero, must να τον δεις το βράδυ. Επίσης το Musee d' Orsay κλείνει αργά κάθε Πέμπτη.
Χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν νομίζω να γίνεται.Δεν γίνεται να βγάλω ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής;;;
Πολλά πράγματα μπορείς να δεις μετά τις 17:00.Ερώτηση 2η: δεδομένου των ωραριων που σας είπα και ότι θα κυκλοφορώ βράδυ άρα κήπους, αρχιτεκτονική κτηριων κ.α. δεν θα μπορώ να δω εύκολα, για αυτό θέλω να κυκλοφορώ σε συγκεκριμένες περιοχές για να πάρω σφυγμο του Παρισιού και να δώ 5 πράγματα τι πρόγραμμα μου προτείνετε;;
Η τιμή του εστιατορίου ήταν 65 € για δύο άτομα, χωρίς να πάρουμε κάτι εξτρά. Μάλλον δεν είναι στα value for money, αλλά ο χώρος ήταν το κάτι άλλο.@thanassis33 πολύ ωραία και περιεκτική η ιστορία σου!! Οργάνωσες πολύ αποδοτικά το χρόνο σου και είδες όλα τα highlights!
Δυστυχώς η βροχή καταστρέφει πάντα αρκετά από τα σχέδια μας αλλά δεν μας πτοεί.
Επειδή σύντομα θα ξαναβρεθώ στο Παρίσι για 4η φορά σημειώνω κάποια εστιατόρια για να έχω επιλογές ανά περιοχή.
Αυτό το εστιατόριο στο Μουσείο Όρσέ ήταν value for money; Ξέρεις εάν μπορεί να πάει κάποιος χωρίς να βγαλει εισιτήριο για το Μουσείο (που το έχω ήδη επισκεφτεί 2 φορές);