thanassis33
Member
- Μηνύματα
- 161
- Likes
- 559
3. 2η ημέρα - Δευτέρα:
Πρωινό σε ένα καφέ εκεί κοντά και αναχώρηση για τον Πύργο του Άιφελ - Tour Eiffel. Είχαμε κλείσει εισιτήρια για τις 11. Ουρές για λόγους ασφαλείας, ουρές για το 1ο ασανσέρ, ουρές για το 2ο, ουρές για να κατέβουμε, πήξαμε στις ουρές. Υπάρχουν δύο ασανσέρ, ένα μεγάλο μαζικό ασανσέρ που σε ανεβάζει στον 1ο και 2ο όροφο και μετά υπάρχει ένα άλλο που στρυμωγμένος σε ανεβάζει από τον 2ο στον 3ο όροφο. Το 1ο ασανσέρ είναι πολύ μεγάλο και δεν φοβάσαι, πάει και λίγο «πλάγια», αλλά το 2ο σε πάει «ντουγρού» πάνω και αν κοιτάξεις λίγο έξω ψιλό-φοβάσαι. Όταν φτάσαμε πάνω άρχισε να βρέχει δυνατά και έτσι δεν είχε παντού καλή ορατότητα. Γυρνώντας στον 1ο όροφο πήγαμε για σουβενίρ και καφέ.
Όταν κατεβήκαμε, δυστυχώς η βροχή συνεχιζόταν, και άλλαξαν τα σχέδια. Ήταν να πάμε Invalides, Madeleine, Opera Garnier και φυσικά δεν πήγαμε. Είχε περπάτημα και δεν γινόταν. Είναι ένα παράδειγμα ότι δεν γίνεται πάντα ότι σχεδιάζεις…
Κατεύθυνση προς το εστιατόριο Bouillon Chartier το οποίο είναι κλασσικό παλιό Γαλλικό εστιατόριο. Κι εδώ ουρές, λιγότερες γιατί πήγαμε σχετικά αργά για μεσημεριανό. Το φαΐ ήταν σούπα και βραστό μοσχάρι με ξινό-λάχανο καρότα πατάτες. Το κόστος μόνο 35 € για 2 άτομα.
Το βράδυ όταν κόπασε η βροχή πήγαμε σε ένα κοντινό Café-Brasserie.
Πρωινό σε ένα καφέ εκεί κοντά και αναχώρηση για τον Πύργο του Άιφελ - Tour Eiffel. Είχαμε κλείσει εισιτήρια για τις 11. Ουρές για λόγους ασφαλείας, ουρές για το 1ο ασανσέρ, ουρές για το 2ο, ουρές για να κατέβουμε, πήξαμε στις ουρές. Υπάρχουν δύο ασανσέρ, ένα μεγάλο μαζικό ασανσέρ που σε ανεβάζει στον 1ο και 2ο όροφο και μετά υπάρχει ένα άλλο που στρυμωγμένος σε ανεβάζει από τον 2ο στον 3ο όροφο. Το 1ο ασανσέρ είναι πολύ μεγάλο και δεν φοβάσαι, πάει και λίγο «πλάγια», αλλά το 2ο σε πάει «ντουγρού» πάνω και αν κοιτάξεις λίγο έξω ψιλό-φοβάσαι. Όταν φτάσαμε πάνω άρχισε να βρέχει δυνατά και έτσι δεν είχε παντού καλή ορατότητα. Γυρνώντας στον 1ο όροφο πήγαμε για σουβενίρ και καφέ.
Όταν κατεβήκαμε, δυστυχώς η βροχή συνεχιζόταν, και άλλαξαν τα σχέδια. Ήταν να πάμε Invalides, Madeleine, Opera Garnier και φυσικά δεν πήγαμε. Είχε περπάτημα και δεν γινόταν. Είναι ένα παράδειγμα ότι δεν γίνεται πάντα ότι σχεδιάζεις…
Κατεύθυνση προς το εστιατόριο Bouillon Chartier το οποίο είναι κλασσικό παλιό Γαλλικό εστιατόριο. Κι εδώ ουρές, λιγότερες γιατί πήγαμε σχετικά αργά για μεσημεριανό. Το φαΐ ήταν σούπα και βραστό μοσχάρι με ξινό-λάχανο καρότα πατάτες. Το κόστος μόνο 35 € για 2 άτομα.
Το βράδυ όταν κόπασε η βροχή πήγαμε σε ένα κοντινό Café-Brasserie.