Ρωτα τους Γαλλους που πηγαινουν. Εμενα δεν μου αρεσει το φαγητο στη Γαλλια.Για εξήγησέ μας ρε tripakias όταν λες καλά εστιατόρια στο Montparnasse ποια εννοείς να μαθαίνουμε κι εμείς...
Eγώ θα προτιμούσα Passy....η La Defense είναι κάπως πιο μακρυά...με το μετρό βέβαια πας παντού στο Παρίσι στο κέντρο το πολύ σε 30-35 λεπτά...εχω βρει ενα διαμερισμα στο Passy, , near the Porte de Saint-Cloud and the Village d'Auteuil καθως και ενα ξενοδοχειο πιο μακρια στην La Défense (ψαχνω κατι με παρκινγκ οποτε ειναι περιορισμενες οι επιλογες μας)
Ποια η αποψη σας? ξερω οτι η La Défense εινια αρκετα μακρια αλλα με το μετρο θα ψιλοβολευτουμε?
Defense ειναι λιγο νεκρα το βραδι αλλα συγκοινωνιακα ειναι ΟΚ (απλα αν εχεις καρτα για 1-2 ζωνες δεν μπορεις να παρεις RER).εχω βρει ενα διαμερισμα στο Passy, , near the Porte de Saint-Cloud and the Village d'Auteuil καθως και ενα ξενοδοχειο πιο μακρια στην La Défense (ψαχνω κατι με παρκινγκ οποτε ειναι περιορισμενες οι επιλογες μας)
Ποια η αποψη σας? ξερω οτι η La Défense εινια αρκετα μακρια αλλα με το μετρο θα ψιλοβολευτουμε?