Konstantinb
Member
Μόνος/η σε hostel με δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο οπουδήποτε αρχικά μη σου πέσει βαρύ σε μέρος που έχει νεολαία και τα υπόλοιπα θα τα βρεις είτε μονος/η με τον εαυτό σου είτε με παρέα!
Το είχα δοκιμάσει κ δεν είχε καθόλου άτομα στην ηλικία μου ... Ξέρετε κάποιο πρακτορείο που να έχει εκδρομές για νέους,?Αν πίνεις μπύρες και σου αρέσουν και τα νησιά έχουμε τον @psilos3 ...
Πέρα από την πλάκα ,διάλεξε ένα εύκολο μέρος που θέλεις να πας, που να σου αρέσει κτλ σχεδίασε το ταξίδι σου και παίξτο ταξιδιωτική ανταποκρίτρια του travelstories...Με χαρά θα διαβάσουμε τις καθημερινές ανταποκρίσεις σου...Το έχουν κάνει πολλά μέλη εδώ μέσα.
Αλλιώς υπάρχουν και τα ταξίδια με γκρουπ αν αισθάνεσαι ανασφάλεια.. Έχω περάσει απίστευτα σε ταξίδια με γκρουπ .Έχω γνωρίσει ανθρώπους που θα τους θυμάμαι για μια ζωή. Βέβαια τίποτα δεν είναι εγγυημένο.
Σημασία έχει το ταξίδι...
To Home - Wordpartytraveller (worldpartytraveller.com)Το είχα δοκιμάσει κ δεν είχε καθόλου άτομα στην ηλικία μου ... Ξέρετε κάποιο πρακτορείο που να έχει εκδρομές για νέους,?
Αν πίνεις μπύρες και σου αρέσουν και τα νησιά έχουμε τον @psilos3 ...
Το Αltervan. Όποιος θέλει πάει αλλά συνήθως είναι νέοι οι πελάτες του.Συνηθως είναι μόνοι αφού δεν βρίσκουν παρέα αλλά στο τέλος καταλήγουν μια παρέα.Το είχα δοκιμάσει κ δεν είχε καθόλου άτομα στην ηλικία μου ... Ξέρετε κάποιο πρακτορείο που να έχει εκδρομές για νέους,?
Χωρις να θελω να γίνω αγενης, εισαι σιγουρη οτι δεν μπορεις μόνη να πας σε μιαν πρωτεύπυσα μεγαλούπολη κεντρικοτάτη ευρώπης ;Ξέρετε κάποιον τρόπο για να ταξιδέψω χωρίς να είμαι μόνη ; κάποια κοινότητα νέων ; κάποιο άλλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα?