εισαι ψοφιος για βαβουρα βλεπωΚοινωνικό είναι να πας ταξίδι μαζί με ένα άνθρωπο που δεν ξέρεις και δεν έχεις όχι από που κρατάει η σκούφια του, αλλά ούτε πως τον λένε καλά καλά? ΟΚ, κι αν αφήσουμε στην άκρη τους κινδύνους, πως ξέρεις ότι θα ταιριάξετε, κι ότι δε θα συγκεντρώνει όλα μαζί τα προβλήματα που αναφέρονται σ' αυτό εδώ το θέμα:
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%F4%E5%F2-%EC%E1%F2.html ?
Άμα θες να μην είσαι μόνος σου, καλύτερα βρες ντόπιο κόσμο από το couchsurfing και τα αντίστοιχα και βγείτε καμιά βόλτα παρέα.
Τα περί γκρουπ και διαφοράς μονόκλινου τα αφήνω απλώς ασχολίαστα.
λοιπον ας το θεσουμε διαφορετικα το θεμα ... προσωπικα πιστευω οτι κανεις δεν ξερει κανεναν οσα χρονια και να περασουνε και παντα υπαρχουνε τα κρυμμενα μυστικα , αλλιως συμπεριφερονται καπιοι σαν φιλοι και διαφορετικα σε ενα ταξιδη
ενα μεγαλο παιδι ξεχωριζει το καλο και το κακο οπως και την σκουφια απο τα λουκια
ενοειτε οτι θα πεις και εναν καφε μαζι του και θα δεις αν εχει θετικη ενεργεια για να αποφυγεις τυχον ξυνιλες , αν εχεται κοινα ενδιαφεροντα και αποψεις , οχι στο απολυτο φυσικα αλλα κοιταζεις παντοτε σε μια επικοινονια σοβαρον ανθρωπον
Ολοι ειμαστε παραξενοι ολοι εχουμε τις ιδιοτροπιες μας , και με γυναικα να πας θα σε λυσαξει στην γκρινια , με τον ανθρωπο σου φιλο-φιλη παλι θα φας και θα φαει τις παραξενιες και τις ιδιοτροπιες
φιλε taver ποτε δεν βρισκει καποιος το απολυτο μισο οσον αφορα παρεες γιατι ολοι ειμαστε διαφορετικοι απλα μεσα απο αυτο το φορουμ εχουμε ολοι ενα κοινο στοιχειο , οτι μας αρεσουνε τα ταξιδια και να περναμε καλα
Ο ντοπιος κοσμος εχει αλλες απαιτισεις και κουλτουρα που το ρισκο ειναι πολυ μεγαλυτερο .
Οταν ο χρονος ειναι χρημα τοτε το γκρουπ ειναι η μονη λυση .
υγ . στα 40 ετοι ζωης μου εχω αρκετες εμπειριες με τους ανθρωπους και οσο εγραψα σχεδον τα εχω βιωση & ζησει
Το μονο τελοιο πραγμα που υπαρχει ειναι το γεμισμα τις ψυχης μας , ολα τα αλλα εχουνε ατελιες ...