Kanel28
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Εδιμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Ναιαι να έρθουμε και εμείς για χαβαλέΥΓ αφού είστε τόσο φορτσατοι κανονιστε και κάτι προς Αθήνα μεριά
Ναιαι να έρθουμε και εμείς για χαβαλέΥΓ αφού είστε τόσο φορτσατοι κανονιστε και κάτι προς Αθήνα μεριά
Νοτιοι καλησπέρα!
Σύντομα θα ανέβω Αθήνα κάποιο Σ/Κ για συνεννοήσεις όσον αφορά το μεταπτυχιακό (είμαι από Κρήτη).
Θέλετε να συναντηθούμε τότε;;;
Θα σας πω πότε ακριβώς μόλις μάθω, γιατί αν συναντηθείτε χωρίς εμένα, θα σκάσω!!!
Και ΝΑΙ πρέπει να βρούμε ΑΛΛΟ τρόπο συνεννόησης!!!
Ωραίος χάρτης. Ζηλευτός.Και τι σας πειράζει να βρεθείτε και Σάββατο και Κυριακή οι Θεσσαλονικείς; Και όσοι είναι από μακριά να έλθουν είτε τη μία είτε την άλλη μέρα - όποτε μπορούν; Έτσι κι αλλιώς, αφού θέλετε να πάτε ταξίδι μαζί, δυο ώρες κουβέντα δεν θα φτάσουν, θα χρειαστείτε περισσότερες.
Α, και Πορτογαλία μην τη φτύνετε... είναι παντός καιρού και δε χρειάζεται να ληστέψεις τράπεζα, και με το παγκάρι της εκκλησίας βολεύεσαι...
Εγώ από 10 Οκτώβρη και μετά...Καλησπέρα παιδιά μόλις επέστρεψα κι εγώ από Μυτιλήνη-Αϊβαλί και απ΄ότι βλέπω συνάντηση οι ΝΟΤΙΟΙ δεν κάνατε ακόμα...ΕΛΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ!!!!!!! (μας φάγανε τα καρντάσια στην οργάνωση!!!)
Για συνάντηση στην Αθήνα 5 ή 6 Οκτωβρίου πόσοι μαζευόμαστε;;;;;
και εγώ θα έρθω nena..Να ανακεφαλαιώσουμε όμως...Κυριακή τελικά??συγνωμη βρε παιδια τα κοριτσια τι απεγιναν?
εγω δεν ερχομαι αν ειστε μονο αγορια, πρεπει να ερθετε απο το σπιτι να με ζητήσετε
καλλιοπη που εισαι καλε?
penn ελα θεσνικη λεμε!
οσλο βιλνιους ριγα ταλιν ελσινκι βουδαπεστη!
θα τα πω κι αλλου επιγραμματικα σε αλλο θεμα φολλοου λεμε
Jimmy78 & Diamado, καλησπέρα!Καλησπέρα παιδιά μόλις επέστρεψα κι εγώ από Μυτιλήνη-Αϊβαλί και απ΄ότι βλέπω συνάντηση οι ΝΟΤΙΟΙ δεν κάνατε ακόμα...ΕΛΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ!!!!!!! (μας φάγανε τα καρντάσια στην οργάνωση!!!)
Για συνάντηση στην Αθήνα 5 ή 6 Οκτωβρίου πόσοι μαζευόμαστε;;;;;