• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Παπούτσια για ταξίδια

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Παιδια μαλλινες καλτσες για περπατημα σε βορεια ευρωπη εντος πολης (0 εως μειον 5 βαθμους) για μεσα απο μποτάκια.. Που κοιταω;
Προτασεις;
Ισοθερμικές κάλτσες πάρε. Με 6 -7 € θα ζεσταθούν τα ποδαράκια σου. 😉🙃

maria91

Member
Παιδια μαλλινες καλτσες για περπατημα σε βορεια ευρωπη εντος πολης (0 εως μειον 5 βαθμους) για μεσα απο μποτάκια.. Που κοιταω;
Προτασεις;
Decathlon εχω παρει ισοθερμικο πανω μερος λογικα θα πουλανε και καλτσες..

ThanosTsar92

Member

paefstra

Member
Καλησπέρα ! Ετοιμαζόμαστε για ταξίδι στην Κρακοβια και Πράγα μέσα στις γιορτές και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε να με συμβουλεύσετε για παπούτσια ιδανικά για περπάτημα σε πόλη και κρύο.

Κάτι τέτοιο μας κάνει πχ ? Παπούτσια πεζοπορίας Skechers Daggett 204642/CHOC Chocolate | epapoutsia.gr
Τα λεφτα ειναι πολλα για απομιμηση δερματος που αυτο σημαινει οτι δεν βαφεται και οι φθορες θα φαινονται αμεσως.
Δωσε λιγουλακι παραπανω και πηγαινε για δερματινα Columbia, να μπορεις να τα βαψεις.

reisender

Member
καλησπέρα, έχω λίγη πλατυποδία οπότε έχω βρει την υγειά μου με παπούτσια stability. Πέντε χρόνια τώρα χρησιμοποιώ μόνο NB από τη σειρά 860 με έχουν βολέψει πάρα πολύ και είναι καλά μοντέλα που κρατάνε (Τα προτείνω).. Το ζευγάρι που έχω τώρα πάει για αλλαγή τους επόμενους μήνες και επειδή πιθανόν να κάνω ταξίδι σε βροχερές περιοχές, αναρωτιέμαι αν μπορώ να πάρω παπούτσι 2 σε 1, δηλαδή και για την καθημερινή μου χρήση στην Ευρώπη και για χρήση πχ σε βροχερές εποχές Ασίας.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα goretex της ΝΒH. Η άλλα παπούτσια άλλης εταιρίας που να συνδυάζει καλό stability με αδιαβροχοποίηση;

(Ιδανικά να μην είναι και τσίρκο εντελώς, να μπορείς να πας για ένα καφέ Ζητάω πολλα,ε; :) Πέρα πλάκας εξοργιστικό που asics, nb, κλπ κάνουν τα παπούτσαι πιο πολύχρωμα από φανάρι για να σε αναγκάζουν να πάρεις και ένα νορμάλ παο΄υτσι αν δεν αντέχεις να κυκλοφορείς όπως να ναί, όπως συνηθίζω να κυκλοφορώ εγώ)

Η άλλη λυση που σκέφτομαι είναι να πάρω ένα καλό πεζοπορικό αδιάβροχο, ίσως τα Scarpa που είναι σκυλιά και να κάνω και σόλες σε ορθοπαιδικό γιαν απιασω το κομμάτι σταμπίλιτι..

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
καλησπέρα, έχω λίγη πλατυποδία οπότε έχω βρει την υγειά μου με παπούτσια stability. Πέντε χρόνια τώρα χρησιμοποιώ μόνο NB από τη σειρά 860 με έχουν βολέψει πάρα πολύ και είναι καλά μοντέλα που κρατάνε (Τα προτείνω).. Το ζευγάρι που έχω τώρα πάει για αλλαγή τους επόμενους μήνες και επειδή πιθανόν να κάνω ταξίδι σε βροχερές περιοχές, αναρωτιέμαι αν μπορώ να πάρω παπούτσι 2 σε 1, δηλαδή και για την καθημερινή μου χρήση στην Ευρώπη και για χρήση πχ σε βροχερές εποχές Ασίας.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα goretex της ΝΒH. Η άλλα παπούτσια άλλης εταιρίας που να συνδυάζει καλό stability με αδιαβροχοποίηση;

(Ιδανικά να μην είναι και τσίρκο εντελώς, να μπορείς να πας για ένα καφέ Ζητάω πολλα,ε; :) Πέρα πλάκας εξοργιστικό που asics, nb, κλπ κάνουν τα παπούτσαι πιο πολύχρωμα από φανάρι για να σε αναγκάζουν να πάρεις και ένα νορμάλ παο΄υτσι αν δεν αντέχεις να κυκλοφορείς όπως να ναί, όπως συνηθίζω να κυκλοφορώ εγώ)

Η άλλη λυση που σκέφτομαι είναι να πάρω ένα καλό πεζοπορικό αδιάβροχο, ίσως τα Scarpa που είναι σκυλιά και να κάνω και σόλες σε ορθοπαιδικό γιαν απιασω το κομμάτι σταμπίλιτι..
To έχω προτείνει και το 2021 στο ίδιο θέμα. Columbia Peakfreak Venture Waterproof . Δερμάτινα,άνετα,σταθερότητα στη βάδιση ακόμα και σε λάσπες ,χιόνια κλπ, ποιότητα υλικών. Με ισοθερμικές κάλτσες πολύ ζεστά. Παίρνουν και ανατομικούς πάτους αν χρειαστεί.

Τα έχω ήδη 4 χρόνια και δουλεύουν άψογα ακόμα !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.483
Νεότερο μέλος
Chryssa03

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom