• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Εχεις δικιο! Τα μηνυματα στο social δε μετρανε. Βλεπω οτι εχεις 11 μηνυματα! Που θα παει θα τα συμπληρωσεις κα τα υπολοιπα!
Καλη δουλεια!
Τώρα κατάλαβα πως μετράνε, αλλά δεν είχα δώσει και μεγάλη σημασία να σου πω την αλήθεια μου.
Ευχαριστώ πολύ

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Δεν μπορείς να μου στείλεις πμ γιατί έχεις κάτω από 20 μηνύματα. Κάνε υπομονή να φτάσεις στα 20 και μετά θα τα λέμε. Ως τότε ακολούθησε τις οδηγίες της Πανδώρας και ότι άλλο θες γράψε εδώ και θα σου πούμε.
Ιωάννα σ'ευχαριστώ πολύ.
Αυτός ο "πειρασμός" , είναι και το δικό μου αδύνατο σημείο....:shock:,το παλεύω βέβαια..αλλά δεν με βλέπω να προοδεύω:haha:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Λοιπον για να συμπληρωσεις τα 9 μηνυματα που σου λειπουν, μπες να καλως ορισεις κανενα νεο μελος γιατι εδω στο social forum που εισαι προκοπη δε βλεπω!
Να' σαι καλά μ'έκανες και γέλασα... Μάλλον δίκιο έχεις θα τους πάρω αμπάριζα...χαχαχαχα

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Τα δωμάτια που μείναν στο Ξενία είναι 4 (απλα και deluxe)και 4 σουίτες.Όποιος δεν βρει δωμάτιο στο Ξενία ,μπορεί να πάρει στο Δεσποτικό(τηλ 2428099046).

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Τα δωμάτια που μείναν στο Ξενία είναι 4 (απλα και deluxe)και 4 σουίτες.Όποιος δεν βρει δωμάτιο στο Ξενία ,μπορεί να πάρει στο Δεσποτικό(τηλ 2428099046).
ΥΓ Σήμερα δεν βρήκα κάποιο μύνημα απο την Τραβλστοριλία :(

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Να σημειώσω ότι ακομη και ένα βραδυ να μείνουμε αρκεί το 50 % για προκαταβολή.
Τελικα ισχυει αυτο ή οχι? Οταν τηλεφωνησα για κρατηση το προηγουμενο Σαββατο μου ζητησαν το 100% εφοσον κλεινω για μια μονο βραδια. Δεν ειναι για τα 50 ευρω (ετσι και αλιως θα δοθουν) αλλα για να κραταμε ενιαια σταση. Επειδη θελω να στειλω τα χρηματα μεχρι την Παρασκευη τι να διαπραγματευτω για μια βραδια 50 ή 100 προκαταβολη?

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Τελικα ισχυει αυτο ή οχι? Οταν τηλεφωνησα για κρατηση το προηγουμενο Σαββατο μου ζητησαν το 100% εφοσον κλεινω για μια μονο βραδια. Δεν ειναι για τα 50 ευρω (ετσι και αλιως θα δοθουν) αλλα για να κραταμε ενιαια σταση. Επειδη θελω να στειλω τα χρηματα μεχρι την Παρασκευη τι να διαπραγματευτω για μια βραδια 50 ή 100 προκαταβολη?
Ισχύει το 50% είτε για δύο είτε για μια βραδιά.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Όχι μην ανησυχείς ενιαία στάση κρατάμε, η τιμή που σου είπαν ήταν για την Μακρόνησο, μέχρι να διαπραγματευτείς την προκαταβολή μην τραγουδάς πολύ:D.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Νέο μύνημα απο Τραβελστοριλία:

Last edited by a moderator:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες και την συμπαράσταση...;)

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Ενημερωτικά αναφέρω πως μέχρι στιγμής έχουν κλειστεί 33 δωμάτια (και στα δυο ξενοδοχεία).Στο Ξενία έχουν μείνει 3 δωμάτια απλά και Deluxe και 4 σουίτες.Το Δεσποτικό έχει αρκετα δωμάτια διαθέσιμα .

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills