• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Από χώρο όσο θέλεις:D
Και φυσικά η πρόσκληση ισχύει για όλους,
απλά κλείσε δωμάτιο το συντομότερο;)

Ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση και την πρόσκληση..Αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω..
Τι κάνω τηλεφωνώ κατευθείαν στο ξενοδοχείο? Δηλώνω κάπου αλλού? Εδώ..?? Αναμένω οδηγίες..

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση και την πρόσκληση..Αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω..
Τι κάνω τηλεφωνώ κατευθείαν στο ξενοδοχείο? Δηλώνω κάπου αλλού? Εδώ..?? Αναμένω οδηγίες..
Τις οδηγίες τις δίνει ο Βαγγέλης ο Τουμπιώτης :

"Ξαναβάζω το post (θα το βλεπετε συχνά τις επόμενες μέρες για να ενημερωθούν όλοι) γιατί μπορεί να μην το είδε κάποιος.
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες τόσο της κράτησης του αριθμού δωματίων όσο και της αίθουσας που θα μας φιλοξενήσει το Σάββατο το βράδυ.
Ξεκινώντας με το δεύτερο έχω να πώ ότι στην αρχή μας είπαν πως δεν μπορούσαμε να έχουμε πριβέ τον χώρο αλλά στην συνέχεια κατόπιν δυναμικής επέμβασης του GKCAPO το θέμα λύθηκε και θα μας παραχωρήσουν όλο το εστιατόριο.Το μόνο που χρειάζεται να απαντήσουμε σχετικά με το εστιατόριο είναι αν θα είναι μπουφε ή αλα καρτ.Πρέπει να τους απαντήσουμε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.Συνεπώς περιμένω την άποψη σας επι του θέματος.
Σχετικά με τα δωμάτια μου ζητήθηκε να γίνουν οι κρατήσεις μέχρι και τις 20-25 Νοεμβρίου.Ο κάθε ένας θα παίρνει τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και θα κάνει κράτηση με το nickname του.Τα δωμάτια που μέχρι στιγμή έχουν επιβεβαιωθεί είναι 38 (κάποιος θα πρέπει να μείνει στο Δεσποτικό ).Το τηλέφωνο του Ξενοδοχείου Xenia Portarias είναι :Τηλ (+30) 24280 99980-3.Το τηλέφωνο του Δεσποτικού είναι :
: 2428099046
Οι ιστοσελίδες των ξενοδοχείων είναι : Xenia Palace, 5 star hotel in Portaria, Pelion, Greece > Member of STAR HOTELS και Hotel Despotiko: Welcome
Η επικοινωνία και η συνεννόηση έγινε με την κυρία Πεταλά Μοσχούλα (υπέυθυνη κρατήσεων)και όποιος επιθυμεί μπορώ να του στείλω στο e-mail του την προσφορά (ας μου στειλει πμ ,ήδη την έχω στείλει σε ορισμένα μέλη).
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφόρηση επικοινωνήστε μαζί μου με πμ.
Ευχαριστώ

Βαγγέλης - Toumpiotis"

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Τις οδηγίες τις δίνει ο Βαγγέλης ο Τουμπιώτης :

"Ξαναβάζω το post (θα το βλεπετε συχνά τις επόμενες μέρες για να ενημερωθούν όλοι) γιατί μπορεί να μην το είδε κάποιος.
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες τόσο της κράτησης του αριθμού δωματίων όσο και της αίθουσας που θα μας φιλοξενήσει το Σάββατο το βράδυ.
Ξεκινώντας με το δεύτερο έχω να πώ ότι στην αρχή μας είπαν πως δεν μπορούσαμε να έχουμε πριβέ τον χώρο αλλά στην συνέχεια κατόπιν δυναμικής επέμβασης του GKCAPO το θέμα λύθηκε και θα μας παραχωρήσουν όλο το εστιατόριο.Το μόνο που χρειάζεται να απαντήσουμε σχετικά με το εστιατόριο είναι αν θα είναι μπουφε ή αλα καρτ.Πρέπει να τους απαντήσουμε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.Συνεπώς περιμένω την άποψη σας επι του θέματος.
Σχετικά με τα δωμάτια μου ζητήθηκε να γίνουν οι κρατήσεις μέχρι και τις 20-25 Νοεμβρίου.Ο κάθε ένας θα παίρνει τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και θα κάνει κράτηση με το nickname του.Τα δωμάτια που μέχρι στιγμή έχουν επιβεβαιωθεί είναι 38 (κάποιος θα πρέπει να μείνει στο Δεσποτικό ).Το τηλέφωνο του Ξενοδοχείου Xenia Portarias είναι :Τηλ (+30) 24280 99980-3.Το τηλέφωνο του Δεσποτικού είναι :
: 2428099046
Οι ιστοσελίδες των ξενοδοχείων είναι : Xenia Palace, 5 star hotel in Portaria, Pelion, Greece > Member of STAR HOTELS και Hotel Despotiko: Welcome
Η επικοινωνία και η συνεννόηση έγινε με την κυρία Πεταλά Μοσχούλα (υπέυθυνη κρατήσεων)και όποιος επιθυμεί μπορώ να του στείλω στο e-mail του την προσφορά (ας μου στειλει πμ ,ήδη την έχω στείλει σε ορισμένα μέλη).
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφόρηση επικοινωνήστε μαζί μου με πμ.
Ευχαριστώ

Βαγγέλης - Toumpiotis"
Προσπάθησα να σου στείλω πμ αλλά με πέταξε έξω...:mad:, οπότε επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται άστο.
Η κυρία Πεταλά είναι στο Δεσποτικό δηλαδή? Στο Χενια έχουν τελειώσει τα δωμάτια τα οποία είχαν κρατηθεί, και αν όχι με ποιον μιλάμε.., Οι τιμές είναι αυτές που υπαρχουν στα site τους ή έχουμε άλλη προσφορά λόγω ομαδικής κράτησης;Συγνώμη για τις χιλιάδες ερωτήσεις..
Σ'ευχαριστώ πολύ

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Προσπάθησα να σου στείλω πμ αλλά με πέταξε έξω...:mad:, οπότε επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται άστο.
Η κυρία Πεταλά είναι στο Δεσποτικό δηλαδή? Στο Χενια έχουν τελειώσει τα δωμάτια τα οποία είχαν κρατηθεί, και αν όχι με ποιον μιλάμε.., Οι τιμές είναι αυτές που υπαρχουν στα site τους ή έχουμε άλλη προσφορά λόγω ομαδικής κράτησης;Συγνώμη για τις χιλιάδες ερωτήσεις..
Σ'ευχαριστώ πολύ
Tηλεφώνησε απευθείας στα ξενοδοχεία, πρώτα στο Ξενία και μετά στο Δεσποτικό...Όπου υπάρχει διαθεσιμότητα κλείσε...Θα πεις ότι αφορά την εκδήλωση του travelstories και θα σε ενημερώσουν για την τιμή και τον τραπεζικό λογ/σμό που θα καταθέσεις την προκαταβολή...
(Έτσι κάναμε όλοι ;)...μην μπερδεύεσαι:))

Υ.Γ. Προσωπικά μηνύματα θα μπορείς να στείλεις όταν συμπληρώσεις 20 μηνύματα στο φόρουμ;)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σου έστειλα π.μ. Να συμπληρώσω ότι κράτηση κάνεις και μόνο δίνοντας στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Λοιπον εισαι νεο μελος και μεχρι να συμπληρωσεις 20 ποστ δε μπορεις να στειλεις προσωπικα μηνυματα. Σου λειπουν αλλα 9 δηλαδη. Το Xenia εχει 100 ευρω το βραδι η διανυκτερευση και το Δεσποτικο 90. Τηλεφωνεις λες οτι εισαι απο το travelstories αφηνεις το πραγματικο ονομα σου και το ψευδωνυμο σου, στελνεις μια προκαταβολη σε εναν λογαριασμο που θα σου δωσουν -αν αποφασισεις να ερθεις για μια μερα το μισο ποσο, αν ειναι και για Παρασκευη θα στειλεις το ενα βραδυ. Και ο Τουμπιωτης θα σε προσθεσει και στη δικια του λιστα.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Δεν μπορείς να μου στείλεις πμ γιατί έχεις κάτω από 20 μηνύματα. Κάνε υπομονή να φτάσεις στα 20 και μετά θα τα λέμε. Ως τότε ακολούθησε τις οδηγίες της Πανδώρας και ότι άλλο θες γράψε εδώ και θα σου πούμε.

LIDA

Member
Να σημειώσω ότι ακομη και ένα βραδυ να μείνουμε αρκεί το 50 % για προκαταβολή.

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Λοιπόν παιδια...τις τελευταίες 2 περίπου ώρες τα κατάλαβα όλα, πρώτον δεν έφυγαν τα π.μ. λόγω των μηνυμάτων που μου λείπουν...(την δεύτερη φορά μου έστειλε μήνυμα, την πρώτη με πέταξε έξω...),δεν ξέρω εδώ που τα λέμε πως μετράνε γιατί σίγουρα έχω πάνω από 20 ή περίπου τόσα αλλά τα πιο πολλά είναι στο social φορουμ, .. δεύτερον τώρα κατόρθωσα να μπω..αυτή η σύνδεση..ή δεν ξέρω τι..μου έχει σπάσει τα νεύρα και είμαι και σε ηλικία κρίσιμη για έμφραγμα και εμηνόπαυση μαζί..., τρίτον σας ευχαριστώ πολύ όλους , γιατί τελικά μου στείλατε π.μ. και με κατατοπίσατε. Μίλησα με το ξενοδοχείο, έκλεισα δωμάτιο.. και τελικά κανονίστηκαν όλα. Επειδή δεν μπορώ να σας στείλω προσωπικά μηνύματα, σας ευχαριστώ όλους. Με το καλό να τα πούμε από κοντά. Έσπασαν τόσο πολύ τα νεύρα μου, με την σύνδεσή μου όλη αυτή την ώρα που μαζί με το φαγητό...ήπια και μισό μπουκάλι κρασί (καλό ήταν εδώ που τα λέμε...) για να ξαναπροσπαθήσω....και τώρα ετοιμάζομαι να πάω στη δουλεια..
Ευχαριστώ...ξανά..:clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εχεις δικιο! Τα μηνυματα στο social δε μετρανε. Βλεπω οτι εχεις 11 μηνυματα! Που θα παει θα τα συμπληρωσεις κα τα υπολοιπα!
Καλη δουλεια!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Λοιπον για να συμπληρωσεις τα 9 μηνυματα που σου λειπουν, μπες να καλως ορισεις κανενα νεο μελος γιατι εδω στο social forum που εισαι προκοπη δε βλεπω!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills