malysa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- έλα μου ντε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- 3η βραχονησίδα αριστερά
Ρε Βαγγέλη, μήπως να εκμεταλλευτείς το ταλέντο σου ??? !!!!...
Προτείνω να ξεκινήσεις με τα σουξεδάκια (άρχισε με το έχω ένα μυστικό ή με το τράβα μπρος) και θα φροντίσω όλο και κάτι να βρεθεί (κάτι άκουσα πως κάνουν επέκταση στο ξενοδοχείο ).Εχω προβλημα!!! Πηρα στο ξενοδοχειο για να κλεισω δωματιο και οσο με ειχαν σε αναμονη ειπα να προβαρω κανενα απο τα παραπανω σουξεδακια. Με ακουσε ο ρεσεψιονιστ και δηλωσε πως δεν υπαρχουν αλλα δωματια στη Μαγνησια για εκεινη την ημερα. Ειπε μαλιστα πως το πιο καταλληλο μερος για τις διακοπες μου ειναι η Μακρονησος. Τι να κανω?
Μην βιάζεσαι Μαίρη ,είς "αύριον" τα σπουδαία........
Ρε Βαγγέλη, μήπως να εκμεταλλευτείς το ταλέντο σου ??? !!!!...
μα καλα και συ θεοδωρακη προβαρες ? βραχο βραχο τον καημο μου ? ειχε δικιο ο ρεσεψιονιστΕχω προβλημα!!! Πηρα στο ξενοδοχειο για να κλεισω δωματιο και οσο με ειχαν σε αναμονη ειπα να προβαρω κανενα απο τα παραπανω σουξεδακια. Με ακουσε ο ρεσεψιονιστ και δηλωσε πως δεν υπαρχουν αλλα δωματια στη Μαγνησια για εκεινη την ημερα. Ειπε μαλιστα πως το πιο καταλληλο μερος για τις διακοπες μου ειναι η Μακρονησος. Τι να κανω?
από μένα πάντως, καλύτερα το πάει...Παιδιά δεν θα το πιστέψετε..... με το που γύρισα σπίτι βρήκακαινούργιο μυνημα απο τους μακρινούς μας φίλους.Σας το παραθέτω......
Άντε να σας δούμε να χορεύετε ντουέτο...Παιδιά δεν θα το πιστέψετε..... με το που γύρισα σπίτι βρήκακαινούργιο μυνημα απο τους μακρινούς μας φίλους.Σας το παραθέτω......
Ίσως είναι λίγο νωρίς όμως ας θεωρηθεί ως πρώτη ανακοίνωση ώστε να υπάρχει στα υπόψιν και να κρατηθεί ελεύθερο το Σαββατοκύριακο απο τους ενδιαφερόμενους.
Η ιδεά έπεσε στην εξόρμηση του Ελατοχωρίου για μια Πανελλήνια συγκέντρωση που μπορεί να συνδυαστεί με κοπή πίτας.Συμφωνήθηκε πως η πιο βολική ημερομηνία είναι το βραδυ του Σάββατου 22 Ιανουαρίου (όποιος θέλει μπορεί να έρθει απο Παρασκευή) .
Καλημέρα.Η πρόσκληση ισχύει μόνο για τα παλιά μέλη του forum?? Γιατί απ'όσο είδα συμμετέχουν στη συζήτηση, παλιά μέλη. Υπάρχει χώρος και για νέους?
Εχω προβλημα!!! Πηρα στο ξενοδοχειο για να κλεισω δωματιο και οσο με ειχαν σε αναμονη ειπα να προβαρω κανενα απο τα παραπανω σουξεδακια. Με ακουσε ο ρεσεψιονιστ και δηλωσε πως δεν υπαρχουν αλλα δωματια στη Μαγνησια για εκεινη την ημερα. Ειπε μαλιστα πως το πιο καταλληλο μερος για τις διακοπες μου ειναι η Μακρονησος. Τι να κανω?
Δεν εχουμε διαχωρισμο σε παλια και νεα μελη του φορουμ. οποιος θελει ερχεται. Εμεις χαιρομαστε που θα τον συναντησουμε!Καλημέρα.Η πρόσκληση ισχύει μόνο για τα παλιά μέλη του forum?? Γιατί απ'όσο είδα συμμετέχουν στη συζήτηση, παλιά μέλη. Υπάρχει χώρος και για νέους?
Καλώς να μας έρθεις Χαιρόμαστε να μεγαλώνει η παρέαΊσως είναι λίγο νωρίς όμως ας θεωρηθεί ως πρώτη ανακοίνωση ώστε να υπάρχει στα υπόψιν και να κρατηθεί ελεύθερο το Σαββατοκύριακο απο τους ενδιαφερόμενους.
Η ιδεά έπεσε στην εξόρμηση του Ελατοχωρίου για μια Πανελλήνια συγκέντρωση που μπορεί να συνδυαστεί με κοπή πίτας.Συμφωνήθηκε πως η πιο βολική ημερομηνία είναι το βραδυ του Σάββατου 22 Ιανουαρίου (όποιος θέλει μπορεί να έρθει απο Παρασκευή) .
Καλημέρα.Η πρόσκληση ισχύει μόνο για τα παλιά μέλη του forum?? Γιατί απ'όσο είδα συμμετέχουν στη συζήτηση, παλιά μέλη. Υπάρχει χώρος και για νέους?