• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Ρε Βαγγέλη, μήπως να εκμεταλλευτείς το ταλέντο σου ??? !!!!...:clap::clap:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Εχω προβλημα!!! Πηρα στο ξενοδοχειο για να κλεισω δωματιο και οσο με ειχαν σε αναμονη ειπα να προβαρω κανενα απο τα παραπανω σουξεδακια. Με ακουσε ο ρεσεψιονιστ και δηλωσε πως δεν υπαρχουν αλλα δωματια στη Μαγνησια για εκεινη την ημερα. Ειπε μαλιστα πως το πιο καταλληλο μερος για τις διακοπες μου ειναι η Μακρονησος. Τι να κανω?
Προτείνω να ξεκινήσεις με τα σουξεδάκια (άρχισε με το έχω ένα μυστικό :haha: ή με το τράβα μπρος) και θα φροντίσω όλο και κάτι να βρεθεί (κάτι άκουσα πως κάνουν επέκταση στο ξενοδοχείο :haha::haha:).

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Παιδιά δεν θα το πιστέψετε..... με το που γύρισα σπίτι βρήκακαινούργιο μυνημα απο τους μακρινούς μας φίλους.Σας το παραθέτω......:D

Last edited by a moderator:

σαιτας

Member
Εχω προβλημα!!! Πηρα στο ξενοδοχειο για να κλεισω δωματιο και οσο με ειχαν σε αναμονη ειπα να προβαρω κανενα απο τα παραπανω σουξεδακια. Με ακουσε ο ρεσεψιονιστ και δηλωσε πως δεν υπαρχουν αλλα δωματια στη Μαγνησια για εκεινη την ημερα. Ειπε μαλιστα πως το πιο καταλληλο μερος για τις διακοπες μου ειναι η Μακρονησος. Τι να κανω?
μα καλα και συ θεοδωρακη προβαρες ? βραχο βραχο τον καημο μου ? ειχε δικιο ο ρεσεψιονιστ :)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Παιδιά δεν θα το πιστέψετε..... με το που γύρισα σπίτι βρήκακαινούργιο μυνημα απο τους μακρινούς μας φίλους.Σας το παραθέτω......:D
:clap::clap::clap: από μένα πάντως, καλύτερα το πάει...:bleh::haha:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Άντε να σας δούμε να χορεύετε ντουέτο...

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Ίσως είναι λίγο νωρίς όμως ας θεωρηθεί ως πρώτη ανακοίνωση ώστε να υπάρχει στα υπόψιν και να κρατηθεί ελεύθερο το Σαββατοκύριακο απο τους ενδιαφερόμενους.
Η ιδεά έπεσε στην εξόρμηση του Ελατοχωρίου για μια Πανελλήνια συγκέντρωση που μπορεί να συνδυαστεί με κοπή πίτας.Συμφωνήθηκε πως η πιο βολική ημερομηνία είναι το βραδυ του Σάββατου 22 Ιανουαρίου (όποιος θέλει μπορεί να έρθει απο Παρασκευή) .

Καλημέρα.Η πρόσκληση ισχύει μόνο για τα παλιά μέλη του forum?? Γιατί απ'όσο είδα συμμετέχουν στη συζήτηση, παλιά μέλη. Υπάρχει χώρος και για νέους?

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Από χώρο όσο θέλεις:D
Και φυσικά η πρόσκληση ισχύει για όλους,
απλά κλείσε δωμάτιο το συντομότερο;)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:haha::haha::haha::haha::haha:

Μην ανησυχείς μαζί θα κάνουμε διακοπές, κλείσε 5-6 από τα χαρακτηριστικά δίκλινα του νησιού θα έχεις παρέα και άλλους μελωδικούς συμφωρουμίτες.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλημέρα.Η πρόσκληση ισχύει μόνο για τα παλιά μέλη του forum?? Γιατί απ'όσο είδα συμμετέχουν στη συζήτηση, παλιά μέλη. Υπάρχει χώρος και για νέους?
Δεν εχουμε διαχωρισμο σε παλια και νεα μελη του φορουμ. οποιος θελει ερχεται. Εμεις χαιρομαστε που θα τον συναντησουμε! :clap:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ίσως είναι λίγο νωρίς όμως ας θεωρηθεί ως πρώτη ανακοίνωση ώστε να υπάρχει στα υπόψιν και να κρατηθεί ελεύθερο το Σαββατοκύριακο απο τους ενδιαφερόμενους.
Η ιδεά έπεσε στην εξόρμηση του Ελατοχωρίου για μια Πανελλήνια συγκέντρωση που μπορεί να συνδυαστεί με κοπή πίτας.Συμφωνήθηκε πως η πιο βολική ημερομηνία είναι το βραδυ του Σάββατου 22 Ιανουαρίου (όποιος θέλει μπορεί να έρθει απο Παρασκευή) .

Καλώς να μας έρθεις :D Χαιρόμαστε να μεγαλώνει η παρέα :clap:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376