• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εσυ μην παραπονιεσαι, ημουν το Σαββατο στη Θεσσαλονικη και συναντησα μερικους απο εσας, σας ειδα πολυ δραστηριους δεν νομιζω να πατε για σηματα καπνου.
Εμένα λίγο δύσκολο να με συναντούσες το Σάββατο. Ήμουν στο Λονδίνο! :)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να οργανώσουμε καραόκε το βράδυ του Σαββάτου.Πόσοι θα συμμετέχατε αν το αποφασίζαμε και ποιά τραγούδια θα θέλατε να συμπεριληφθούν στην λίστα.
Ακούω τοποθετήσεις και προτάσεις ....
:clap::clap::clap: συμμετοχή Νο1: "Πόσο λυπάμαι" της Βέμπο :haha::haha:
Παρακαλώ να ειδοποιηθεί η παρτενέρ μου :roll: εκεί στα βόρεια
Μόνο στείλε μου τη μουσική του καραόκε γιατί είμαι παράτονος εντελώς. Αλλού εγώ, αλλού η μουσική, αλλά για τη παρέα δεν χαμπαριάζω τίποτα
Βαγγέλη μη ρωτάς, ανέθεσε!! Επιτρέπονται και τα χορωδιακά.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
εγώ πάλι για το καλό του φόρουμ, του ξενώνα, της γύρω φύσης, και τώρα που το σκέφτομαι και όλου του Πηλίου γενικώς, καλό θα ήταν να εξαιρούμαι από διαδικασίες καραόκε και από οποιαδήποτε διαδικασία έχει να κάνει με τις φωνητικές μου χορδές.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ιωάννα μου, φέρε μου εσύ τη καπελαδούρα με τα κρόσια και θα φροντίσω εγώ να μη σ' αγγίξει ούτε το μάτι τους αν εσύ δεν το θελήσεις...:bleh:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
εγώ πάλι για το καλό του φόρουμ, του ξενώνα, της γύρω φύσης, και τώρα που το σκέφτομαι και όλου του Πηλίου γενικώς, καλό θα ήταν να εξαιρούμαι από διαδικασίες καραόκε και από οποιαδήποτε διαδικασία έχει να κάνει με τις φωνητικές μου χορδές.
Ωραία , μόνο μην βάλεις στοίχημα οτι θα καταφέρεις να το αποφύγεις.:haha::haha:

LIDA

Member
Νομίζω ότι όποιος μ έχει ακούσει να μιλάω μπορεί να καταλάβει τι θα γινόταν αν τραγουδούσα...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αφού τόλμησα καραόκε στο Κόμο, μετά από σχετική ποτοποσία φυσικά, ελπίζω αν χρειαστεί φυσικά να μην κρατήσω αντιστάσεις στη Πορταριά. Θα φύγει ο μισός λαός, αλλά θα διασκεδάσει τουλάχιστον.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αφού τόλμησα καραόκε στο Κόμο, μετά από σχετική ποτοποσία φυσικά, ελπίζω αν χρειαστεί φυσικά να μην κρατήσω αντιστάσεις στη Πορταριά. Θα φύγει ο μισός λαός, αλλά θα διασκεδάσει τουλάχιστον.
Ωραία :clap: Θα σε ποτίσουμε τσιπουράκια και θα σε στηρίζουμε με χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες...:haha::clap: Δεν θα φύγει κανείς...όλοι εκεί στις επάλξεις...:bleh::haha:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
:p Κατάλαβα...πρώτη φορά που θα σας δω, θα με πάρετε πολύ στα σοβαρά..χαχαχαχαχα:clap:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
:p Κατάλαβα...πρώτη φορά που θα σας δω, θα με πάρετε πολύ στα σοβαρά..χαχαχαχαχα:clap:
Έρχεσαι με σκοπό να σε πάρουμε στα σοβαρα ?:haha::haha::haha:
Σοβαρά σε αντιμετωπίζουμε εδώ .... εκεί αλλάζει το πράμα.
Δύο μήνες είναι αρκετοί για πρόβες ?:roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376