jpsih
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
τελικα εγινε 48ωρη για τεταρτη-πεμπτη (γσεε & αδεδυ)την αλλη τετρατη 19 του μηνα εχει απεργια η γσεε και η αδεδυ...οποτε παλι προβλεπεται προβλημα
τελικα εγινε 48ωρη για τεταρτη-πεμπτη (γσεε & αδεδυ)την αλλη τετρατη 19 του μηνα εχει απεργια η γσεε και η αδεδυ...οποτε παλι προβλεπεται προβλημα
θα δοκιμασω να παω στα γραφεια της Ετζιαν πρωτα να δω τι θα μου πουν. Αν ομως, λεω εγω τωρα, πες και παιρνω στο expedia δεν θα αναγκαστω να πληρωσω καποιο πεναλτυ που αλλαζω ημερομηνιες?? Κατι τετοιο φυσικα και δεν θα το δεχτω. Σε ευχαριστω για την απαντηση σουΑπο τη στιγμη που τα εκλεισες απο expedia οι οποιες αλλαγες θα γινουν απο εκει. Επικοινωνησε μαζι τους...
Γιαυτο εχω τρελαθει γιατι ειναι ολα εγιναν τελευταια στιγμη και δεν εχω πολυ καιρο μπροστα μου. Ολες οι πτησεις ειναι συνδεδεμενες...Ειμαι πραγματικα εξοργησμενος. Δηλ για καποιους (που οτι δικιο και να εχουν το χανουν) να κατσω εγω να πληρωσω πεναλτυ και τετοια για χαρη αυτων. Ηταν που ηταν ακριβα φετος τα εισητηρια, να πληρωσω και αλλα μας ελειπε...Αν τα αλλαζει η aegean θα στ' αλλαξουν κι απο την expedia. Αν δεν τ' αλλαζει η aegean δεν θα στ' αλλαξουν απο την expedia. Καλα θα κανεις και θα ρωτησεις αλλα αυτες ειναι αποφασεις της τελευταιας στιγμης. Αν πραγματικα πρεπει να εισαι στην ωρα σου στην Αμερικη δες ποσο ειναι αυτο το πεναλντυ κι αμα δεν ειναι πολυ αλλαξε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Επισης πιστευω πως οι δυο πτησεις ειναι συνδεδεμενες γιατι αμα ειναι ανεξαρτητες η μια απο την αλλη τοτε η πρωτη δεν νομιζω πως υπαρχει περιπτωση να αλλαξει χωρις επιβαρυνση.
Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά πού να τόβρεις!...Ειμαι πραγματικα εξοργησμενος. Δηλ για καποιους (που οτι δικιο και να εχουν το χανουν) να κατσω εγω να πληρωσω πεναλτυ και τετοια για χαρη αυτων. Ηταν που ηταν ακριβα φετος τα εισητηρια, να πληρωσω και αλλα μας ελειπε...
Με ολο το σεβασμο αλλα εισαι λαθος. Οι ΕΕΕΚΕ εχθες μολις ανακοινωσε οτι θα συμμετασχει στην απεργια και μαλιστα 48ωρη. Εχεις σκεφτει οτι ο αλλος οταν κανονιζει ταξιδι μπορει να ειναι για δουλεια, για πρωσοπικους λογους κτλ κτλ και να πρεπει να φυγει την ημερα που γραφει το εισητηριο?? Κι εδω μιλαμε για καθε εβδομαδα και απεργια οι κ. Ελεγκτες. Στους τουριστες του χρονου πως θα τους φερουμε παλι??? Οτι μας εχει απομεινει ειναι ο τουρισμος σε αυτη τη χωρα.Καλα εγω δεν βρισκω οτι εχεις δικιο (οι ανθρωποι κοινοποιησαν την απεργεια τους καποιες μερες πριν, θεμα της εταιρειας ειναι να βρει λυση. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φανε την π@παρα αδιαμαρτηρητα επειδη καποιοι εχουν κανονισει ταξιδι) αλλα μην απελπιζεσαι, 9 στις 10 φορες τους βγαζουν την απεργεια παρανομη.
Ολα καλα... συζητηση κανουμε. Απλα ειναι φοβερη ταλαιπωρεια και ειδικα για καποιον που το ''παθαίνει'' για πρωτη φορα. Και οταν ελεγα για δουλειες κτλ κτλ μιλουσα γενικα.Ανακοινωνουν την Παρασκευη οτι θα απεργησουν την Τεταρτη (5 μερες πριν). Για να μην παρεξηγηθω οπου "κανονιζει ταξιδι" βαλε "κανονιζει να πεταξει", δεν εννοουσα οτι πας για διασκεδαση ντε και καλα. Κατα τα αλλα επειδη βγαινουμε off topic αν θες το συζηταμε περαιτερω μεσω pm.