Αυτό το τηλέφωνο το έχει απαντήσει ποτέ κανένας έχω απορία. Πάντως αυτές τις μέρες όντως ο προαστιακός λειτουργεί κανονικά ,μόνο τα τελευταία δρομολόγια έχουν πρόβλημα, βέβαια υπάρχουν και μικροκαθυστερήσεις και δρομολογούνται κάποιες φορές και κάτι συρμοί αγνώστου έτους κατασκευής.Ο προαστιακος λειτουργουσε κανονικα σημερα.Προβλημα εχει μονο το τελευταιο δρομολογιο απο αεροδρομιο.Στις εργασιμες ωρες επικοινωνηστε με το 2105298829 για πιο σιγουρες πληροφοριες.
Το τηλ.το πηρα χθες απο το γκισε εκδοσεως εισιτηριων.Σε ερωτηση μου για τα δρομολογια και τυχον αλλαγες,μου απαντησαν οτι εκτελουνται κανονικα με τελευταιο ομως απο Δουκισης στις 9 το βραδυΑυτό το τηλέφωνο το έχει απαντήσει ποτέ κανένας έχω απορία. Πάντως αυτές τις μέρες όντως ο προαστιακός λειτουργεί κανονικά ,μόνο τα τελευταία δρομολόγια έχουν πρόβλημα, βέβαια υπάρχουν και μικροκαθυστερήσεις και δρομολογούνται κάποιες φορές και κάτι συρμοί αγνώστου έτους κατασκευής.
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω:Παρασκευή βράδυ παίρνω το πλοιο για Ηράκλειο από Πειραιά. Για να είμαι ήσυχος με τις απεργίες ΟΣΕ, ΚΤΕΛ κλπ, θα πάω στο λιμάνι με το αυτ/το μου το οποίο σκέπτομαι να το αφήσω εκεί, επειδή στο Ηράκλειο έχω ήδη νοικιάσει. Επειδή είναι κάτι που δεν γνωρίζω, ξέρει κανείς που μπορώ να το αφήσω κοντά στο λιμάνι? Δεν είναι ακριβό (το αντιθετο μάλιστα), αλλά θαθελα να το βρω, όταν γυρίσω, στην θέση του.
Οχι δεν είναι ακριβό. Εννοείς στο λιμάνι μέσα?Το πλοίο για Ηράκλειο φεύγει προς Δραπετσώνα μεριά κοντά στον Άγιο Διονύσιο, η περιοχή εκεί είναι νομίζω ασφαλής σχετικά και θα βρεις εύκολα parking, διαφορετικά θα πρέπει να το βάλεις σε κάποιο ιδιωτικό κοντά στο λιμάνι. Αν πάντως το αμάξι δεν είναι ακριβό δε νομίζω να έχεις πρόβλημα να το παρκάρεις χύμα.
Πάντως σήμερα που τηλεφώνησα στο τμήμα ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΣΕ, μου είπαν ότι το σίγουρο είναι ότι θα κάνουν απεργία στις 18 και 19. Για τις 20 μου είπαν ότι θα βγει ανακοίνωση τη Δευτέρα. Λέτε να τη γλυτώσω; (χλωμό το βλέπω, αλλά... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)Ο ΟΣΕ δεν απεργεί αύριο, αυτοί εχουν εξαγγείλει για τις 18,19,20 (τριήμερος ο εορτασμός).