maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Τότε γιατί αναφέρεσαι συγκεκριμένα στις ΗΠΑ,αυτό δεν καταλαβαίνω.Οπουδήποτε μπορεί να συμβεί αυτό που λές αν κατάλαβα καλά.
φίλε maltakia χρειάζεσαι ένα μεγάλο cappuccino.Τότε γιατί αναφέρεσαι συγκεκριμένα στις ΗΠΑ,αυτό δεν καταλαβαίνω.Οπουδήποτε μπορεί να συμβεί αυτό που λές αν κατάλαβα καλά.
Γι αυτό και αυτοί ζητουν τον συγκεκριμένο τύπο κλειδαργιάς, τον οποίο μπορούν να ανοίξουν σαν "κύριοι"! Πολιτισμένα πράγματα!τίποτε διαφορετικό από οποιοδήποτε αεροδρόμιο. αν εχεις καλο λουκέτο κ δεν μπορούν να την ανοίξουν τι να κάνουν? να περιμένουν να σε φωνάξουν? θα ανοιχτεί με οποιοδήποτε τρόπο. με ότι συνέπειες κι αν έχει αυτό για την ακεραιότητα της αποσκευής σου.
Πολιτισμένα πράγματα... Στην "απολίτιστη" Ερυθραία, ωστόσο, όταν χρειάστηκε να ελέγξουν ξανά την αποσκευή μου και αφού είχε παραδοθεί, με φώναξαν και την άνοιξα μόνος μου παρουσία των ανδρών ασφαλείας και όταν τελείωσε ο έλεγχος, πάλι μόνος μου την έκλεισα. Και μου ζήτησαν και δέκα φορές συγγνώμη για την ταλαιπωρία μου...τίποτε διαφορετικό από οποιοδήποτε αεροδρόμιο. αν εχεις καλο λουκέτο κ δεν μπορούν να την ανοίξουν τι να κάνουν? να περιμένουν να σε φωνάξουν? θα ανοιχτεί με οποιοδήποτε τρόπο. με ότι συνέπειες κι αν έχει αυτό για την ακεραιότητα της αποσκευής σου.
εντυπωσιακό οντως. από την άλλη μεριά δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια σκηνή σε αεροδρόμιο των 50+ εκατ. επιβατών ετησίως..Στην "απολίτιστη" Ερυθραία, ωστόσο, όταν χρειάστηκε να ελέγξουν ξανά την αποσκευή μου και αφού είχε παραδοθεί, με φώναξαν και την άνοιξα μόνος μου παρουσία των ανδρών ασφαλείας και όταν τελείωσε ο έλεγχος, πάλι μόνος μου την έκλεισα. Και μου ζήτησαν και δέκα φορές συγγνώμη για την ταλαιπωρία μου...
Δε νομίζω, να πιστεύεις ότι θεωρώ τους αμερικανούς πολιτισμένους σε τέτοια θέματα! Εδω δε σέβονται τα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων στη βαλίτσα θα κ@@σουν!Πολιτισμένα πράγματα... Στην "απολίτιστη" Ερυθραία, ωστόσο, όταν χρειάστηκε να ελέγξουν ξανά την αποσκευή μου και αφού είχε παραδοθεί, με φώναξαν και την άνοιξα μόνος μου παρουσία των ανδρών ασφαλείας και όταν τελείωσε ο έλεγχος, πάλι μόνος μου την έκλεισα. Και μου ζήτησαν και δέκα φορές συγγνώμη για την ταλαιπωρία μου...
Σίγουρα παίζει ρόλο. Από την άλλη, όμως, σ' ένα τέτοιο αεροδρόμιο, οι υπεύθυνοι για τους ελέγχους δεν περιορίζονται σε μια χούφτα ανθρώπους και έχουν (θεωρητικά και πρακτικά - πιστεύω) πολύ καλύτερα συστήματα ελέγχου που περιορίζουν κατά πολύ τα "αμφισβητούμενα" και προς περαιτέρω έλεγχο αντικείμενα. Και, στην τελική, νομίζω ότι - εφόσον γίνει κάποιος επιπλέον έλεγχος εν αγνοία σου και δεν προκύψει τίποτε το μεμπτόν, θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να σε ενημερώσουν (έστω εκ των υστέρων) και να δικαιολογήσουν το γεγονός. Το κάνει, άραγε, κανείς ή ψάχνω ψύλλους στ' άχυρα?εντυπωσιακό οντως. από την άλλη μεριά δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια σκηνή σε αεροδρόμιο των 50+ εκατ. επιβατών ετησίως..
δεν νομίζω ότι γίνεται κατι εν αγνοία σου. πάντα επικολλάται το σχετικό αυτοκόλλητο. ακόμα και οι γερμανοί μου το κόλλησαν πριν λίγες μέρες. τώρα για να σε ενημερώσουν γιατί την άνοιξαν δεν το βλέπω μόνο κ μόνο για λόγους ασφαλείας. ίσως όμως αν ρωτήσεις να στο πουν, δεν ξέρω.εφόσον γίνει κάποιος επιπλέον έλεγχος εν αγνοία σου και δεν προκύψει τίποτε το μεμπτόν, θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να σε ενημερώσουν (έστω εκ των υστέρων) και να δικαιολογήσουν το γεγονός. Το κάνει, άραγε, κανείς ή ψάχνω ψύλλους στ' άχυρα?
Το ίδιο λέμε! Οταν μιλούσα για πολιτισμένα πράγματα, το έλεγα με ειρωνεία.Δες το προηγούμενο σχόλιό μου.