KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Και ειναι ...και ειναι. ακομα ...οπως το λες!Οταν παμε ταξιδια ..πεταμε τα λεφτα μας..καλυτερα να τα κρατησουμε να βαλουμε τεντες ..που πηραμε σπιτι εδω και 3 χρονια και ακομα τεντες δεν εχουμε βαλει...Δυστυχώς και μένα οι γονείς μου ήταν και είναι αυτής της φιλοσοφίας.
Αν ειναι ετσι σε καταλαβαινω !Ο χαρακτηρας και οι συνηθειες του καθε παιδιου καθοριζουν κατα ποσο μπορει να κανει πολυωρες πτησεις η και ταξιδια γενικοτερα.Πιστευω οτι καθως μεγαλωνουν τα παιδια σου ,θα εξομαλυνεται η κατασταση.Σε ευχαριστώ KLEOPATRA! Το θέμα είναι ότι η μεγάλη μου που είναι 3 ετών είναι πολύ υπερκινητική Πέρσι την έβαλα σε αεροπλάνο για 40΄ πτήση και ήταν οριακά πριν "εκραγεί" και να φανταστείς ότι είχαμε μαζί τα βιβλία της, ζωγραφιές κ.λ.π. κ.λ.π.. Ο δε μικρός είναι ακόμα βρέφος!
Καλα δεν μπορω να πω οτι και η δικια μου ειναι το ησυχοτερο παιδι του κοσμου γιαυτο και εθεσα τον προβληματισμο μου με τις πολυωρες πτησεις.Η διωρη πτηση μεχρι Πραγα καλα πηγε ,της αρεσε ..ηταν και πρωτη φορα.Θα δουμε για το μελλον...