• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παιδιά ανεπιθύμητα σε ξενοδοχεία.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε ναι, φυσικά και θα πρέπει να αναφέρεται. Εγώ κατάλαβα από το ποστ πως αναφερόταν στη μπροσούρα: Γιατί κάτι τέτοιο ανέφερε εκπρόσωπος της TUI oτι αναφέρεται στην περιγραφή του σχετικού προσπέκτους.

Εγώ το βρίσκω καλό να υπάρχουν ξενοδοχεία για όλα τα γούστα, κι ας μην είναι τα δικά μου. Π.χ στην Ισπανία είναι πολύ διαδεδομένα τα "ξενοδοχεία ησυχίας" που απευθύνονται σε κόσμο που γουστάρει να τη βγάζει στη μούγκα. Μαζί τους είμαι, από την ώρα που στο ξεκαθαρίζουν, καλά κάνουν και διώχνουν τους μη μουγκούς.

Οι ... Childfree διακοπές απλά ανταποκρίνονται σε ένα κομμάτι της πελατείας:
http://honeymoons.about.com/cs/wordsofwisdom/a/Childfree_Trips.htm

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Δεν νομίζω πως είναι θέμα image, θέμα πελατείας είναι: οι περισσότεροι πελάτες ενοχλούνται από τα παιδιά των άλλων όταν αυτά κάνουν φασαρία και είναι πολλοί αυτοί που πάνε διακοπές ακριβώς για να γλιτώσουν από την καθημερινότητα των παιδιών στο σπίτι. Και εντάξει, μπορεί τα περισσότερα παιδιά να είναι πειθαρχημένα, αλλά δε θες πάνω από 2-3 διαβολάκια για να καταστρέψουν την ημέρα όλων σε μια πισίνα ή ένα εστιατόριο, φαντάζομαι έχει συμβεί σε όλους μας. Ουσιαστικά η απαγόρευση παιδιών είναι απαίτηση των πελατών κι όχι βίτσιο του ξενοδόχου
Αν τα παιδια ειναι πειθαρχειμενα ή ''διαβολακια'' ειναι θεμα των γονιών τους και πως τα εχουν μαθει...προσωπικα δεν με χαλασε ποτε η παρουσια παιδιων σε ξενοδοχειο ή εστιατορειο
Απο εκει και επειτα επιλογη του καθενα ειναι το ξενοδοχειο που θα παει....
Καποτε βρεθηκα σε ενα εστιατορειο που μεσα ηταν τα πεντάδυμα της θηβας....προσπαθουσαν οι γονεις τους να τα μαζεψουν απο δεξια και αριστερα.... αλλα κανενας δεν ενοχληθηκε

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
μεσα ηταν τα πεντάδυμα της θηβας

Είναι πραγματικά πρόσωπα αυτάή πρόκειται περί θρυλικής μορφής τύπουΔιγενή Ακρίτα;Στην Αμερική μια φορά μπήκα σε ένα εστιατόριο όπου όλοι έτρωγαν παρέα με τα σκυλιά τους, φαντάζομαι πως ήταν πολιτική του εστιατορίου να απευθυνθεί σε πελάτες που δεν έχουν πρόβλημα -ή ίσως το επιδιώκουν κιόλας- κάτι που άλλους τους ενοχλεί. Είπαμε, γούστα είναι αυτά και καλό είναι να υπάρχει ποικιλία.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
μεσα ηταν τα πεντάδυμα της θηβας

Είναι πραγματικά πρόσωπα αυτάή πρόκειται περί θρυλικής μορφής τύπουΔιγενή Ακρίτα;
Οχι ειναι υπαρκτα....ηταν 4 αγορια και ενα κοριτσακι....σημερα πρεπει να ειναι γυρω στα 26....

fotast

Member
Eτσι ειναι συνονοματη,καποιοι επιλεγουν να μη βαλουν παιδια στο ξενοδοχειο τους προφανως γαι να μη χαλασουν το 'immage'' τους :D
Παλια εβλεπα καταχωρηση σε βραβευμενο εστιατορειο της Αθηνας που τωρα εχει ''θαφτει'', αφου ανέφερε τη ταυτοτητα του, η καταχωρηση τελειωνε με τη φραση ''παρακληση οχι παιδια ''
Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω το ονομα, αλλα οι φιλοι Αθηναιοι ειμαι περιεργη να μαθω το εν λιγω εστιατορειο ''ζει'' ????:D:D
Υπερτιμημένο εστιατόριο και η ιδιοκτήτρια σίγουρα "είχε καβαλήσει καλάμι".Δεν ακούγεται καθόλου και δεν ξέρω άν υπάρχει ακόμη.Στο facebook βγάζει γέλιο πάντως.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Υπερτιμημένο εστιατόριο και η ιδιοκτήτρια σίγουρα "είχε καβαλήσει καλάμι".Δεν ακούγεται καθόλου και δεν ξέρω άν υπάρχει ακόμη.Στο facebook βγάζει γέλιο πάντως.
Να δεις που μιλαμε για το ιδιο....σιγουρα ειναι καβαλημενο καλαμι η κυρια....και αυτο το τουπέ των χιλιων καρδιναλιων.......μεχρι και τα καναλια κρατανε απαξιωτικη σταση...

fotast

Member
Να δεις που μιλαμε για το ιδιο....σιγουρα ειναι καβαλημενο καλαμι η κυρια....και αυτο το τουπέ των χιλιων καρδιναλιων.......μεχρι και τα καναλια κρατανε απαξιωτικη σταση...
Μάλλον το ίδιο λέμε..στο Ν.Ψυχικό..

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Αναφέρει κάπου το...''παραπάνω'' εστιατόριο ότι δε δέχεται παιδιά;

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Το έγραφε στην παρουσίαση του στους διάφορους οδηγούς.Και ρωτούσαν αν έχεις παιδιά όταν έκανες κράτηση..
Το Αθηνοραμα ειχε τη καταχωρηση και την επισήμανση επισης....΄΄παρακληση οχι παιδια''

Yorgo τα πενταδυμα της Θηβας υπολογιζω οτι τωρα ειναι 26 ετων..

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Εγώ το βρίσκω καλό να υπάρχουν ξενοδοχεία για όλα τα γούστα, κι ας μην είναι τα δικά μου. Π.χ στην Ισπανία είναι πολύ διαδεδομένα τα "ξενοδοχεία ησυχίας" που απευθύνονται σε κόσμο που γουστάρει να τη βγάζει στη μούγκα. Μαζί τους είμαι, από την ώρα που στο ξεκαθαρίζουν, καλά κάνουν και διώχνουν τους μη μουγκούς.

Οι ... Childfree διακοπές απλά ανταποκρίνονται σε ένα κομμάτι της πελατείας:
Vacation without Children - Childfree Getaways - No Kids Allowed
Μα ναι, κι εγώ φυσικά συμφωνώ στο να υπάρχουν ξενοδοχεία για όλα τα γούστα, όπως υπάρχουν ξενοδοχεία που δε δέχονται κατοικίδια (τα περισσότερα εδώ που τα λέμε). Είπα απλώς ότι εγώ δε θα επέλεγα ξενοδοχείο που απαγορεύει τα παιδιά, θα ένιωθα άσχημα, πώς να το κάνουμε... Όπως και δε θα πήγαινα ποτέ στο εστιατόριο της εν λόγω κυρίας (το είχα ακούσει πολύ πριν κάνω παιδί και είχα φρίξει...)
Μπορώ όμως να σεβαστώ αυτόν που δεν έχει παιδιά ή τα έχει αφήσει στο σπίτι, και δίνει ένα σκασμό λεφτά για να μείνει στο τάδε ξενοδοχείο ή να φάει στο τάδε εστιατόριο και δε θέλει να είναι υποχρεωμένος να φωνάζει για να τον ακούει η συνοδός του πάνω από τις στριγγλιές των παιδιών και τα χαριτωμένα "Κωστάκη θα σ'τις βρέξω" των μαμάδων.

Θέλω να πω ότι καταλαβαίνω τις συγκεκριμένες πολιτικές και τον κόσμο που πηγαίνει εκεί. Εγώ όμως δε θα επέλεγα να πάω σε ένα ξενοδοχείο που μου απαγορεύει να πάρω μαζί ένα μέλος της οικογένειάς μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom