εγω αναρωτιεμαι απλα..σε ολοκληρη οθονη την λεξη Ρωμη δεν την ειδε?
Προφανως θεωρω υπερβολικο οτι εφτασε στην πυλη να μπει και αφου της χτυπησε το barcode του εισιτηριου ρωτησε "Απο δω παμε για Θεσσαλονικη" ?
«Το κατάλαβα όταν φτάσαμε και είδα πολυκατοικίες γύρω γύρω. Λέω στο Μακεδονία δεν είναι έτσι το αεροδρόμιο.Έπαθα μια ταραχή και λέω Παναγία μου! Πού είμαι τώρα; Πήγα να πάρω τις βαλίτσες και ρωτάω πού είμαστε και μου λέει μια κυρία Ρώμη! Ρώμη; Τρελάθηκα!!! Πανικοβλήθηκα! Άρχισα να κλαίω! Πήρα φάρμακα να ηρεμήσω, γιατί με είχε πιάσει κρίση πανικού! Είμαι χειρουργημένη με βαλβίδα και φοβήθηκα μην πάθω κάτι και δεν έχω κάποιον δικό μου άνθρωπο εκεί».
Δεν φταίει η γυναίκα. Οι γιατροί φταίνε. Λάθος όργανο της χειρούργησαν. Στους γιατρούς πρέπει να κάνουν μήνυση!
Τέτοια λάθη προορισμού ειδικά με τις αλλαγές πυλών αναχώρησης τελευταία στιγμή χωρίς ηχητική ειδοποίηση καθώς και τη βιασύνη του προσωπικού κατά την επιβίβαση είναι θέμα χρόνου να συμβούν ακόμα και σε ανθρώπους που δεν είναι μεγάλης ηλικίας ούτε έχουν ιατρικά προβλήματα.
Οι συμπαθεις γιαπωνεζοι ρωτησαν σε τελεια αγγλικα το διπλανο μου που παει το αεροσκάφος απορημένοι που η πτηση τους για Ισπανια γινόταν με αεροσκαφος της Alitalia ενω ειχαν εισητηριο με αλλη εταιρεια.
Πραγματικό περιστατικό στο Φιουμιτσινο. Απλα ειχαν μπει στο διπλανο λεωφορείο επειδή το δικο τους ηταν γεμάτο κ θεωρησαν οτι κ τα 2 πηγαιναν στο ιδιο αεροσκαφος. Τεραστιες οι ευθυνες των υπηρεσιών ελεγχου του αεροδρομίου αλλα κ της εταιρειας που θέτει σε δυνητικο κίνδυνο τους επιβατες εφόσον δεν επιβεβαίωσε σωστα τη λιστα επιβατων πριν την πτηση. Πολύ μικροτερη η ευθυνη της επιβατιδος που χωρις να ξερει κανεις λεπτομέρειες δεν μπορεί να της αποδίδει μεγαλη ευθυνη. Αλλαγη πυλης, μεγάλη ηλικια ευκολα οδηγουν στο λαθος. Αυτοι που ελέγχουν εχουν τη συντριπτικα μεγαλύτερη ευθυνη κ πρέπει φυσικά να την αποζημιωσουν για την ταλαιπωρία της. Ορθοτατα υπεβαλλε μυνηση.
Συμφωνω με τον Samion. Σε καποιες περιπτωσεις μπορεις πολυ ευκολα να μπερδευτεις. Παντως παντα οταν επιβιβαζεσαι στο αεροπλανο της FR σου ζητανε το boarding pass. Εδω δεν το ζητησαν; Δεν το ελεγξαν σωστα να δουν πως εχει γινει λαθος;