• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γερμανία Πάω Βερολίνο.Τι μου προτείνετε?

TravelGuru

Banned
Ρίξε μια ματιά εδώ όπου ξεκινάνε οι τιμές από 16? το δίκλινο.
Berlin Hotels
Απλά δες και τους χάρτες να δεις που ακριβός θες να μείνεις και να είναι και κοντά σε λεωφορεία κλπ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω κανονίσει ταξίδι στο Βερολίνο 27-31/12 και θέλω τη βοήθεια σας. Ψάχνω για ξενοδοχείο μέσω του booking που να είναι σχετικά κοντά στο κέντρο της πόλης και συγχρόνως φθηνό. Όλα όσα βλέπω και είναι φθηνά έχουν κοινό μπάνιο, κάτι που θέλω να αποφύγω. Όλα τα άλλα είναι είτε πολύ μακριά από την πόλη, είτε ξεφεύγουν στη τιμή. Ενδεικτικά για δίκλινο θέλω να βρω κάτι ανάμεσα σε 60-90 ευρώ τη βραδιά.

Εκτός αυτού θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο: Έβαλα στο google maps να δω τι παίζει με τις οδούς και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και το πρόγραμμα δεν μου βγάζει για Βερολίνο! Είχε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Απο 28/12-2/1 ξέρετε αν υπάρχει κάποιος αγώνας της Bundesliga στο Βερολίνο;Είμαι λίγο άσχετη απο ποδόσφαιρο και επειδή ο αγώνας που ήταν να δούμε όταν πήγαμε στη Ρώμη ακυρώθηκε έλεγα μήπως ο φίλος μου μπορεί να δεί κάτι το Βερολίνο.

TAX78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
alkistismaria said:
Απο 28/12-2/1 ξέρετε αν υπάρχει κάποιος αγώνας της Bundesliga στο Βερολίνο;Είμαι λίγο άσχετη απο ποδόσφαιρο και επειδή ο αγώνας που ήταν να δούμε όταν πήγαμε στη Ρώμη ακυρώθηκε έλεγα μήπως ο φίλος μου μπορεί να δεί κάτι το Βερολίνο.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της bundesliga η αγωνιστική δραστηριότητα σταματά στις 15/12 και ξεκινά πάλι στις 19/01.

Sent from my iPhone using Travel stories

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
1) Οπως ειπε ο φιλος το γερμανικο πρωταθλημα εχει ουτως ή αλλως διακοπη εκεινη την περιοδο, καθως το Olympiastadion πιθανον να ειναι σαν γηπεδο χοκει επι παγου...
2) Η Χερτα Βερολινου περισυ υποβιβαστηκε στην Zweite Liga οποτε και να ειχε αγωνες, θα ηταν δευτερης εθνικης κι οχι πρωτης...

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ευχαριστώ απλά λέμε να μην πάμε σε πολλά μουσεία και ψάχνουμε άλλες δραστηριότητες!Νίκο ξέρεις κάτι για την όπερα του βερολίνου;

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Ευχαριστώ απλά λέμε να μην πάμε σε πολλά μουσεία και ψάχνουμε άλλες δραστηριότητες!Νίκο ξέρεις κάτι για την όπερα του βερολίνου;
δεν την εχω επισκεφθει για να ειμαι ειλικρινης, κατα περιοδους ομως ειχα δει διαφημισεις απο παραστασεις στο μετρο, κατι Don Giovani και τετοια. Καλυτερα κοιτα εδω Startseite - Deutsche Oper Berlin

kistos

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Παιδιά υπάρχει κάποιο tour για το Olympiastadion, γνωρίζει κανείς;

demie

Member
Καλησπέρα! Εγώ θα πρότεινα να πάτε στο Hackesche Höfe είναι ένα συγκρότημα αυλών με διάφορα μαγαζάκια για φαγητό ή ποτό που βρίσκεται δίπλα στο Hackescher Markt, η είσοδος είναι από την οδό Rosenthale​r Straße 40. Επίσης στο Tacheles ένα κτίριο στο κέντρο του Βερολίνου (Μitte) το οποίο είναι γεμάτο με γκράφιτι κ φαίνεται εγκαταλελειμμένο, αλλά έχει εκθέσεις καλλιτεχνών καί σε κάποιον όροφο έχει κ μπαρ. Είναι διαφορετικό απ'όσα έχουμε δεί. Στο East Side Gallery είναι ωραία να πάτε επίσης, κατά τ'άλλα πάνω-κάτω ότι έχουν γράψει κ οι υπόλοιποι συμφορουμιστές!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom