• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γερμανία Πάω Βερολίνο.Τι μου προτείνετε?

ruckzuck

Member
για τα υπόλοιπα μουσεία που αναφέρθηκαν τι γνώμη έχουμε?
καλά για τον ζωολογικό οι γνώμες διίστανται και λογικό είναι!
με λίγα λόγια απότι καταλαβαίνω τη μέρα προς ανατολή και την άλλη προς τη δύση να κινηθούμε?

mat_lZ

Member
μπα, ανατολή θα έλεγα να μείνετε, δυτικά έχει μόνο οικογενειακές συνοικίες και ελεεινά κλαμπς!!

hypatia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Southern Italy
Ταξίδι-Όνειρο
Σεράγεβο, Λίβανος, Περού
update

Σε καμία περίπτωση δεν αδικώ το Εβραϊκό. Άλλωστε συμβούλεψα να το επισκεφθεί αν προλάβει. Αυτό που είπα είναι οτι (αν και η ατμόσφαιρα του εβραϊκού είναι όντως φοβερή) τα εκθέματα του της Περγάμου είναι μακράν αξιολογότερα.
Όσο για το Reichstag, έκανα πατάτα. Πήγα τελευταία φορά πριν 2 χρόνια και έμπαινες κανονικά στην ουρίτσα και περίμενες χωρίς αιτήσεις...Ευτυχώς άλλοι συνάδελφοι που ήξεραν το έσωσαν!!!
To Bahaus ενδιαφέρον αλλά και πάλι όχι πρώτη επιλογή...
Γενικά ότι και να σου πουν τρίτοι, κυριότερο ρόλο παίζουν τα ενδιαφέροντα του καθενός πιστεύω. Άμα σ'αρέσουν οι ζωολογικοί κηποι να πας!!! Μην ακούς κανένα γιατί στο τέλος θα κουραστείς, δε θα ευχαριστηθείς τίποτα και θα μετανιώνεις.
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν είσαι μεταξύ 20-30 να πας στο Τresor...απιστευτο techno club. Φοβερά.:clap:

travel girl

New Member
Παιδιά καλησπέρα!! είμαι καινούρια στην παρέα και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποια περισσότερο εναλλακτικά μέρη που αξίζει να δει κανείς στο Βερολίνο, μιας που έχω ενημερωθεί ήδη μέσα από τουριστικούς οδηγούς και τις προσωπικές εμπειρίες σας για όλα τα υπόλοιπα..Είτε για διασκέδαση, κάποιες συνοικίες ίσως, κάποια ιδιαίτερα μαγαζιά (ποτό-φαγητό-ψώνια), είτε κάποια στέκια..γενικά ο,τι πληροφορία υπάρχει δεκτή!! Ευχαριστώ πολύ!!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
και μια ακόμη ερώτηση, αληθεύει αυτό

Would You Pay For Your Passport Stamps? || Jaunted

είναι μια ραδιό αρβύλα (ότι ακυρώνετε το διαβατήριο σου ;/ )
Πήγαμε με ένα φίλο στο visitor's center στη Vaduz (Liechtenstein), και του σφράγισαν το διαβατήριο (εγώ το είχα ξεχάσει στην Αθήνα και ήμουν με ταυτότητα...). Δεν είχε κανένα πρόβλημα ακυρότητας κλπ, αλλά από την άλλη δε νομίζω κιόλας ότι ταξίδεψε εκτός ΕΕ μ' εκείνο το διαβατήριο...

mat_lZ

Member
travel girl μπορώ να σου πω κάποια ωραία μέρη για μπύρα το βραδύ που πηγαίνω συχνά και πιστεύω αξίζουν.αν τύχη να είσαι Βερολίνο δεύτερα βράδυ τότε χωρίς δεύτερη σκέψη να πας στο sandmann. Cafe Sandmann Berlin. ένα άλλο μπαράκι είναι τo soulcat SOULCAT MUSIC CLUB μπες να δεις ανάλογα με τη μέρα έχει και διαφορετικό live. ενα εξισου καλο μπαρακι ειναι το hotel Das Hotel - Bar | Unlike City Guides.

travel girl

New Member
Ευχαριστώ για τις προτάσεις!! :)
mat_IZ γιατί συγκεκριμένα δευτέρα βράδυ στο sandman??

mat_lZ

Member
γτ τη δεύτερα έχει live μουσική και γίνεται χαμός από κόσμο. το καλό είναι ότι μαζεύονται όλες οι φυλές του ισραηλ, όχι μόνο Γερμανοί!

travel girl

New Member
Παιδιά ξέρει κανείς από Ανατολικό Βερολίνο καλά? Δηλαδή πιο πολύ-μέρη,σημεία,μνημεία που να έχουν μείνει από την περίοδο του κομμουνιστικού Βερολίνου? Και ακόμα,έχω ακούσει για πολλά εναλλακτικά στέκια,bar,καταλήψεις(τύπου Tacheles),gallery κλπ.Καμιά ιδέα?

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Παιδιά καλημέρα! Σε 2 εβδομάδες πάω Βερολίνο (γαμώ την καγκελαρία τους). Ξέρει κανένας κάτι σχετικά με νεοναζί; υπάρχει κάποια επικινδυνη περιοχή να αποφυγω; Ειδα μια εκπομπη στη ΝΕΤ χθες και φοβηθηκα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom