• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Πάω Βερολίνο.Τι μου προτείνετε?

katsapleouras

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
tripakia το επιασες το υπονοουμενο!!!!!kasioti σε ευχαριστω θα το κοιταξω!Ναι ερση αυτο ειχα κατα νου αλλα δεν ηξερα αν γινοταν.Θα το επιχειρησω!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Γινεται και το εχω κανει. Προσεξε μονο να κλεισεις ολες τις ασχετες εφαρμογες ετσι ωστε να "απλωθει" οσο το δυνατον περισσοτερο ο χαρτης πανω στην επαφανεια. Για παραδειγμα ετσι οπως θα ανοιξεις το google map στην αριστερη πλευρα της οθονης σου υπαρχει μια επιφανεια που δεν ειναι χαρτης και εκει εγγραφονται καποιες παρατηρησεις σχετικα με τον χαρτη. Υπαρχουν πανω σε μια γαλαζια λωριδα δυο βελη <<. Πατησε τα ετσι ωστε να "κλεισει" αυτη η επιφανεια και να απλωθει ο χαρτης ακομη περισσοτερο. Ελπιζω να εγινα κατανοητη. Πριν αρχισεις και τυπωνεις να βλεπεις και το print preview, ετσι ωστε να μη φευγει τζαμπα χαρτι. Επισης ισως σε βολεψει να ζητησεις να τυπωθει η σελιδα οριζοντια και οχι καθετη.
Καλα να περασεις.

Last edited by a moderator:

katsapleouras

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
Απλα υποκλινομαι!!!Χωρις πλακα το εκανα και πετυχε.Ευχαριστω ερση!

tsikarita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ_ΚΟΥΒΑ
pinelopi να σε ρωτήσω κάτι γιατί και εμείς θέλουμε να ταξιδέψουμε τέλη οκτώβρη με αρχές νοέμβρη αλλά η ιστοσελίδα της easyjet βγάζει ημερομηνίες μέχρι και τις 29/10...πώς λοιπόν έκλεισες αυτές τις ημερομηνίες;;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
To post της Πηνελοπης εχει ημερομηνια 3/9/08. Πηγε και γυρισε η κοπελα. Και καλοπερασε.
Λιγη υπομονη λοιπον με την Easy Jet, θα τα βγαλει τα εισητητρια. Συνηθως ενα εξαμηνο πιο πριν.

tsikarita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ_ΚΟΥΒΑ
To post της Πηνελοπης εχει ημερομηνια 3/9/08. Πηγε και γυρισε η κοπελα. Και καλοπερασε.
Λιγη υπομονη λοιπον με την Easy Jet, θα τα βγαλει τα εισητητρια. Συνηθως ενα εξαμηνο πιο πριν.
ααα καλά,ούτε καν είδα την ημερομηνία...χίλια συγνώμη κορίτσια...λάθος μου..ευχαριστώ ερση για την πληροφορία...

XrisAround

Member
Επόμενο Ταξίδι
.....Κρήτη.....
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ
....50 σελίδες για Βερολίνο και προτάσεις! Ότι θες εδώ είναι αρκεί να έχεις όρεξη για διάβασμα (και χρόνο)!...εεεε εγώ είχα πολύ :haha:
Για να δούμε.........μετά απο 17 χρόνια, Βερολίνο ξανά! Τότε μου άρεσες πολύ!
Τώρα? Για να δούμε κατά πόσο άλλαξες!
:clap:

Ameli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κέρκυρα
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Έκλεισα για Βερολίνο 4 ημέρες τον αύγουστο, αεροπορικά με easyjet και ξενοδοχείο αυτό Amano Hotel Berlin Mitte μέσα από octapus που το είχε μονο 201€ για όλες τις ημέρες.:clap::clap::clap:
Πάρα πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα sites καλού κακού θα στείλω και ένα μαιλ επιβεβαίωσης.
Νωρίς για διάβασμα ακόμα και είναι και πολλά.......

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εξαιρετική η τοποθεσία του. Μέσα στην νυχτερινη ζωή.
Καλά να περάσεις!

Libertine

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona - Berlin
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Nα το ξεκοκαλίσεις το topic πριν φύγεις, εμένα μου χρησίμευσε πολύ στο τελευταίο μου ταξίδι :D

Καλησπέρα! Σκεφτόμαστε εγώ και ο άνδρας μου να πάμε το καλοκαίρι για μια εβδομάδα στο Βερολίνο, αναρωτιόμαστε όμως μήπως θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε με Πράγα (ή με κάποιον άλλο αξιόλογο, σχετικά κοντινό προορισμό). Μήπως έχει κανείς να μας προτείνει κάτι; Ευχαριστούμε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom