Ευχαριστω!!!!!Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Fahrinfo για Android OS , έχει τα πάντα για τα ΜΜΜ.
ολα είναι εδώ, πες ποια είναι τα καλύτερα!Τι γίνεται βρε παιδιά δεν έχει βερολινόφιλους το forum??
Δεν πειράζει, όταν με το καλό παω, θα προτείνω εγώ!
Εγώ θα σου πρότεινα μιας και θα κάτσετε μέρες να πάτε DDR Museum και Topography of Terror (free είσοδος) οπωσδήποτε. Τώρα για μή κυριλέ μπαράκι, θα σου πρότεινα το Old CCCP αλλά δεν είναι στην περιοχή που ζητάς. Γενικά στο Βερολίνο έχει άπειρα bars, με μια βόλτα ποδαράτη θα βρείς σίγουρα κάποιο στα γούστα σου.Καλησπερα σε ολους!!
Σε τρεις εβδομαδες θα επισκεφτουμε το Βερολινο με την κοπελα μου για 7 μερες.
Θελουμε να επισκεφτουμε ενα απο αυτα τα μουσεια/αξιοθεατα:
1. Μουσειο του τειχους,
2. Πυργος τηλεορασης,
3. Story of Berlin.
Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το ποιο να επιλεξουμε ή και την προταση σας αν υπαρχει κατι αλλο που δεν εχουμε υποψιν μας. (Εκτος απο μουσειο Περγαμου, εβραικο μουσειο και reichstag).
Και κατι τελευταιο.
Για το εβραικο μουσειο εχουμε ακουσει καλα λογια απο φιλους που το εχουν επισκεφτει. Εσεις θεωρειτε οτι αξιζει ή να μην μπουμε στον κοπο?
Σ ευχαριστω πολυ!Εγώ θα σου πρότεινα μιας και θα κάτσετε μέρες να πάτε DDR Museum και Topography of Terror (free είσοδος) οπωσδήποτε. Τώρα για μή κυριλέ μπαράκι, θα σου πρότεινα το Old CCCP αλλά δεν είναι στην περιοχή που ζητάς. Γενικά στο Βερολίνο έχει άπειρα bars, με μια βόλτα ποδαράτη θα βρείς σίγουρα κάποιο στα γούστα σου.