Άνοιξη ή καλοκαίρι.έχω διαβάσει ότι είναι πιο ωραία να πας άνοιξη που οι κήποι είναι ανθισμένοι
φυσικα αξιζει! αν πας παντου παρε την καρτα! και σε εκπτωσεις ειναι σε ολα τα μουσεια.. και εγω θα παω αρχες φλεβαρη!Παιδιά καλησπέρα!!τα έφερε η ζωή και θα παω Βερολίνο 28/1-31/1(ηταν στα πρεπει μου απο τους τελευταίους προορισμούς αλλα ας όψεται η easy jet και τα 32€)!!θελω να ρωτήσω αν η welcome card ABC με 29,5€ αξίζει δεδομένου του οτι θα παμε στο μουσείο της περγαμου,στο καθεδρικό του Βερολίνου και στο κοινοβούλιο και όπου την χρησιμοποιήσουμε για μετακινήσεις!!!
πετυχες σε καλη τιμη φιλε.. εγω ακομα ψαχνω ποιο να βρω χαχαχαχαχαχα..παιδια καλησπερα.... απλα εχω μπλεξει τα μπουτια μου....χαχαχαχαχ... φτανω πρωτομηνια στις 4 τεγκελ. μενω park inn( 4βραδια 230 ευρω).... φευγω πεμπτη 11 απο τεγκελ.... καθε βοηθεια προγραματος δεκτη... δευτερα τριτη θα εχει χιονακι... τα μουσεια δε μας τρελενουν ιδιαιτερα.... Α Κ Ο Υ Ω!!!!!!!!!!!
αυτόΚαλησπερα! Καποιος ειχε γραψει για μια αλυσιδα με Τουρκικα εστιατορια. Θυμαστε ποια ειναι??? Αν εχετε και αλλες προτασεις πολυ ευχαριστως! Μεσαιας κατηγοριας οχι γκουρμεδιες!!! Ευχαριστω!