Πόση ώρα είναι περίπου η διαδρομή;Δεν είμαι και πολύ καλός στις συμβουλές ίσως, αλλά μόλις επιστρέψαμε από Βερολίνο και προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει μια επίσκεψη η πόλη του Βραδεμβούργου! Μας άρεσε πολύ, πιο πολύ από το Πότσνταμ, αν αυτό λέει κάτι. Το όλο στυλ, τα σπίτια, τα δρομάκια, τα κανάλια.. Πας εύκολα με τα "RE" τρένα. Εμείς τουλάχιστον ευχαριστηθήκαμε πολύ περισσότερο τη μέρα εκεί, παρά τις υπόλοιπες. Πιο αυθεντικό
Πες το μωρέ, κάποιος θα βρεθεί να πάει κι ας μην πάει ο stratios. Γαστρονομική συμβουλή εδώ μέσα χαμένη δεν πάει.Δεν καλύπτεται από το ABC, και κοστίζει 6,90 η κάθε διαδρομή.
Ξέρω, ίσως δεν είναι πολλές οι μέρες, αλλά εμείς δε μετανιώσαμε. Φάγαμε και σε ένα πολύ καλό και όχι ακριβό εστιατόριο με ειδίκευση στις πατάτες, χεχε! Αν τυχόν πάτε, στείλε μου να σου πω.
Νομίζω ότι θέλει καιρό ακόμη. Ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα του μουσείου.Μήπως κάποιος έχει επισκεφτεί το Μουσείο της Περγάμου αυτόν τον καιρό και ξέρει αν άνοιξε η αίθουσα με τα ελληνικά εκθέματα;
Κατά την γνώμη μου, αξίζει.Επίσης αν είναι ακόμα κλειστή λόγω ανακαίνισης αξίζει να πάμε μόνο για την ισλαμική τέχνη και την εγγύς Ανατολή;
Δεν εχω ιδεα να σου απαντησω, εγω εβαλα πτηση επιστροφης με EasyJet που εχει πολυ πιο λογικες ωρες (επιστροφη στις 15:50) τωρα που το σκεφτομαι τι θα παθαινα εαν την τελευταια μεσα εφευγα απο το δωματιο την προκαθορισμενη ωρα τους αφηνα τις βαλιτσες, εκανα την βολτα μου και το βραδυ επεστρεφα να παρω τις βαλιτσες και να πηγαινα κατευθειαν στο αεροδρομιο; 5 ωρες ειναι, μπορει να μην ειμαι ξανα 18χρονων αλλα μια φορα στα 10 χρονια νομιζω οτι αντεχω...Καλημέρα!
Έχω κλείσει για Βερολίνο, αλλά η επιστροφή για Θεσσαλονίκη με την RyanAir όπως ξέρετε είναι πολύ πρωινή. Γι αυτό το λόγο σκέφτομαι να μην κλείσω ξενοδοχείο την τελευταία βραδιά γιατί απο το άγχος μην χάσω την πτήση δεν μπορώ να ησυχάσω. Τι θα μπορούσα να κάνω εκείνο το βράδυ (είναι Σάββατο προς Κυριακή). Υπάρχει κανενα ήσυχο μαγαζάκι ανοιχτό μέχρι αργά για να περάσει η ώρα, μην πάω απο τις 10 το βράδυ στο αεροδρόμιο!